Bouman & Potter Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onlangs hebben wij eetkamerstoelen gekocht bij Bouwman & Potter. Binnen een week konden we ze al ophalen, terwijl we bij een andere winkel al meer dan vier maanden op onze bestelde stoelen zaten te... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

We got a broken couch on arrival. There was a tear in the wooden frame all the way through. Even though we directly contacted Bouman & Potter 30 minutes after the item was delivered it took ~2 months... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben voor de eerste keer deze mooie zaak bezocht. Er is veel aanbod, maar we werden vakkundig geholpen door Vivian, die de tijd nam en verschillende opties besprak waardoor we een prachtige bank... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Sklep z szafkami
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Usługi wyposażenia wnętrz
  5. Sklep z oświetleniem
  6. Sklep z sofami

Napisane przez firmę

Haal karakter in huis met Bouman & Potter! Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Wij bieden een geheel eigen collectie banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafels en woonaccessoires in een inspirerende woonwinkel.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 130

Napisz recenzję

Complimenten

We hebben ongeveer 3,5 jaar geleden wat meubelen gekocht bij Bouwman en Potter. Hier zijn we toen goed geholpen. Maar nu ging er een stoel stuk en nadat ik hier via contact formulier een melding over heb gemaakt keurig teruggebeld dat de stoel word opgehaald om te maken. En gisteren is de stoel weer netjes gemaakt afgeleverd. Deze service verdient complimenten en kom je helaas niet altijd meer tegen.

1 lipca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is altijd vervelend als er iets niet in orde is met uw gekochte meubels maar wij zijn blij om te horen dat wij uw servicemelding samen met u volledig naar tevredenheid hebben opgelost. Dat is voor u belangrijk maar voor ons natuurlijk ook.

Mochten wij u ergens opnieuw mee van dienst kunnen zijn dan horen we het graag.

Prima bereikbaarheid klantenservice

Prima bereikbaarheid klantenservice, korte termijn afspraak, afspraak nagekomen en euvel snel en vakkundig opgelost. kortom: prima service

15 czerwca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn blij om te horen dat uw servicemelding snel en vakkundig is opgelost. Wij hopen dat alles nu naar tevredenheid is en mochten wij opnieuw iets voor u kunnen betekenen dan horen we het graag.

Oceniono na 1 z 5

Schade geleverde banken van bijna €5000,00. Van onze bestelde verstelbare fauteuil…

Van onze bestelde verstelbare fauteuil en bank zaten er zwarte schuur vlekken op de lichte weefstof bekleding op de bank meerdere vlekken. Ik zag het meteen bij de bank en daarna de stoel werd notitie van gemaakt .zijn gekomen om vlekken te verwijderen .Nadat alles goed gedroogd was . Is er nog steeds wat een lichte kring zichtbaar en wat pluizig van het schoonmaken ..we zijn nu 4 en halve week verder en er komt tot nu toe geen omruiling.

25 czerwca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons om te horen dat er meteen problemen waren met uw meubels toen ze bij u geleverd werden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer door te geven zodat we uw gegevens in kunnen zien en kunnen kijken hoe we u verder kunnen helpen?

Alvast bedankt!

24 czerwca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat wij u onze service als positief heeft ervaren.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Oceniono na 4 z 5

Prettige ontvangst in de winkel

Prettige ontvangst in de winkel, goede adviezen, fijne service om je oude spullen mee terug te geven.

19 marca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u goed ontvangen bent en verder ook goed geholpen en geadviseerd bent. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop heeft en u bent van harte welkom om nog eens terug te komen.

goede ervaring service-vraag

goede ervaring service-vraag. We kochten een jaar geleden een vitrinekast met verlichting. Helaas begon 1 lampje te knipperen. Dit is op snelle en vriendelijke wijze opgepakt via een service-verzoek op de site van Bouman&Potter. Ook telefonisch werden we vriendelijk te woord gestaan. Alle afspraken werden bevestigd via de mail en nagekomen.

16 czerwca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is altijd vervelend als er iets niet in orde is met uw aankoop maar wij zijn blij om te horen dat uw servicemelding samen met u goed en volgens afspraak is opgelost.

Wij hopen dat alles naar wens is en mochten wij opnieuw iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Netjes

Netjes, snel en vakkundig opgelost door klantvriendelijke monteur
Minpuntje dat men meer dan 2 uur later kwam dan gepland zonder hierover vooraf geïnformeerd te worden

3 czerwca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat uw servicemelding snel en vakkundig is opgelost samen met u. Wij begrijpen dat het minder prettig voor u was om niet geïnformeerd bent over het latere tijdstip waarop de monteur bij u langs kwam. Onze excuses voor het ongemak wat hierdoor ontstond.

Mochten wij u opnieuw van dienst kunnen zijn, wij staan graag weer voor u klaar.

Vriendelijk

Vriendelijk, meedenkend, alleen iets meer duidelijkheid aangeven omtrent het impregneren van de meubels.

10 stycznia 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve maar kritische beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent door onze verkoopadviseur en zullen uw opmerking over meer duidelijkheid omtrent het impregneren zeker meenemen in onze interne evaluaties zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Erg tevreden over product

Erg tevreden over advies, kreeg alle aandacht!
Levering verliep vlekkeloos. Fijne transporteurs!
Kom zeker terug.

Ben

4 czerwca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen, vanaf het advies in onze winkel tot en met de levering bij u thuis. Daar zijn we heel blij mee!

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug.

Prima kwailiteit

Prima kwailiteit

12 maja 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over ons en onze meubels.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Oceniono na 4 z 5

Op de afgesproken leverweek na

Op de afgesproken leverweek na, is alles prima verlopen en alles in goede orde ontvangen. Prima advies gehad in de winkel en goed naar mijn eisen en wensen geluisterd.

28 maja 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het spijt ons om te horen dat de levering later was dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn wel blij om te horen dat u verder tevreden bent over onze service aan u en wensen u veel plezier van uw aankoop.

Graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

3 jaar geleden meubels gekocht,een…

3 jaar geleden meubels gekocht,een probleem gehad met bank netjes opgelost.

28 maja 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat wij uw servicemelding samen met u naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Dat is voor u belangrijk maar voor ons natuurlijk ook.

Mochten we u opnieuw ergens mee kunnen helpen, we staan graag voor u klaar.

Prima service

Prima service, mooi bankstel!

21 maja 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij dat u naar tevredenheid geholpen bent bij uw aankoop.

Veel plezier van uw nieuwe bank en graag tot een volgende keer.

Klantvriendelijkheid top!

Mooie winkel, niet opdringerig, prima prijzen, veel kennis aanwezig.

27 maja 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u positief te spreken bent over ons en onze service.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Oceniono na 4 z 5

Goed advies gekregen in een ontspannen…

Goed advies gekregen in een ontspannen sfeer en niet het idee gekregen dat het advies tot verplichtingen moest leiden.

20 maja 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u op een prettige manier advies heeft gekregen tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens.

Nette winkel

Leuke winkel veel keus
Leuke prijzen

20 marca 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat tevreden bent over ons en ons aanbod. Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen en wensen u veel plezier van uw aankoop.

Tot ziens!

Alles naar tevredenheid

11 maja 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan bij uw aankoop.

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels en zien u graag nog eens terug.

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service

2 maja 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat we u vriendelijk en goed hebben kunnen helpen tijdens uw bezoek aan ons. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag een volgende keer terug.

Oceniono na 5 z 5

Goede service, goede kwaliteit meubels, goed geholpen in de winkel. Absolute aanrader als je op zoek bent naar nieuw meubilair. En ze nemen ook nog eens je oude meubels mee.

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat u positief te spreken bent over ons en onze service.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom.

Leuke ervaring!

Van in het begin verliep alles heel vlot, de bezorging was binnen de afgesproken termijn, de transporteurs op hun beurt waren top! Kortom, heel tevreden.

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat alles vlot en naar tevredenheid is verlopen.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej