Zeer goed geholpen door Brand Boekhouders. Ze namen echt de tijd voor me, legden alles duidelijk uit en communiceerden transparant. Al met al een professionele organisatie met kundige en betrouwbare m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Met Brand Boekhouders gistermiddag om 15.00 uur contact opgenomen, omdat ik met spoed een prognose en jaarrekening nodig had voor de volgende middag 12.00 uur. Max belde mij gelijk terug en was zeer... Zobacz więcej
Tot drie maal toe in een jaar tijd zijn er fouten gemaakt. De eerste twee waren overkomelijk, maar niet wat je van een boekhouder verwacht. Tijdens het opstellen van een voorlopige jaarrekening tbv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Brand Boekhouders zijn we meer dan alleen jouw boekhouder. We zijn een allround partner die actief meedenkt en je graag ondersteunt bij elke stap van je ondernemerschap. Met ruim 40 jaar ervaring en een team van 40 experts bieden we efficiënte en flexibele oplossingen voor al je financiële en fiscale vraagstukken. Bij ons staat toegankelijkheid, helderheid, en persoonlijk contact centraal. We spreken je taal en maken complexe zaken simpel, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Ons doel? Jou helpen groeien en je ambities waarmaken, zonder zorgen over je financiële administratie.
Dane kontaktowe
Keizersgracht 62, 1015CS, Amsterdam, Holandia
- 0850601447
- hallo@brandboekhouders.nl
- www.brandboekhouders.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Brand heeft me uit de brand geholpen…
Brand heeft me uit de brand geholpen met het indienen van een bezwaar op een volkomen onterechte, creatieve aanslag van een overijverige belastinginspecteur. Met hun kunde en 'gewicht' is het gelukt om deze aan te vechten en te vernietigen. Heel erg fijn.
Betrouwbare en snelle boekhoudpartner met oog voor detail
Brand Boekhouders levert uitzonderlijke service met een scherp oog voor detail. Wat deze partij echt onderscheidt, is de combinatie van snelheid, precisie en persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om complexe boekhoudkundige vraagstukken of dagelijkse administratieve ondersteuning, Brand werkt doortastend en efficiënt. Een betrouwbare partner die niet alleen meedenkt, maar ook vooruitdenkt. Absoluut een aanrader!
Al vijf jaar lang helpt Brand…
Al vijf jaar lang helpt Brand Boekhouders mij met mijn aangiftes, zowel zakelijk als privé. Ze werken met enorm veel zorg en geduld en staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ze zorgen voor duidelijkheid in mijn aangiftes en begeleiden me uitstekend bij het aanleveren van mijn gegevens. Een betrouwbare en kundige partner!
Excellent service
Excellent service! Responsive, understanding, and efficient. I couldn't be happier.
Omzetting naar BV - top ervaring!
Ik ben ontzettend blij met de snelle en professionele hulp bij de omzetting van mijn eenmanszaak naar een BV. De fiscale kennis en begeleiding waren top, waardoor alles soepel en zonder gedoe verliep. Door die positieve ervaring heb ik meteen besloten om klant te worden, en tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met de service. Het is duidelijk dat hier mensen werken die hun vak uitstekend verstaan.
Goede communicatie en behulpzaam
De communicatie is zeer goed en er wordt secuur te werk gegaan. Ik vind het erg belangrijk dat ik bij vragen snel geholpen wordt. Dat is top geregeld hier. Ik kan dit kantoor zeker aanraden.
Ze denken goed met je mee
Ze denken goed met je mee. Ik had met spoed een rapportage nodig en deze is alsnog in de avond gewoon voor mij gemaakt!
Sublieme service en deskundig advies
Sublieme service en deskundig advies. Ik heb mijn belastingen laten regelen door Rogier en Max. Rogier staat je altijd snel te woord en Max works arround the clock zodat je zaken snel geregeld worden. Communicatief waren ze erg sterk. Volgend jaar weer.
Snel, meedenken en behulpzaam
De mannen van Brand waren erg behulpzaam en toegankelijk, en toch professioneel. Erg tevreden met hun hulp en een aanrader!
Altijd goede communicatie en…
Altijd goede communicatie en proactiviteit vanuit Brand Boekhouders.
Boekhoudersbedrijf Brand: Een onmisbare partner voor uw financiële gemoedsrust
Boekhoudersbedrijf Brand: Een onmisbare partner voor uw financiële gemoedsrust
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Boekhoudersbedrijf Brand! Vanaf het begin hebben ze me met veel aandacht en geduld geholpen bij het op orde brengen van mijn financiën.
Wat ik enorm waardeer is dat er écht naar me geluisterd wordt. Ze nemen de tijd om mijn bedrijf en mijn behoeften te begrijpen, en op basis daarvan adviseren ze me op maat gemaakte oplossingen. Zo weet ik zeker dat mijn boekhouding in goede handen is en dat ik financieel op orde ben.
Dankzij de deskundige hulp van Brand heb ik nu veel meer rust over mijn financiën. Ik kan me nu volledig focussen op het runnen van mijn bedrijf, wetende dat de boekhouding in betrouwbare handen is.
Ik kan Boekhoudersbedrijf Brand dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige partner voor hun boekhouding.
Hierbij nog een aantal pluspunten:
- Deskundig en professioneel: De medewerkers van Brand hebben veel kennis van zaken en zijn altijd up-to-date met de laatste wet- en regelgeving.
- Transparant en betrouwbaar: Je weet altijd waar je aan toe bent en je kunt er op rekenen dat Brand je belangen behartigt.
- Goede service: Brand is altijd bereikbaar voor vragen en biedt een snelle en efficiënte service.
- Persoonlijke benadering: Je wordt niet behandeld als een nummer, maar als een gewaardeerde klant.
- Ben je op zoek naar een boekhouder die je echt kan ontzorgen? Dan is Boekhoudersbedrijf Brand de perfecte keuze!
Directeur Maf4You BV Marianne Nobels geeft Boekhoudersbedrijf Brand 5 sterren!
Working with Brand Boekhouders was a pleasant experience!
Working with Brand Boekhouders was the first time I had an accountant helping with my affairs in the Netherlands. Couldn't be happier. Super fast service especially in my urgent situation. Professional staff, resourceful, and helpful, and clear explanation. I had the best experience with receiving service from Wiecher Huijser and Luuk Haasnoot. Great clear communication in English which is gold for an expat in the Netherland such as myself. I also received some extra support and advisements from Wicher which makesBrand Boekhouders my go-to accountant in the future.
Goede service, werd snel geholpen met mijn problemen! Echt een aanrader
Snelle en goede service!
Top service!
Brandboekhouders heeft mij op een goede en efficiente manier ontzorgd van mijn administratie. Al twee jaar klant en geen moment spijt gehad van mijn overstap.
Ontzettend tevreden met de service
Ontzettend tevreden met de service! Iedereen aan te raden!
Fantastische samenwerking met mensen…
Fantastische samenwerking met mensen die weten waar ze het over hebben. Ga zeker blijven!
Above and beyond!
De heren van Brand waren meer dan behulpzaam in een tijd waarin ik ze hard nodig had. Ze waren in staat om binnen 1 dag mijn kleine onderneming door te lichten en fouten uit mijn boekhouding te halen van de afgelopen 2 jaar. Ook hebben ze het voor elkaar gekregen om ook nog alle IB en OB aanslagenen rectificaties uit te werken. De heren waren vriendelijk en zeer behulpzaam. Ze hebben een dik tevreden en nieuwe klant aan mij.

Odpowiedź od Brand Boekhouders
Brand Boekhouders 5 sterren
Brand Boekhouders is voordelig, klant gericht, en denkt goed mee met eventuele vragen. Voor een groep muzikanten is het essentieel om de boekhouding goed geregeld te hebben. Zo voorkomen wij veel stress en tijd.
Hermes House Band

Odpowiedź od Brand Boekhouders