2de bed hier nu gekocht, online op goed vertrouwen. Wim Hendriks denkt goed met je mee, heeft ruime ervaring in de bedden branche. Attente medewerkers niks is teveel voor deze mensen. Heldere com... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heel persoonlijk, goede service, snelle levering en klantgericht. Al meerdere malen bij Boxspring besteld. Er kan persoonlijk veel geregeld worden. Boxspring is meer dan alleen een webwinkel. Je ervaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Twee weken geleden een boxspring besteld, welke niet op voorraad was. Na telefonisch contact gelijk de order geplaatst en hebben ze deze gelijk doorgezet naar de fabrikant. Levering was binnen t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nieuwe topper nodig en gezien de ervaringen met vorige aankopen bij boxspring.nl weer daar besteld. En ook nu weer een goed product geleverd. Van te voren werd er gebeld om de bezorgdatum af te sp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wij hebben onze eigen gespecialiseerde chauffeurs en beschikken daardoor over snelle levertijden en een goede service!
In onze showroom in Kaatsheuvel bent u van harte welkom om al de producten van onze website te komen bekijken en ervaren. www.boxspring.nl is de website van Uw Bed uit Kaatsheuvel. Onze showroom kunt u vinden in:
Kaatsheuvel, Luxemburgstraat 5, 5171PK Kaatsheuvel.
Mocht u andere vragen en/of opmerkingen hebben. Neemt u dan gerust contact op via het contactformulier op onze website of bel direct 088-3322333.
Luxemburgstraat 5, 5171PK, Kaatsheuvel, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hele fijne en duidelijke uitleg gekregen in de showroom. Verder werd de boxspring volgens afspraak geleverd en in elkaar gezet.
Super service!

Odpowiedź od Boxspring.nl
In de showroom fantastisch geholpen met de juiste keuze te maken. Bij de montage twee heel relaxte mannen die de boxspring keurig en snel monteerden, daarna en compete uitleg en alles van de verpakking afgevoerd.!!HEEL TEVREDEN!!

Odpowiedź od Boxspring.nl
I had to return an item and buy another in its place. There were two instances in which I had some difficulties and in one case, someone from the company called me when I did not respond to her email. The same person remained very helpful through the rest of the process. I appreciated her taking the initiative to help me.

Odpowiedź od Boxspring.nl
Zelf niet op de levertijd gelet maar de klantenservice heeft mij super goed te woord gestaan en gekeken naar wat ze konden doen voor me. Hele aardige meneer die het bed kwam leveren en omdat ik alleen ben heeft hij nog vrijwillig geholpen het zware deel boven neer te zetten. Echt top service!!!!

Odpowiedź od Boxspring.nl
Netjes ontvangen in de showroom en alle mogelijkheden laten zien. Uiteindelijk een mooie boxspring gekocht die zoals afgesproken binnen enkele weken geleverd werd. Ook op de plek neergezet en gemonteerd door de vriendelijke bezorgers.

Odpowiedź od Boxspring.nl
Top bedrijf eerst was het niet goed
Maar ze hebben het geweldig goed,opgelost
Een dikke pluim

Odpowiedź od Boxspring.nl
Supergoede service en snelle levering. En goede kwaliteit.

Fantastische uitleg
Keurige levering zoals afgesproken
Raad iedereen aan om hier te gaan kopen
En we slapen heerlijk 👍🤣😍
Mooi valentijn kado ❤️

- spoedige levering
- zeer klantvriendelijk
- duidelijke site
- vlotte bestelling

Odpowiedź od Boxspring.nl
Super blij met ons boxspring netjes inelkaar gezet ook door een hele aardige man echt een aanrader
Bedankt

Odpowiedź od Boxspring.nl
Amazing service from the whole team. Highly recommend.

Odpowiedź od Boxspring.nl
Duidelijke en overzichtelijke website, zeer transparante en correcte communicatie en snelle levering, na voorafgaandelijk overleg. Levering van het hotelbed gebeurde door een attente bezorger die spontaan aanbood om te helpen het bed naar de eerste verdieping te brengen. We kregen ook duidelijke aanwijzingen hoe we het bed moesten monteren. Montage verliep zeer vlot. Het bed is stevig, evenals de matras

Odpowiedź od Boxspring.nl
Ik werd prima op de hoogte gehouden. De transporteur belde zoals afgesproken een half uurtje voor aankomst en hielp me de matras tot in de slaapkamer te brengen en nam bovendien de plastic verpakking mee. De matras is super. Alles top, ben heel tevreden.

Odpowiedź od Boxspring.nl
Prima artikel; goede bescherming van het matras en heel fijn in gebruik.

Odpowiedź od Boxspring.nl
Correcte beschrijving van het product. Persoonlijk advies gekregen.Top.

Odpowiedź od Boxspring.nl
Goede kwaliteit boxspring's en toebehoren, voor een erg goede prijs! Zo goed geprijsd, dat het de 1,5 uur rijden naar de showroom, meer dan waard was. En aangezien deze door het bedrijf zelf gemaakt worden, is er ook veel mogelijk op het gebied van maten en stoffen. Prima service!

Odpowiedź od Boxspring.nl
2 keurige heren kwamen het bed op de afgesproken tijd leveren. Gingen perfect te werk in onze nieuwe huis. Hielden er extra rekening mee dat ze de muren niet zouden raken. Bed slaapt ook nog eens geweldig.

Odpowiedź od Boxspring.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.