Gezellige avond
Gisteravond, met een groep van zeven personen, HEERLIJK gegeten en zeer vriendelijke bediening!! Dank jullie wel voor de fijne avond. :)
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
mooie plek maar slechte tent , irriteerde me gelijk aan die bediende wanna be gastje die leuk probeerde te doen. het voelde alsof alleen bepaalde ras daar op die tent kon komen. niet vriendelijk ze moeten die gastjes ontslaan
Heerlijk gegeten, geweldige wijnen per glas én attent personeel. Aanrader!!
Mooie locatie, maar helaas een teleurstellende ervaring bij BRASS Nijmegen. De bediening (althans degene die ons hielp) kwam vrij denigrerend en niet erg gastvrij over. Daarnaast werd een deel van onze bestelling vergeten, waardoor het eten uiteindelijk koud aan tafel kwam. Jammer, want de plek zelf heeft veel potentie, maar de service heeft de avond wel echt verploed.
Vandaag lekker er even uit gefietst en bij brass even cappuccino wijn bier en bitterballengenomen de koffie was bijna koud de wijn kwam iemand brengen hij had de fles in zijn ene hand en het glas in zijn andere hand toen hij het in het glas wilde doe ging er een grote hoeveelheid wijn over het glas heen en gaf hij de glazen zo in onze handen wij schrokken hier wel van komen hier wel vaker en altijd goed er werken een paar fijne mensen en ook ongemanierde jammer. Bij het afrekenen vroeg weer een erg aardige man of alles goed was geweest ik vertelde ons verhaal en kregen de koffie gratis. En toch blijven wij bij jullie terug komen om dat het ook zo'n mooie lokatie is.
Absurd asociale communicatie. Na gebeld te hebben om als verrassing een reservering te boeken voor onze ouders kregen we te horen dat we de reservering moesten mailen. Er werd een onprofessionele agressieve mail terug gestuurd. En dat terwijl alles via de telefoon netjes voor besproken was. Het is al vreemd dat ze niet gewoon de reservering erin zetten maar dat je als klant alsnog de mail in moet kruipen. En dan zo uitgefoeterd worden en er stond info in die duidelijk niet door gecommuniceerd was. Nog nooit zoiets onprofessioneels meegemaakt. En dan te bedenken dat het om een simpele reservering ging.
Als zwangere hadden we op de vorige reservering aangegeven dat ik niet alles mocht hebben vanwege de zwangerschap. Toen we daar zaten is dat nogmaals aangegeven. Alsnog kregen we vanalles dat ik niet mocht hebben. Zelfs iets dat over het hele gerecht uitgestrooid was. Zie dat er maar eens uit te vissen. En dat terwijl afgesproken was dat ze dat eruit zouden laten. Dat was dan vervelend voor mij. Er kwam geen oplossing. Mijn man heeft uiteindelijk de bovenkant van mijn gerecht opgegeten zodat ik nog wat te eten had en we hebben de volle pond betaald. We kwamen alleen maar om een leuke avond te hebben en wilden ondanks deze aanvaring ze nog een kans geven door met de familie langs te gaan. Maar na deze agressie via de mail, omdat we vanwege de groepsgrootte niet via de site mochten boeken en ze de reservering er niet zelf direct inzetten, komen wij nooit meer. Verder zou ik ze willen adviseren om voortaan eerst te zorgen dat mensen borden en bestek krijgen alvorens de gerechten op tafel komen. Dan wordt het eten niet koud.
Heerlijke kaasfondue. Goede wijn. Supervriendelijke bediening en een supergezellige sfeer. Wij komen zeker terug!
De werknemers denken niet oplossingsgericht als er een haar uit je maaltijd komt, zijn enorm brutaal en excuses aanbieden vinden zij moeilijk. Ik heb 3 werknemers aangesproken en alle drie absoluut niet klantvriendelijk!
Prachtig restaurant, jong, onkundig en onaardig personeel. Dikke week vantevoren gereserveerd.Mijn moeder van bijna 80 was met ons mee. We kregen echter zo een enorm akelige plek toegewezen. Aan de stamtafel. Op de ene hoek zaten twee vrouwen en aan de andere kant moesten wij gaan zitten. Het argument -voor die plek bij de keuken aan een lange tafel met een stoel op kopse kant met het enige looppad vanuit die keuken achter je rug- was, dat de andere tafels vanaf vier personen waren. Niemand nam verantwoordelijkheid voor mijn verzoek om een ander plekje en niemand bood een alternatief (wacht gerust even aan de bar er komt zo iets vrij, bijv. )Ze wezen naar elkaar (ik ben vd drankjes). Voor ons was dit een speciale avond. Het ‘aanspreekpunt’ was niet aanspreekbaar en liep gestresst bellend door de zaak. Hij zei nogmaals dat de rest vd tafels vanaf vier personen waren en was onvermurwbaar. We zijn na 10 min bij de bar staan naar de deur gelopen. Hij hield ons niet tegen, maar hield de deur open en zei : ‘tot ziens’, want dat had hij blijkbaar wél onthouden vd cursus. Dit was echter de tweede keer dat we tegen slechte en onaardige communicatie bij Brass aanliepen. Eerder bleken ze onbetrouwbaar en onwetend als je allergieën hebt. (Genoteerd bij online reservering en aan tafel herhaald). Toch zaten er hele cashews in het gerecht. Dat was bijna een ziekenhuislanding voor mijn tiener. Het bord werd zonder woorden weggepakt, er kwam een nieuw bord eten, maar ondertussen had ik mijn bordje al op. Geen excuses, geen kopje koffie of bolletje ijs vd zaak. Echt jammer. Dan snap je er niets van. Wij gaan het geen derde keer proberen.
Een paar dagen later ontving ik een telefoontje van de bewuste medewerker. Hij bood zijn excuses aan plus drie gratis diners. Een aardig gebaar, maar ik kies ervoor om daar geen gebruik van te maken.