Bram Ladage - Home Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Gisteren eea laten bezorgen, wo. 2 grote bram, 2 frikandellen, 3 frikandellen speciaal, 1 bamischijf pindasaus, 36.20€, bezorgkosten word dan nog apart berekend, 1.50€= totaal 37.70€. Bij afhalen beta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De eerste keer dat de kids en vrouw een patatje hebben gegeten bij Bram Ladage. Nu willen ze nooit meer anders. Hele aardige medewerker, die zondag 26/10 voor het laatst werkt. Zeer positief, goed... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Toen bram net open ging was ik nieuwschierig en dacht laten we een keer iets halen. We hadden besteld friet box , gehakt bal speciaal , 2 frikandellen. Eten was heerlijk en we dachten onze frieten... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ten eerste je betaald over de € 5 voor…

Ten eerste je betaald over de € 5 voor berekauw( totaal niet om te eten) je vraagt met pindasaus uiteraard geen pindasaus te zien .
Deze Bram is gevestigd in Vlaardingen stervens slecht en met nog slechtere service.
Conclusie nooit meer

1 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Bram Ladage,

Bram Ladage,
in de Gravenstraat Den Haag..top Frites! Heerlijk met dat schilletje. Goede mayo. Top personeel. Dat gezeur over schilletjes, prijs etc... . Bestel het dan niet! Ga lekker chemisch eten bij de Mc Donald's. Eerlijk product. Top!

31 października 2024
Oceniono na 3 z 5

Patat met schil hoeft voor mij niet

Patat met schil hoeft voor mij niet. Minder werk voor Bram, minder kosten, maar de patat is in minder dan een jaar van 3.40, naar 4.40 en nog geen maand later naar 4.60 gegaan. En is die schil dan wel helemaal schoon vraag ik me ook af? Ik ga maar es een andere frietzaak zoeken. Wel jammer. Ik was blij met de friet van Bram. Nu niet meer zo. Te duur en met schil, veel minder aantrekkelijk.

27 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Bram Ladage had de beste friet van…

Bram Ladage had de beste friet van Nederland. jammer dat ze nu overal overgaan naar patat met schil, enkel omdat Herman den Blijker dat lekker vind (echt een patat kenner :-) , en er meer aardappelen op voorraad gehouden kunnen worden waardoor Bram Ladage kosten bespaard ( dat merk je overig niet terug in de prijs)

20 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Duur en slecht; jammerlijke ervaring

Een friet stoofvlees in vestiging Tilburg; zo slecht heb ik nooit stoof op. 2/3 piccalilly en 1/3 stoof. Zo staat het niet op de kaart achter de counter! Daar staat het zonder piccalilly en ZONDER PRIJS.
En de prijs?????€ 9,- !!! En dan was de stoof ook nog eens slecht van smaak. Wel top: De bedrijfsleider kwam (helaas te laat) wel aanbieden om iets anders te maken. Maar nee; dit concept is veel te duur en heel slecht! Meeste plekken in Brabant is het stoofvlees geweldig, maar dit nooit meer.

4 października 2024
Oceniono na 2 z 5

Friet niet meer zoals het altijd…

Friet niet meer zoals het altijd geweest is zonder schil . Onlangs in Delft een Brammetje genomen was niet te eten.
Vandaag in Schiedam een Brammetje gegeten ook niet zoals het was.
Ik ben klaar met Brammetje . Ga wel ergens anders een knappig frietje kopen zonder schil ! Misschien nog goedkoper ook .

29 września 2024
Oceniono na 2 z 5

Bram Koperwiek Capelle aan den IJssel.

Bram Koperwiek Capelle aan den IJssel.. Was 1 week niet geweest en kreeg nu dus patat met schil stond nergens vermeld, ze blijken overgegaan te zijn naar patat met schil
Voor mij dus een no go
Jammer helaas geen Bram meer

20 września 2024

Net geopend in Gouda Bloemendaal

Net geopend in Gouda Bloemendaal. Iedereen blij. Ik probeer ook eens een Brammetje (klein) met mayo. €4.60. Voor ruim een euro minder heb je een patatje mét overal anders. En...zo'n puntzak is vreselijk. Bovenop de mayo, ionderaan dus niets meer. Nee, ik snap niet dat velen enthousiast zijn. Ik ga wel naar een normale cafetaria...beter, goedkoper en eerlijk gezegd ook lekkerder.

4 września 2024

Teleurstellend

Verbrande patat allemaal stukjes van 1 cm normaal in deze vestiging Hoogvliet jarenlang goede patat nu staan er jonge medewerkers te bakken met geen gevoel bij het product
Ga hier niet meer terug

19 sierpnia 2024

Eigenlijk 0 sterren

Eigenlijk 0 sterren. De patat was verbrand. De patat is de slechtste van heel Rotterdam.
Vroeger was deze goed maar helaas niet meer. Jammer.

15 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ik vind het belachelijk dat je voor een…

Ik vind het belachelijk dat je voor een kleine Bram wat een prijs heeft van een groot zak patat , zo super weinig patat in je zak krijgt. Echt absurd. Vul die zak gewoon vol aangezien een kleine Bram veel geld kost. Je krijgt gewoon een paar frietjes waarvan de zak half gevuld is. Ik kom hier in ieder geval niet meer. Oma's friet van Aviko is hartstikke lekker precies zelfde kwaliteit als van Bram. Je kunt voortaan gewoon deze thuis zelf maken !

27 kwietnia 2024

Oester gezwam bij Bram

Gisteren bij de vestiging op Katendrecht een oesterzwam kroket gegeten. Althans de verwachting was oesterzwam te proeven. Feitelijk een saaie meelbal. Krokant gebakken meel met ergens in de verte een hint van de paddestoel. Ik weet uit ervaring dat een oesterzwam kroket ook daadwerkelijk lekker kan zijn en naar oesterzwam kan smaken. In de toekomst ook bij Bram Ladage?

19 marca 2024
Oceniono na 2 z 5

Voor tweede keer teleurgesteld...

Schrijf eigenlijk nooit een revieuw, nu wel daar het nu de tweede keer is dat Bram me echt tegenvalt. Echt jammer. Had een Veggie en een Thai menu. Op de veggie zat een klein spiegeleitje en een eetlepel saus met paar stukjes champignon en mega veel friet. Idem voor de Thai menu.
Ook staan de prijzen niet vermeld buiten op het bord. Alleen plaatjes van de diverse menu's. Bijna 18 euro voor eigenlijk twee bakken friet met een eetlepel saus.
Niet echt zoals het hoort.

21 stycznia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej