Brdr's Auto Taastrup Recenzje 135

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra denne forhandler. Jeg købte en brugt Mercedes til 500.000 kr. Allerede ved overtagelsen havde bilen meget slidte dæk. Sælgeren ville ikke lægge nye dæk med i prisen og for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en Skoda Octavia hos Brd Auto sidste år. Motoren brugte megen olie. Meget fin behandling, motoren blev ordnet (nye stempelringe, olietyve udskiftet og ny renoveret turbolader) uden beregning. Ri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Brdr's Auto i Tåstrup og Ferhat Tokmak får hermed min varmeste anbefalinger. Jeg har i dag kørt hjem i den flotteste VW Polo 1.2 TSI 90 Corfortline. Alt er gået nemt og ubesværet og Ferhat har den v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var forbi Brøderne Auto for at få skiftet dæk, og hele oplevelsen var virkelig god. Personalet var utrolig søde og imødekommende, og smilet var der hele vejen igennem. Det hele gik hurtigt og effe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Salon samochodowy
  2. Giełda samochodowa
  3. Warsztat samochodowy
  4. Finansowanie samochodów
  5. Dealer pojazdów mechanicznych
  6. Wulkanizacja

Napisane przez firmę

Hos Brdr´s Auto Taastrup ApS har vi siden 1995 haft kundetilfredshed stående øverst på vores dagsorden. Vi er et stort bilhus med mangeårige erfaring indenfor køb & salg af brugte person- og varebiler med altid mere end 100+ kvalitets biler stående på lager til markedets skarpeste priser. Under et tag tilbyder vi alt fra bilhandel, finansiering, forsikring, klargøring til vores eget værksted. ✓ Bredt udvalg af kvalitetsbiler ✓ Altid konkurrencedygtige priser ✓ Få en fair pris for din brugte bil ✓ Attraktiv finansiering

4,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 1 z 5

Skuffet som kunde

Min kone og jeg var ude og prøvekøre en bil hvorefter de lovede at vende tilbage dagen efter med Pris og aftale. Vi var klar til at købe og betale da vi var tilfreds med bilen. Jeg hørte aldrig fra dem dagen efter hvilket vi opfattede som Useriøst og faktisk også en smule dumt. Jeg har handlet bil et andet sted hvor servicen var i top. Virkelig skuffende oplevelse og vi har aldrig prøvet noget lignende tidligere !

8 grudnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Rigtig god oplevelse hele vejen med kun…

Rigtig god oplevelse hele vejen med kun undtagelse af, at der kunne godt have fulgt et Type 2 ladekabel med. Der fulgte kun en mormorlader med, og jeg ville have forventet andet, når det var en tidligere leasing elbil, vi købte. Ellers er jeg overodnet godt tilfreds med processen og købet.

1 listopada 2024

En fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse med BRDRS AUTO. De var professionelle, hurtige og hjælpsomme. Min bil havde et problem med sprinklersystemet, og de ordnede det på under 40 minutter. Mekanikeren forklarede tydeligt, hvad der skulle gøres, og jeg følte mig tryg ved hele processen. Jeg vil helt klart anbefale dette værksted til alle, der har brug for pålidelig og effektiv bilreparation.

17 października 2024

Sjællands bedste Autoforhandler

Sjællands bedste Autoforhandler, dækcenter og værksted.

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Brdr's Auto, både til salg og køb af bil, værksted or til dæk.
Du bliver mødt med et smil hver gang du træder ind af døren, de tager sig tid til at sætte sig ind i din sag, presser ikke på med noget som helst, og er super fleksible.

Man kan blive nervøs for at de ikke vil tage sig den nødvendige tid, grundet af mængden af kunder der kommer ud og ind hele tiden, men selvom de tydeligvis har travlt, holder de fokus og humør højt.

De forsøger ikke at presse dig til at købe noget der ikke passer til dit budget eller behov, og det resulterer i at man går glad derfra, en oplevelse man sjælden har hos en autoforhandler.

Jeg kommer helt klart til at bruge Brdr's Auto i fremtiden, selv hvis jeg er flyttet længere væk til den tid, de vil altid være turen værd.

4 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Drømme bil købt med service i top

Kunne ikke drømme om at have fået en bedre oplevelse ved køb af min første bil.

Personalet er hjælpesome lige fra man kommer ind af døren, og jeg følte mig velkommen fra starten af.

Vil klart anbefale dem til andre og selv bruge dem i fremtiden.

11 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Top professionel rådgivning og hjælp…

Top professionel rådgivning og hjælp fra man træder ind.
Har inden da været forbi forskellige værksteder der ikke har kunne lokalisere fejlen. 20 minutter tog det dem at lokalisere fejlen og herefter udbedre den. Man bliver taget seriøst og vejledt på en behagelig måde. Vi blev mødt af Malik, der hjalp os gennem processen.
De kan klart anbefales!!!

4 września 2024

Bedre service fås ikke!

Det er sjældent, at jeg anmelder samme virksomhed 2 gange. Men her er jeg simpelthen nødt til det! Har ad et par gange haft nogle ganske små forventelige reklamationer, på en brugt bil:

- Deres service er fantastisk - man bliver altid lyttet til og taget seriøst.
- De holder deres ord og mere til, når de lover noget - også selvom de rent faktisk kunne snige sig ud af aftalen igen.
- De løser udfordringen med kunden i fokus - også selvom det medfører lidt ekstra bøvl for dem selv.

Jeg kunne ikke være mere tilfreds (selv som sønderjyde, der handlet i Kjøffenhavnstrup). Jeg vil klart anbefale dem videre! Og når jeg skal skifte bil, vil jeg uden tvivl starte med at kigge hos dem igen, da den service er værd at køre 300 km efter!

30 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Bedste sted at købe sin første bil

Kæmpe stor tak til Brdr's Auto, i særdeleshed Daniel, som var enormt imødekommende, hjælpsom og tilbød fantastisk kundeservice.

Vi fik det hele til at fungere på et hængende hår, da jeg manglede lige de sidste tusind kroner til at købe den perfekte første bil. Daniel var forstående og arbejdede flittigt på at finde en løsning for os begge, og det skal han have mange tak for. I det hele taget har kommunikation og formidling været i top under hele købsforløbet - det har han dælme været god til!

I og med at jeg købte en brugt bil har der været nogle mindre komplikationer undervejs, som ikke blev opdaget før jeg modtog den. Heldigvis er der blevet taget hånd om disse efter jeg har fået den hjem, og manglerne har Brdr's Auto taget fuldt ansvar for at udbedre.

I det hele har jeg følt mig enormt værdsat som kunde, hvilket ikke er noget man ofte oplever i sådan et omfang. :)

- Felix

13 sierpnia 2024

Køb din næste bil her

Fantastisk sted at handle bil, vi følte os velkommen fra første medarbejder vi mødte. Daniel som solgte vores nye bil, var meget i mødekommende og en meget behagelig sælger.

Stor anbefaling til Daniel og de øvrige medarbejder.

22 sierpnia 2024

Fantastisk førstehånds oplevelse

Fantastisk førstehånds oplevelse med prøvekørsel af en Model 3. Venlig og professionel kundebetjening, engageret personale, gensidig tillid og respekt. En klar anbefaling.

6 sierpnia 2024

Kørte 350km for at handle bil her

Kørte 350km for at handle bil her, og oplevelsen var helt sublim. Kontakten inden handlen var af højeste service niveau. Sælgeren Daniel var simpelthen en ren fornøjelse at handle med, og den energi og service de lægger i en handle har jeg aldrig oplevet før.
Yderst professionel personale!
Hvis du skal handle bil, så kan det klart anbefales at handle her! Hvis jeg nogensinde står og skal skifte bil eller have en ekstra, så vil mine fødder plantes her.

22 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Ærgeligt man ikke kan give flere stjerner!

Jeg har lige haft den mest fantastiske oplevelse hos Brødres Auto i Taastrup, og jeg er nødt til at dele min begejstring her på Trustpilot! Fra det øjeblik, jeg var i kontakt med Daniel, blev jeg mødt med en utrolig imødekommenhed og professionalisme.

Først og fremmest var personalet (Ferhat og Malik) utroligt venligt og hjælpsomt. De lyttede opmærksomt til mine behov og var hurtige til at finde den bedste løsning til mig. Derudover imponerede mig deres ekspertise og indsigt i bilbranchen.

Serviceoplevelsen var også i top! Jeg følte mig virkelig værdsat som kunde, og de gik langt ud over for at sikre, at jeg var tilfreds med mit køb. Fra rådgivning til selve købsprocessen og endda efterfølgende support, var deres engagement og dedikation uovertruffen.

Endelig må jeg fremhæve kvaliteten af ​​deres produkter. Jeg er helt forelsket i min nye bil, og jeg kan tydeligt mærke, at den er blevet omhyggeligt vedligeholdt og serviceret af Brødre Auto's dygtige team.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale Brødre Auto nok! Hvis du leder efter en fremragende service, ekspertise og kvalitet, så skal du helt sikkert besøge dem i Taastrup. De har virkelig gjort mig til en glad og tilfreds kunde, og jeg vil med glæde vende tilbage igen i fremtiden.

Tak, Brødre Auto (Daniel, Ferhat og Malik), for en uforglemmelig oplevelse!

30 kwietnia 2024

Tryg og hyggelig handel

Hyggelige og dejlige mennesker, fin og hurtig handel da jeg solgte min bil.
Vil helt klart anbefale denne bilforhandler til både venner og familie.
Erfaring fra andre bilforhandlere, og oplevde ikke i nærheden lige så god kundeservice.

24 kwietnia 2024

Fantastisk oplevelse

Min varmeste anbefalinger, fantastisk kundeservice.
Købte en Citroën C4 Cactus, fik en god snak om den og påpegede nogle småting, samt at tandremsinterval var overskredet, det og mere blev udbedret.
Men inden de fik den klargjort stod min gamle bil af, lånebil ikke noget problem, det klarede de også. Fik i øvrigt en fair pris for den gamle.
Da jeg afhentede min nye bil, stod den flot og skinnende, udvendig som indvendig, var den som ny, alle fejl og mangler var blevet udbedret, samtig var der kommet nye måtter og en P watch i.

En yderst professionel og betaling service, af nogle yderst kompetente medarbejder.
Et sted jeg kan anbefale hvis man påtænker at købe bil

⭐⭐⭐⭐⭐ stykker herfra.

28 stycznia 2024

Citroën C3 Aircross

Jeg var på udkig efter en C3 Aircross, og faldt over Brdr.’s Auto på Bilbasen. Jeg kendte dem ikke, men bilen var fin og det samme var prisen. Den primære årsag til at jeg tog ud til dem var deres anmeldelser og kommentarer på trustpilot. Og jeg må sige, at de mange rosende ord jeg læste var på sin plads. Det var en rigtig god oplevelse at tale med Daniel fra Brdr’s Auto og slutteligt at handle med ham. Et utroligt kompetent og rart menneske.
Hele vejen igennem oplevede jeg en vedkommende, personlig og professionel behandling. Efter lukket handel havde mekanikerne udskiftet diverse sliddele, som ikke havde være omtalt undervejs, men faldt for deres kritik under bilens gennemgang.
Brdr.’s Auto leverer varen til topkarakter, og er bestemt et sted jeg kunne finde på at handle igen, samt anbefale folk jeg kender at besøge.
De varmeste anbefalinger skal lyde herfra.

4 lutego 2024

Købte en bil hos Brdr

Købte en bil hos Brdr. Auto og fik en helt igennem professionel og behagelig betjening. Bilen var klar 2 dage før aftalt tid og stod bare flot, klargjort og nysynet, og ventede på mig. Jeg kan kun anbefale Brdr. Auto.

4 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en Opel Astra den 2.februar…

Jeg købte en Opel Astra den 2.februar 2024.

Bilen blev leveret nysynet, nyserviceret og alt var i topkvalitet!

Efter jeg havde prøvekørt bilen var jeg usikker på om bremserne skulle skiftes. De tilbød at montere 4 nye bremseklodser kvit og frit.

Det er service i topklasse! 👌

Jeg pointeret, at jeg ønskede bilen med samme dag, på trods af det var fredag og der var mange biler foran på deres integreret værksted fandt de tid til det, og jeg fik derfor alle mine ønsker opfyldt.👍

Jeg fik generelt en rigtig god oplevelse ved at handle hos Brdrs Auto og mulighed for at nyde en god frokost i kantinen, mens bilen blev serviceret. Dette var også kvit og frit og bare god service fra deres side af.

Jeg kan varmt anbefale stedet, især hvis man er førstegangskøbere de tager godt imod en, og tager sig tid til at forklare tingene i et stille og roligt tempo.

De skiller sig virkelig ud fra branchen.

Fem ud af Fem stjerner fra mig!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 lutego 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej