Jeg havde travlt. To købere ville samme ejendom. Op til påske. Det skulle gå stærkt. Og det gjorde det. Adm. var hurtig til at booke, og sagkyndig kom ugen efter. Jeg havde én gang tidligere f... Zobacz więcej

Det var et par fantastiske folk, der kom og lavede gennemsyn af huset. De var dygtige - meget omhyggelige og meget sympatiske at have til at gennemgå det hele. Og da de var færdige fik jeg en fin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig og venlig ekspedition, da vi skulle have rettet en fejl som vi havde begået. Reagerede samme dag så vi kunne få sagen klar hos ejendomsmægler med det samme. Tak for det.
Reakcja na opinię
Min henvendelse til Botjek for at få et huseftersyn, blev besvaret hurtigt, venligt og professionelt. Vi fandt en dag, ugen efter, hvor der både kom en bygningssagkyndig og en elektriker som gennemgik... Zobacz więcej
- Inspektor budowlany
- Firma zarządzająca nieruchomościami
- Agencja nieruchomości
- Konsultant ds. nieruchomości
Napisane przez firmę
Botjek er markedsledere indenfor tilstandsrapporter, energimærker og elinstallationsrapporter. Vi er desuden specialister inden for en lang række byggetekniske ydelser, som vi leverer til både privat- og erhvervskunder. Botjek er en kædevirksomhed med afdelinger over hele landet. Vi har en lokal forankring og derfor også kendskabet til dit nærområde. Så når du har brug for os, kan vi rykke ud med kort varsel. Du finder din lokale afdeling på www.botjek.dk.
Erhvervsbyvej 13, 8700, Horsens, Dania
- info@botjek.dk
- www.botjek.dk
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jeg havde travlt
Jeg havde én gang tidligere fået support af samme sagkyndig, og følte mig tryg. Rolig, matter-of-fact, ingen drama, men også klart i mit "ringhjørne". Han kom endog med gode forslag til "design", altså som inspiration. Virkeligt velkomment.
Back office. I en tid med bots og alt muligt elektronisk. Botjek kører en formidabel kundeservice!
Stor anbefaling fra 2Xkunde, og jeg bruger jer gerne igen
Aldrig vil jeg benytte det firma igen
Aldrig vil jeg benytte det firma igen. Der er ingen kundeservice og hjælp, de konkluderer ud fra mangelfulde oplysninger, som de burde kunne se og reagere på og endda urigtige oplysninger i rapport. Når vi klager til firmaet over rapporten, er den konsulenten der var på adressen der behandler klagen over sig selv. Find et andet firma der foretager disse rapporter er mit råd.
Dygtige og rare
Hurtig, grundig og perfekt - meget behagelige, søde og professionelle
kompetente medarbejder god service
Personen var sød og venlig og gav sig…
Personen var sød og venlig og gav sig god tid til at besvare spørgsmål osv
De er nemme at komme i kontakt med
De er nemme at komme i kontakt med, og de kommer med det samme, og resultatet kommer promte
Hurtig ekspedition
Super kompetente medarbejdere
Super kompetente medarbejdere. Virkelig en behagelig oplevelse.
Burde gøre mere eks
Burde gøre mere eks. ringe flere gange, så man bliver
oplyst om aftaler

God oplevelse
Det var et par fantastiske folk, der kom og lavede gennemsyn af huset.
Og da de var færdige fik jeg en fin og fyldestgørende forklaring fra gennemsynet.
5 stjerner - kan meget anbefale Botjek - lige fra administration til færdigt arbejde.
Mvh. Birgit Veirup

Odpowiedź od Botjek a/s
Rigtig god oplevelse med personalet
God præcis gennemgang af huset intet gemt alt nævnt ,perfekt .

Odpowiedź od Botjek a/s
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.