Bosveld Recenzje 27

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Het is dat er minimaal 1 ster gegeven moet worden, maar dit bedrijf is zelfs die niet waard! Ze sturen incasso's naar mensen omdat hun naam lijkt op de persoon die ze moeten hebben. Na een telefo... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

De allergrootste oplichters die er…

De allergrootste oplichters die er zijn. En ook nog eens arrogante medewerkers aan de telefoon. In de mail staat er dat ik elke maand een betaallink zou krijgen er staat niks over dat ik het handmatig moest overmaken, hierover heb ik gemaild en geen antwoord opgekregen en inmiddels is het bedrag met bijna 200 euro verhoogd.

19 lutego 2026

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Origineel bedrag was 400 euro en is verhoogd naar 2200 euro. Dit valt simpelweg niet goed te vragen ze informeren je ook niet over eventuele verhogingen. Echt barbaren eerste klas ik geef het -100 sterren

7 lutego 2026

Oplichters

Een waardeloos bedrijf dit reageren niet op de emails en ik zie alleen maar ophoging van het bedrag maar wat ze bij de werkgever inhouden er niet afgehaald is in de overzicht maar je ziet dan wel dat het bedrag weer iets omhoog is gegaan.
Ik heb nu voor de tweede keer een klacht ingediend bij de raadkamer voor gerechtsdeurwaarders en daar wil ik inzage gaan eisen over alle gelden die betaald zijn.

2 lutego 2026

Niet eens 1 ster waard

Ze sturen incasso's naar mensen omdat hun naam lijkt op de persoon die ze moeten hebben. Na een telefonische klacht, moesten we aangifte doen. Dat gedaan en meteen rechtsbijstand erachter gezet. Toen kwamen er excuses dat zij een fout hadden gemaakt.

Afgehandeld zou je denken, maar nee hoor, 4 weken later komt gewoon weer een brief van hen met dezelfde incasso. Daar zit iets goed mis in dat bedrijf!!

21 stycznia 2026

Mijn Bosveld ervaringen.

De Bosveld vestiging in Amersfoort is al wekenlang telefonisch niet te bereiken. Het telefoonnummer laat namelijk een "afgesloten" toon horen. Ik heb dat ook keer op keer tegen de medewerkers gezegd en zij zouden dit doorgeven maar is blijkbaar niet gebeurd. Dan maar de volgende vestiging Beverwijk bellen. Die blijkt ook de zaken van Amersfoort af te handelen. In de telefoon kun je een koppelingstool 4-cijferige postcode en jouw dossiernummer invoeren. Dan zal jouw belletje wel sneller worden opgenomen denk je dan. Die tool werkt dus niet. Hij herkent onze postcode cijfers en ons dossiernummer keer op keer niet. Vervolgens kies je een andere keuze optie. Daarna is het wachten geblazen. De laatste keer dat we belden om te gaan betalen bedroeg de wachttijd 31 minuten. Omdat wij onze vordering in één keer wilden betalen en dat via hun website wilden regelen werd je gevraagd om eerst te bellen om het exacte bedrag over te kunnen maken. En als je belt is het dus lang wachten geblazen. Al met al geen aanrader om met dit bedrijf te maken te hebben. De klantgerichtheid, efficiency en effectiviteit van dit bedrijf kan en moet in mijn ogen stukken beter.

19 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Gisteren heb ik een brief ontvangen van…

Gisteren heb ik een brief ontvangen van incassobureau Bosveld waarin staat dat ik een bedrag van €754,83 moet betalen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met Bosveld en een betalingsregeling aangevraagd, maar deze is telkens niet geaccepteerd. Daarnaast heb ik meerdere keren via de website geprobeerd mijn gegevens door te sturen om een nieuwe betalingsregeling aan te vragen, maar dit is niet gelukt omdat de website niet goed functioneert.

Vandaag heb ik opnieuw contact opgenomen en toen bleek dat er beslag is gelegd op mijn salaris. Bosveld wil geen betalingsregeling accepteren. Dit is inmiddels de derde keer dat er loonbeslag op mijn salaris wordt gelegd. Deze situatie is voor mij niet vol te houden en veroorzaakt veel stress en financiële problemen.

Het gaat om een rekening van de tandarts uit het jaar 2022. Door een administratieve fout heeft de tandarts de gegevens en facturen van mijn ex-partner in mijn dossier toegevoegd. Na meerdere keren contact met de tandarts zijn deze gegevens en facturen uiteindelijk uit mijn dossier verwijderd. Later bleek dat de oorspronkelijke rekening wel van mij was.

In november heb ik een brief van Bosveld ontvangen waarin stond dat ik €479,24 moest betalen. Gisteren ontving ik opnieuw een brief met een verhoogd bedrag van €754,83. Vandaag heb ik hierover opnieuw contact opgenomen. Ik ga officieel bezwaar maken en heb inmiddels contact opgenomen met meerdere instanties. Ook heb ik contact opgenomen met advocaten, omdat ik dit hoge bedrag niet bereid ben te betalen.

De oorspronkelijke rekening van de tandarts was €24. Dat dit bedrag is opgelopen tot €754,83 vind ik onredelijk. Ik merk bovendien dat veel mensen dezelfde problemen ervaren met incassobureau Bosveld.

Dit kan zo niet doorgaan. Veel mensen kunnen deze bedragen niet betalen en krijgen daardoor steeds meer extra kosten. Dit moet stoppen. Daarom raad ik aan om juridisch advies in te schakelen, bijvoorbeeld via een advocaat of het Juridisch Loket.

15 stycznia 2026

Foute boel !

Onrechtmatige beslaglegging is ook diefstal toch ?

Bestelen je op geraffineerde wijze.

Reageren niet op mails, alleen hoe het hen uit komt. Beantwoorden de ene keer via mail box A en de andere keer via mail box B. Zou terug gebeld worden om de situatie te bespreken, maar ze hebben niet meer gebeld. Viezeriken.
Ze leggen loonbeslag voor een niet na gekomen afspraak van 46 Euro bij een fysiotherapeut. !!! Als of je een crimineel bent. Het oorspronkelijke bedrag is nu 16 keer zo veel !
Er kon gewoon een nieuwe afspraak gemaakt worden. Typisch een foute onderneming die een verdienmodel maakt van de fatsoenlijke burger.
Rond uit a sociaal, en louche onderneming. Heb ook een klacht ingediend naar de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders. Dit mag absoluut niet zo door gaan.
Inmiddels hebben zij 14 januari loonbeslag gelegd. Ze claimen inmiddels een bedrag van meer dan 730
euro. Ook hanteren zij daar voor hun eigen reken modules terwijl ik al 3 keer bezwaar heb gemaakt op 18 november N.B.
Aanpakken deze lui. Ze hebben inmiddels van mij 180 Euro gepikt. Ze misbruiken hun bevoegdheid als deurwaarders. Inmiddels heb ik meer dan 100 mails,screenshots en bijlagen als bewijs. Ze wachten op een antwoord van mijn klacht bij de Kamer voor gerechtsdeurwaarders en reageren op een ,,no reply,, mail adres. Kinderachtig !
Ze zeggen dat ik 2 keer 107 euro terug heb ontvangen i.p.v. 1 keer. Nu liegen ze dus ook nog keihard. ONGELOFELIJK. Dat is ook nog valsheid in geschrifte. Voorts liegen ze keihard op papier, over het benadrukken van het wel degelijk op mijn mail te hebben gereageerd. ( tegen de onderzoeksrechter)

Na meer onderzoek hebben ze een onrechtmatige beslaglegging gedaan. De beslagvrije voet die ze zelf hanteren en berekenen is niet nageleefd en de deurwaarder heeft zich ook niet gelegitimeerd. Ze speculeren er op dat de mensen er geen werk van maken omdat dit vaak nog meer tijd en kosten met zich mee brengt. Ze willen niet inhoudelijk terug mailen en heb nu een vordering op hen !
Ik heb al zo'n 47 uur eigen tijd in deze zaak gestoken en 268 Euro tegoed. Heb ze t/m 27 februari de tijd gegeven om de zaak eerlijk en zonder advocaat op te lossen.
Inmiddels heb ik gezegd dat er alleen gemaild wordt en zeker niet gebeld. Dit zijn gewetenloze varkens en leggen beslag op inkomen van 985 Euro. Let op; dan houdt je 937 euro over per maand !

Mensen stuur een klacht naar de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders. Hun werkzaamheden moeten geschorst en/of zsm gestopt worden.
Hoe meer hoe beter.

14 stycznia 2026

Racist igonring company

They are ignoring the emails even i was asking for payment link just increasing the amount to pay without any option to pay it before the get their profit , tried to contact support via chat on the website , the Sylvia from chat said to me that is dutch company and i need to speak dutch to talk to them , even if i have selected english on website.(After converation i was blocked in emails and chat becouse do not speak dutch)
Now after multiple tries i was ignored , they send an invoce to my employe again to pay 2xmore.
The people working there are racist and they will just ignore you to take their bonus from sales , i do not wish anyone to get a case with them.

24 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Gelegaliseerde oplichters en nog…

Gelegaliseerde oplichters.
Mijn restant boete van 40 euro is inmiddels binnen mum van tijd alweer richting 400 of meer aan het gaan. Onderdeel van de verdere teloorgang en kleiner worden van een mooi Nederland. Heb je moeite met je rekening betalen dan maken we het toch onacceptabel. En de euro nog minder waard.

22 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Mijn dochter kind nog krijgt brief me…

Mijn dochter kind nog krijgt brief me hoge kosten nog geen 1 brief gehad en opeens hun voor je deur met autos dure met onverzorgd vrouw doe eerst wat aan je uiterlijk ziet er niet uit en wel ff 200 euro extra coor hun autos 😡😡😡😡

6 października 2025
Oceniono na 1 z 5

echt 1 ster is al tebeel en ik sluit…

echt 1 ster is al tebeel en ik sluit mij aan bij de andere review schrijvers Bosveld nieuwe stijl (tot medio 2020 was het oude stijl een prima kantoor manager waarvan ik een cadeua bon en bloemen en bonbons kreeg vw krom gedrag medewerker daar ik een zaak medio 2020 gewonnen had, deze kantoor manager is naar een ander werk gaan omzien) daar kantoor Bosveld daarna nieuwe stijl zoals nu ook 2025 een criminele werkwijze heeft en stukken vervalsen die voor betrokkene nadelig kunnen worden. Echter deze betrokkene is ook niet gek maar verstand werkt goed.

17 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Niet eens een ster waard

Niet eens een ster waard. Ze behandelen het dossier super slecht. Zo was ik hun geld schuldig die ze via beslag vorig maand al volledig gekregen hebben en nog te veel ook. Momenteel met de maand juni meegerekend zijn ze mij een bedrag verschuldigd van door de 900 euro. Ze wimpelen me telkens af dat ze het dossier op spoed hebben gezet maar we zijn al een aantal weken verder. Zogenaamd hebben ze het bedrag van mei nog steeds niet binnen en gaan ze de maand juni ook binnenkort ontvangen waar ze geen recht meer op hebben. Of ze beëindigen de beslaglegging gewoon en geven mij mijn geld terug (want ik heb ze betaalspecificaties gestuurd van bewijs van betaling) of ik ga mensen zoeken die samen met mij een rechtszaak tegen ze aan wil spannen maar dan is dit incassobureau meer geld schuldig dan ze nu al zijn en ik denk niet dat ze dat willen.

11 czerwca 2025

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf. Werd geforceerd een betalingsachterstand te betalen desondanks hier nooit over geïnformeerd te zijn. Ze hebben brieven naar het verkeerde adres gestuurd, en weigeren ze het kwijt te schelden ondanks dat het niet mogelijk voor mij was er vanaf te weten. Nadat ik te horen kreeg dat ik alsnog moest betalen, heb ik het volledige bedrag op de cent precies betaald in een keer en ik heb daarvan GEEN bevestiging gekregen ondanks dat ik specifiek had aangevinkt dat ik dat wel wou. Toen heb ik de klantenservice gebelt, het duurde 10 minuten voor ik iemand aan de lijn kreeg, en dat alleen om te horen dat er nog 1.30 open staat (TERWIJL IL HET OP DE CENT HEB OVERGEMAAKT ZOALS IN DE BRIEF STOND) dit is gewoon een corrupt bedrijf die niet meedenkt/boeit wat/hoe ze met hun klanten omgaan/behandelen. Echt belachelijk.

30 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders…

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders berekent beslagvrije voeten al jaren incorrect, ondanks bewijs van beslagkennis. Hun verzuim om te herberekenen schendt wetten, en hun klachtenregeling is een schande. Na herhaalde waarschuwingen blijft reactie uit. Klachten zijn ingediend bij Kifid, de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders en de Inspectie Justitie & Veiligheid. Met 183+ klachten (Google Maps, Trustpilot, IncassobureauVergelijker) dreigt een groot onderzoek naar gedupeerden. Andere slachtoffers: dien klacht in bij Kifid kifid en schakel een advocaat via advocatenord. Handel nu!

20 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Blijft stil

Ik kreeg een brief met een betaal achterstand bij een tandarts terwijl ik op de behandel data in Engeland zat ging ik bellen na 70 minuten in de wacht ik moest mijn gegevens mailen ik ben 78 nooit met justitie deurwaarders in contact geweest dus slecht geslapen telefoonkosten gemaakt 130 minuten bellen abm. Als je bij die organisatie lang in de wacht staat be je er zo door heen de zaak word geseponeerd maar van Bosveld hoor je niks meer er moet een bedrag naar het ziekenfonds worden terug betaald mijn kosten daar moet je zelf achteraan zorgplicht is ver te zoeken het is een manier van snel geld verdienen terecht of onterecht ze jagen je op de kast je moet betalen maar als dat onterecht is hoor je niks meer.Jan

21 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

23 oktober 2024 een brief moeten…

23 oktober 2024 een brief moeten ontvangen, maar die is nooit verstuurd/aangekomen. Nu moet ik 215eu extra betalen.. en als u denkt dat meneer Bosveld u tegemoet komt dan heeft u het goed mis.

5 listopada 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej