Een aanrader! Uiterst vriendelijk en professioneel bedrijf en altijd prettig contact en reageren snel. Zeer goede kwaliteit meubels en het ziet er heel mooi uit. Meubels (Molli bank en Kastel Klia... Zobacz więcej
Tevreden over de kwaliteit van de kantoorkasten en ladekasten. Alles ziet er mooi en degelijk uit en voldoet aan onze verwachtingen. Wel jammer dat de afgesproken leveringsdatum niet werd gerespecte... Zobacz więcej
C'est une entreprise très sérieuse. Ce sont des professionnels aussi bien le responsable commercial que le poseur. Il y a un suivi, du répondant, de la ponctualité. Le matériel est de qualité. Ce... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Waar kan ik terecht voor een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle kantoormeubelen? Ontdek het assortiment van Brand New Office!
Tweekapellenstraat 10, 1540, Herne, Belgia
- +32 2 310 98 30
- info@brandnewoffice.be
- www.brandnewoffice.be
Livraison dans les délais
Livraison dans les délais.
Montage en un temps record !
Et le matériel correspond a nos attentes.
Très sympathique et professionnel…
Expérience très positive avec ce fournisseur . Communication, respect des délais, qualité de la livraison .
Betrouwbaar, vriendelijk en klantgericht
Nadat ik een afspraak op kantoor had, kreeg ik een offerte doorgestuurd die ik rustig nog even kon bekijken. Op basis van mijn beslissing stuurde ik vervolgens definitieve bestelling door, die werd besteld van zodra ik had betaald. Ik kreeg vroeger dan verwacht een telefoontje dat alle goederen geleverd konden worden en geniet nu van een prachtig kantoor.
correcte communicatie en stipte levering
Used BrandNewOffice already several…
Used BrandNewOffice already several times before. Always perfect service.
Een zeer betrouwbare partner voor ons…
Een zeer betrouwbare partner voor ons kantoormeubilair die snel reageert op vragen. Ook de laatste bestelling is vlot verlopen.
archiefkasten
de bestelling van de archiefkasten is vlug en vlot verlopen en zeer prijslijk.
Correcte en snelle service
correcte opvolging en levering