En stor bryllupsfest kræver noget særligt. Og det får man her. Altid smilende og venlige mennesker, små ønsker opfyldes og tryghed gennem hele forløbet. 5 stjerner herfra
Reakcja na opinię
Tak for en fantastisk undvigelse af jeres meget flotte Skovhus/nye værelser det ser så godt ud ved jeg der er ikke en ring der vender forkert på det sted kan kun anbefales og besøge
Reakcja na opinię
Vi afholdte vor firmajulefrokost hos Hotel Bramslevgaard 14/11-2025. en privat fest med ca. 40 gæster. Det var første gang vi besøgte stedet - og nøj for en fest. Profesionelt setup hvor alt bare klap... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Smuk og flotte omgivelser, på BramslevGaard får du alt hvad hjertet og sindet begærer. Flotte rene værelser, Suiten med spa var fantastisk, sød og smilende personale, en sød gartner so... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er et hyggeligt familieejet Hotel, beliggende lige midt i Bramslev Bakker, tæt på Mariager Fjord i en del af Danmarks smukkeste natur. Hotellet ligger central placeret mellem større byer som Aalborg, Randers og Aarhus, mens Hobro kun ligger 10 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet rummer 25 værelser, fordelt på forskellige kategorier, såsom superior, standard og lejligheder. Med et udvalg af både festlokaler og konferencelokaler, har vi gode muligheder for at rumme alle former for begivenheder i både Himmerland, Midtjylland og Nordjylland. Vi har også vores egen hyggelige A la carte restaurant, som tilbyder lækre sæsonbetonede retter, både til frokost og aften. Vi glæder os til at se jer!
Bramslev Bakker 4, 9500, Hobro, Dania
Varm og personlig velkomst af Lene (ejeren selv), et sted der er plads til alle! Specielt var vi glade for at komme til et sted der ikke selv føler "de er noget, de ikke er" - før prøvet steder der nærmest var så selvhøjtidelige/stive at man som børnefamilie nærmest ikke turde lade børnene være - ja børn....
Vores første besøg - vi kommer helt sikkert forbi i 2016!
Ville gerne have givet 4,5
Super lækkert sted at forkæle sig selv og fruen med en overnatning.
Enkelte møbler og gardinerne kan der godt være lidt 80'er og 90'er over. Der var også lidt med boblebadet i suiten.
Men alt det betyder ingenting når betjeningen er så behagelig og maden er helt i top. Det er ikke altid til at vide hvilket niveau man kan forvente af et køkken på et mindre 'hotel'. Men det var en meget positiv overraskelse, kan klart anbefales.
Og så er der en smuk vandretur lige i baghaven.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.