Bonniers Bokklubb Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Det finns aktuella böcker och nyheter som inte bara är deckare och thriller. Gillar nya författare tex asiatiska, verklighetsgrundande böcker, berättande böcker med olika tidsperspektiv. Kan tyc... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Lätt att både beställa och avbeställa månadens bok. Snabba leveranser och bonuscheckar då och då. Stort urval av böcker från pocket till inbundna. Finns även en del presentartiklar när man har behov a... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Stort urval. Gott om tid att fundera på om jag ska beställa och i så fall vilken bok. Bra beskrivningar av böckerna. Snabb leverans hem i brevlådan. Lätt att betala. Ibland även trevliga och prisv... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Księgarnia

Napisane przez firmę

Vi läser allt, så att du kan fokusera på att bara läsa det bästa! I den oändliga djungel av böcker kan det vara svårt att veta vilken bok du ska hugga tag i härnäst, därför har vi gjort jobbet åt dig och presenterar varje månad ett urval av aktuella och riktigt bra böcker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 185

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jag bara älskar Bonniers Bokklubb!

Bonniers Bokklubb är bland det bästa som har hänt mig - jag hittar alltid eller nästan alltid mkt bra bok att köpa och läsa! Och deras utbud är fenomenal! Jag rekommenderar Bonniers Bokklubb till alla!
Elizabeth
mkt nöjd kund

5 lutego 2026

För den bokintresserade

Jag gillar denna sidan och jag tycker att den riktar sig till mig som är bokintresserad. Det finns ett bra utbud och jag som är en flitig kund får många böcker till rabatterade priser. Det är alltid någon bok som lockar mig. Jag blir också uppmärksammad på både födelsedag och namnsdag. Det är snabb leverans och aldrig några fel.

5 lutego 2026

Under all kritik

Under all kritik!
Jag la en order och fick bekräftelse, väntade ca 1 månad men ännu ingen leverans. Hörde av mig till kundtjänst som sa att jag ej har en order p.ga fel med faktura. I en månad har jag nu väntat på en beställning som aldrig blev av och ingen meddelar mig?
Kundtjänst gav dessutom mig inte ens en förklaring eller ursäkt, eller möjlghet till att rätta till problemet. Jag kommer aldrig rekommendera denna klubb och Bonnier har gett mig ett väldigt dåligt bemötande och intryck. Handla inte!

30 października 2025

Hej Julia,

Tack för att du delar din upplevelse – och vi ber verkligen om ursäkt för att ditt ärende blivit liggande utan svar under så lång tid. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge, och vi förstår att situationen har skapat både frustration och besvikelse.

Vi har nu gått igenom våra system tillsammans med kundtjänst men har tyvärr inte kunnat hitta någon order eller annullering som matchar detta. Det gör det svårt för oss att förstå vad som har hänt och att ge dig ett tydligt besked.

Oavsett vad orsaken är beklagar vi djupt att du upplevt att du inte fått någon förklaring, ursäkt eller möjlighet till hjälp när du kontaktade oss. Det är inte så vi vill bemöta våra medlemmar.

Vi vill gärna reda ut detta ordentligt och ber dig därför att kontakta vår kundtjänst igen, gärna med den orderbekräftelse eller de uppgifter du har, så att vi kan undersöka saken vidare och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och så inte saken upprepas för någon annan.

Tack för att du tog dig tid att skriva. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Med vänlig hälsning,
Kristofer Svaninger

Oceniono na 2 z 5

Besviken

Har varit medlem till och från sen jag fyllde 18 (52 nu). Nu har jag en prenumeration som gör att jag måste köpa 3 böcker eller betala 250kr. Jag hörde av mig i tid och beställde 3 böcker
Men fick ändå en faktura på 250kr för det skulle vara ord pris och inte kampanj.
Det jag blir ledsen och arg på är att jag , trots att jag verkligen ansträngt mig för att göra rätt för mig, ändå får faktura och att det stora bolaget inte kan ”hellre fria än fälla” och säga ”nu blev det fel men vi låter det vara den här ggr men nästa ggr…”

Jag har verkligen gillat alla dessa år och bokspegeln är Jättebra men när de inte ens kan ”släppa” på reglerna när man anstränger sig för att göra rätt - då ser man inte den lilla människan utan bara regler.

Kommer avråda alla från att vara med f rom nu.

24 lipca 2025

Odpowiedź od Bonniers Bokklubb

Det var väldigt tråkigt att höra. Det här har inte nått mig som är bokklubbschef förrän nu. Jag ska prata med kundservice för att se vad som har hänt och se till att det löser sig.

Jag är hemskt ledsen för detta och vi ska göra vårt yttersta för att lösa det och förhoppningsvis vill du då komma tillbaka till oss.

Mejla oss gärna också på administration@bonnierforlagen.se

Anders Larsson

Oceniono na 1 z 5

Bonniers Bokklubb är en utm Bokklubb…

Bonniers Bokklubb är en utm Bokklubb inom böcker. Jag avslutar mitt medlemskap hos dem, eftersom de liksom mobil operatören 3 har samarbete med Företaget Alektum.

1 lipca 2025

Odpowiedź od Bonniers Bokklubb

Hej! Det var tråkigt att höra Alektum använder vi endast när det är så att betalningar går till inkasso. Hoppas allt löste sig i alla fall!

oseriöst företag

Hej. Ursäkta det var Bonnier Publications International jag trodde att bonniers va ett å samma företag
lite rörigt tycker jag men bonniers bokklubb har jag inte något otalt med

1 maja 2025

Odpowiedź od Bonniers Bokklubb

Ok! Önskar dig lycka till med ditt ärende hos det företaget. Ha en fin kväll!

Oceniono na 1 z 5

Går inte att avbeställa bokpaket som man fått trots att man avbeställt i tid på angivet datum

När man ska avbeställa bokpaket vid datum som står eller dagar tidigare går detta inte och när man då får böckerna får man inte skicka dessa tillbaka har pratat med personal på bonniers bokklubb överväger att sluta som medlem 😡

26 kwietnia 2025

Hej Lena!
Det låter märkligt. Det låter som någon bugg eller något som inte fungerat i just ditt fall. Vi tittar gärna närmare på det. Mejla oss på administration@bonnierforlagen.se så vi får kontakt och kan kika på det.

Trevlig kväll!
Anders

Oceniono na 1 z 5

Trist kundbemötande med missvisande…

Trist kundbemötande med missvisande information.

25 kwietnia 2025

Hej Christina!

Vad tråkigt att höra! Berätta gärna mer till oss här eller till vår kundservice så vi förstår vad du upplevt och om vi kan förbättra något.

Tack för att du tog dig tid att skriva!

Trevlig helg!

Oceniono na 1 z 5

Otydligt i lockande reklam att man…

Riktlig vilseledande och otydlig reklam. I reklam för att bli medlem är det endast tydligt med kostnad för 1 bok och frakt där även en välkomstgåva inkluderas. Inte tydligt för konsument att man måste köpa 3 böcker innan man får avsluta abonnemang och man dessutom måste hålla på och avbeställa böcker varje månad som annars skickas ut. När man skulle avsluta medlemskapet behövde man dessutom maila dem och får veta att man har 1 bok kvar att köpa och så skickar företaget ut 2 böcker som det kostar en förmögenhet att skicka tillbaka!!! Riktigt dålig kundservice och vilseledande. Välj inte detta välkomsterbjudande och medlemskap i detta företag.

24 marca 2025

Odpowiedź od Bonniers Bokklubb

Vad tråkigt att höra och jättebra feedback!

Vi har direkt i toppen av vår bli medlems sida på webben tre rubriker.

* Vad får du som medlem
* Vad åtar du dig som medlem
* Hur fungerar månadens bok

Under vad man åtar sig som medlem står att man åtar sig att köpa tre böcker under första medlemsåret.

Vi har placerat det överst för att vi inte vill att någon ska missa det och försökt markera det tydligt.

Vi vill gärna höra mer om du har idéer på hur vi kan göra det ännu tydligare!

Ser fram emot att få höra mer från dig!

Oceniono na 1 z 5

Bli inte lurad av detta företaget

Bli inte lurad av detta företaget! Man får en fin medlemspresent för 100kr bara och allt låter som en dans på rosor tills de skickar hem böcker till dig utan förvarning som är krångliga att skicka tillbaka. Ett företag som går ut på att lura kunder, köp böcker någon annanstans bara.

7 marca 2025

Hej Julia!

Vi försöker vara tydliga på vår bli-medlems-sida med hur bokklubben fungerar. Överst på sidan står vad du du åtar dig, hur månadens utvalda bok fungerar och hur du gör för att hoppa över den. Det enda krav som finns är att du köper 3 böcker under ditt första år som medlem.

Om du har tips på hur det kan bli ännu tydligare så tar vi gärna emot dessa. Vi vill ju absolut inte att någon ska missförstå något.

Allt gott!

Fantastisk bokklubb!

Jag älskar Bonniers! Tack för jättefin kundservice idag Dennis! Önskar Dig och Bonniers allt gott! Mvh Viktoria

23 stycznia 2025

Odpowiedź od Bonniers Bokklubb

Tusen tack för dina fina ord!

Oceniono na 1 z 5

Beställt en vara,fick den på posten och…

Beställt en vara,fick den på posten och hämtade ut den,fanns ingen faktura med.Ringde upp dom,och Bonniers Bokklubb lovade att skicka den per brev inom 3 dagar.Fortfarande inte fått den,6 dagar sen,dålig kundservice

1 listopada 2024

Hej Michael!

Tusen tack för din feedback. Vi tar ditt ärende och följer upp det med kundservice på en gång. När vi lägger in i vårt system - vilket görs direkt vid samtal - att du önskar en fakturakopia, går det direkt till Postens utskrivningscentral och ska skickas iväg. Så troligtvis är det något där som krånglat och postgången tagit längre tid. Om du är i behov av att få uppgifterna snabbt så kan också kundservice ge dig betalningsuppgifter, ocr osv direkt via telefon. Jag ber att de skickar det till dig.

Ber om ursäkt för det inträffade!
Trevlig dag!

Bra service

Bra service, mycket intressanta böcker o nyheter, roligt det även finns en present avdelning med rea ibland på husgeråd med mera, även ett stort plus för valmöjligheter vid betalning.

3 czerwca 2024

Bokälskare

Det finns alltid mycket bra litteratur att välja på till bra priser. Jag har varit kund i 20 år och är alltid nöjd med mina böcker.

4 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Jag beställer varor och blir totalt…

Jag beställer varor och blir totalt ignorerad.

14 maja 2024

Odpowiedź od Bonniers Bokklubb

Så tråkigt att höra och vi kan inte annat att beklaga. Du får gärna mejla oss på administration@bonnierforlagen.se så vi får kontakt och kan gå till botten med vad som skett tillsammans med vår kundservice.

Vi hoppas vi får höra ifrån dig och höra mer om vad som hänt.

Tack för din feedback!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej