Complimenten voor de hulp van de personeel met het uitzoeken van onze Broyeur. Bartosz de monteur was zeer bekwaam, vriendelijk en geduldig. My compliments for you Bartosz, thank you. Fam Engel
Zobacz, co mówią recenzenci
Onlangs een FLO WC17 aangeschaft. Echter na installatie blijkt er een storing aanwezig waardoor het toilet niet goed functioneert. Een belletje naar de Broyeurfabriek en kon diezelfde dag nog langsko... Zobacz więcej
Broyeur van deze leverancier liep aan de achterkant over bij het doortrekken. Waarschijnlijk is de vermaler geblokkeerd geraakt. Maar dan moet het water binnen “het systeem” blijven en niet overstrome... Zobacz więcej
goede dag ik heb enkele maanden geleden een mobile douchecabine besteld 1tje waar je een soort douchegordijn omheen trek en ik heb hem net afgelopen vrijdag voor het eerst geplaatst ,ik moet z... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bij de Broyeurfabriek ben je aan het juiste adres voor een groot assortiment broyeurartikelen en douchecabines. Ben je aan het overwegen om een broyeurtoilet aan te schaffen of een verplaatsbare douchecabine? Dan staan wij te allen tijde klaar om jou van specialistisch advies te voorzien, zodat jij de juiste keuze maakt! Wij streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen en klanten in volle tevredenheid te voorzien bij hun aankoop. Mocht er toch nog een reden voor een klacht zijn, zullen wij er natuurlijk alles aan doen om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen.
Dane kontaktowe
De Hooge Akker 12, 5661NG, Stad, Holandia
- 0885012900
- info@broyeurfabriek.nl
- www.broyeurfabriek.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede en snelle levering en goede…
Goede en snelle levering en goede kwalietijd
Snelle levering en product exact zoals…
Snelle levering en product exact zoals in de omschrijving vermeldt
Er zat een scheur in waterpomphuis van…
Er zat een scheur in waterpomphuis van mijn Sanibroyeur.
Via Google bij de Sanibroyeurfabriek uitgekomen.
Vriendelijke kundige snelle reactie.
Nieuw pomphuis wordt verzonden.
Helemaal Top!
Bestelling netjes binnen de gestelde…
Bestelling netjes binnen de gestelde tijd geleverd. Buizen met 2 systemen bevestigingen geleverd: met kruiskopboutjes en met inbusboutjes. De buizen zelf waren niet op alle punten ver genoeg doorgeboord op de plek van veel opgelaste schroefdraadbusjes, waardoor er een tapset aan te pas moest komen om de kruiskopschroefjes werkbaar te kunnen indraaien. De schroefdraadbusjes met de inbusboutjes hadden dit probleem niet. Overigens was het pakket ruim voorzien van boutjes en zat er een inbussleutel bij voor de andere boutjes. Ik miste echter 2 rubber afsluitringen 1/2" bij het kraanwerk.Ook voor het plaatsen van de kraan zelf was een inbussleuteltje nodig dat ik graag bijgeleverd had gezien.
Verder zag het pakket er keurig uit en voldoet deze mobiele nooddouche uitstekend.
Nooddouche en boiler
Producten goed geleverd compleet en netjes gebeld zoals gevraagd
mijn review is nog niet mogelijk om dat…
mijn review is nog niet mogelijk om dat het nog NIET geleverd is
Tijdens het bestellen kreeg een melding…
Tijdens het bestellen kreeg een melding over "Hoek rubbers onderzijde Move (4st.)" 8,20 Eur.
Deze heb ik erbij besteld in de veronderstelling dat dit een extra bescherming geeft.
De Hoek rubbers zitten al in het standaard materiaal en heb ik dus voor niets besteld.
Dit was me tijdens de bestelling niet helemaal duidelijk!
Douche is goed
Douche is goed, vind alleen dat er te makkelijk geschreven word over het in elkaar zetten. Mijn man is echt handig maar met zn 2en hebben we er toch wel een paar uur over gedaan, ipv volgens het boekje 1 uur. En sommige schroeven en schroefgaten zouden ook wel iets anders kunnen. Verder tot nog toe tevreden en kunnen we heerlijk douchen.
Snelle goede levering
Snelle goede levering, heel tevreden met mijn wasmachine.
Het was toppie en vakwerk.
Ik ben zeer tevreden over de service en…
Ik ben zeer tevreden over de service en de responce hiervan, het enigste is dat jullie een betere systeem zouden kunnen hebben wat betreft leveringvan jullie producten aan een goede prijs ook naar Belgie toe net als meerdere van jullie collega s
Snelle reacties en goede service
Snelle reacties en goede service. Wc is nog niet aangesloten, maar service voorafgaand keurig en snel!
Monique
prima service behalve de levering van…
prima service behalve de levering van DHL ben ik niet over tevreden!!
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding…
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken . Met name het bevestiging materiaal.
Maar we redden ons ermee.
prijs kwaliteits verhouding prima
prijs kwaliteits verhouding prima
vlotte levering
Snel geleverd.
Leuk geholpen en een goede uitleg over…
Leuk geholpen en een goede uitleg over het product.
G Reus
Oudorp