Jag gillar denna sidan och jag tycker att den riktar sig till mig som är bokintresserad. Det finns ett bra utbud och jag som är en flitig kund får många böcker till rabatterade priser. Det är alltid n... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det finns aktuella böcker och nyheter som inte bara är deckare och thriller. Gillar nya författare tex asiatiska, verklighetsgrundande böcker, berättande böcker med olika tidsperspektiv. Kan tyc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lätt att både beställa och avbeställa månadens bok. Snabba leveranser och bonuscheckar då och då. Stort urval av böcker från pocket till inbundna. Finns även en del presentartiklar när man har behov a... Zobacz więcej
Stort urval. Gott om tid att fundera på om jag ska beställa och i så fall vilken bok. Bra beskrivningar av böckerna. Snabb leverans hem i brevlådan. Lätt att betala. Ibland även trevliga och prisv... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi läser allt, så att du kan fokusera på att bara läsa det bästa! I den oändliga djungel av böcker kan det vara svårt att veta vilken bok du ska hugga tag i härnäst, därför har vi gjort jobbet åt dig och presenterar varje månad ett urval av aktuella och riktigt bra böcker.
Dane kontaktowe
Box 613, 831 27, Östersund, Szwecja
- 08-696 87 80 (vardagar 8-18)
- kundservice@bonniersbokklubb.se
- www.bonniersbokklubb.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Alltid spännande när Bokspegeln…
Alltid spännande när Bokspegeln kommer. Det stimulerar min min nyfikenhet att söka nya spännande författare .
Jag har varit kund i Bonniers bokklubb…
Jag har varit kund i Bonniers bokklubb sen 1998, det säger egentligen allt.
Alltid trevligt bemötande & bra service. 😊
Easy to order and Quick deliveries.
Jag tycker att bokurvalet är bra och…
Jag tycker att bokurvalet är bra och jag uppskattar premiepriserna på aktuella böcker. Leveranserna har blivit snabbare tycker jag och det uppskattar jag väldigt mycket!
New books
New books. Great presentations of the books, but to expensive nowadays.
Stort utbud av bra litteratur och…
Stort utbud av bra litteratur och snabba leveranser.
Jag gillar utbudet av böcker samt…
Jag gillar utbudet av böcker samt snabba leveranser. Får även en hel del extra rabatter som utnyttjas.
Jag är nöjd med bokklubben
Jag är nöjd med bokklubben, jag tycker de har ett tillräckligt stort utbud av böcker. Numera finns det också alternativ på månadens bok. Jag har varit medlem i 40 år och det säger väl en del.
Utskicket som man i lugn och ro kan…
Utskicket som man i lugn och ro kan studera. Tilltagen svarstid.
Upplägget från bokklubben
Det håller mig uppdaterad på när olika författare kommer ut med nya böcker samt att de alltid har bokpaket och erbjudande till reducerade priser.
Bra utval av böcker!Enkelt att…
Bra utval av böcker!Enkelt att beställa!Snabb leverans!
Att vara med i Bonniers bokklubb är ett…måste för mig
Att vara med i Bonniers bokklubb är ett bra sätt att hänga med i vad som händer i litterarurSverige.
Trevlig bokklubb med många bra boktips
Trevlig bokklubb med många bra boktips
Gillar att kunna handla böcker hos er…
Gillar att kunna handla böcker hos er ,att få läsa bok spegeln och i lugn och ro bestämma vad jag vill handla.
Snabb och bra leverans och trevlig personal i kundtjänst.
Fungerar fint och trevligt utbud.
Mycket att välja på
Det finns alla typer av böcker
Det finns alla typer av böcker. Ofta hittar jag vad jag vill ha.
Mina beställningar kommer snabbt. Hade böckerna varit billigare hade jag köpt fler.
Jag älskar att läsa. Inga ljudböcker för mig, tack.
Sammanfattning
Information på nätet och i Bokspegeln, variation av böcker i olika genrer, tydligt och snabbt beställningssystem!
Doświadczenie Trustpilot