BOLIG∙NET Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det er superrart at tale med en kundeservice medarbejder som har styr på sit arbejde og overskud til at hjælpe en, selv når man frustreret ringer med en udfordring. Tak til Clara, hvis smil kunne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har bolig.net igennem vores boligforening, og vi er meget tilfredse med stabiliteten af vores internetforbindelse. Deres priser er fair, og deres kundeservice svarer lyn hurtigt, hvis man har nogen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det fungere upåklageligt. Jeg har det igennem vores andelsforening, så vi får det også til en skarp pris. Da vi kort oplevede at nettet var langsomt over en periode i opgangen, så kom de straks ud og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bolig Net vil jeg klart anbefale, hvis du gerne vil have en stabil og hurtig internetforbindelse. Jeg har haft den i over 20 år, og i den periode har jeg oplevet mindre end 10 nedbrud – det er ikke så... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy

Napisane przez firmę

BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 216

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en meget positiv samtale med…

Jeg fik en meget positiv samtale med Jeanell. Hun svaret de spoergsmaal om problemeret jeg havde og var meget behagelig paa tlf.

Hej Johnny,

Tusind tak for din flotte feedback, det er vi rigtig glade for at høre!
Dejligt at du har haft en positiv oplevelse og fik svar på dine spørgsmål.
Vi giver selvfølgelig rosen videre😊

Fast and understandable answers

Fast and understandable answers. Thank you for good service.

22 czerwca 2026

Hi Anastasiia,

Thank you very much for your feedback.
We’re really glad to hear that you received fast and clear answers, and that you’re satisfied with our service 😊

Best regards

21 czerwca 2026

Hej,

Tusind tak for din feedback , det er vi rigtig glade for at høre 😊

Oceniono na 5 z 5

Altid super god support ved Bolignet

Altid super god support ved Bolignet! Fedt at man kan skrive til dem på Messenger. Jeanell var mega hjælpsom indtil problemet var løst og gav den bedste kundeservice og oplevelse. Hun var super sød og imødekommende. Kæmpe anbefalingen pga. deres kundeservice ☺️

Hej Christina,

Tusind tak for din flotte og detaljerede feedback, det er vi virkelig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse med vores support og Messenger-service, og vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre ☺️

Oceniono na 4 z 5

Alt er fint bortset fra lejlighedsvise…

Alt er fint bortset fra lejlighedsvise forstyrrelser. Jeg vil gerne fortsætte med at bruge jeres tjenester. Mange tak.

Hej Momo,

Tusind tak for din feedback, det er vi glade for at høre! Vi sætter pris på din forståelse ved de lejlighedsvise forstyrrelser, og vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen så stabil som muligt 😊

Internettet fungerer ganske fint

Internettet fungerer ganske fint - ingen problemer :)

18 czerwca 2026

Kære Sofie
Tusind tak for din anmeldelse, det er virkelig dejligt at høre!

Det er skønt, at internettet bare fungerer, som det skal, og uden problemer 😊 Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, det sætter vi stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Fik et opkald fra Jeanell idag

Fik et opkald fra Jeanell idag. Fantatisk sød og behagelig stemme, en ægte professionel i røret. Ku se hende smile mentalt i den anden ende af røret :)
Bolig•Net gør det også godt til en billig pris. Har kun få gange oplevet at forbindelsen forsvinder et par minutter siden de tog over i bygningen men det er ik noget at fælde tåre over. I har en tilfreds kunde herover. Keep it up!!! 👏👏👏

18 czerwca 2026

Kære Christopher
Hvor er det bare en skøn anmeldelse. tusind tak for den!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du blev mødt på en rar og professionel måde, det er lige præcis sådan, vi gerne vil være 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, det sætter vi virkelig pris på. Og hvor er det bare fedt at have dig som kunde!

Oceniono na 5 z 5

Yderst venlig og kompetent medarbejder…

Yderst venlig og kompetent medarbejder hos Bolignet!

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vi rigtig glade for at høre, vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejder.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

Fungere og ingen problemer

Fungere og ingen problemer

Hej Kenneth,

Det er godt at høre, at din forbindelse fungerer stabilt, og at du ikke oplever problemer i hverdagen. Det er altid vores mål at levere en løsning, der bare kører som den skal.

Skulle du få brug for hjælp på et tidspunkt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kører 24/7 uden problemer

Kører 24/7 uden problemer. Nedetid kan ske, men jeg går ud fra at det meste nedetid er når jeg alligevel sover. Husk dog at stille routeren et godt sted, og helst ikke bag ved en betonvæg, så kører det bare. Service kan jeg ikke udtale mig om, jeg har ikke brugt dem det sidste år eller mere

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer.

Det er godt at høre, at din forbindelse kører stabilt i det daglige. Du har også helt ret i, at placeringen af routeren kan have stor betydning for oplevelsen, det er et rigtig godt råd.

Skulle du få brug for os på et tidspunkt, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Det er en god service

Det er en god service. Jeg anbefaler den til alle.

Hej,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du er så tilfreds med vores service, at du vil anbefale os til andre😊

God og venlig service

Internettet fungerer generelt fint, og er der det mindste, så er Bolignet flinke til at løse problemet hurtigt.

15 czerwca 2026

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at dit internet fungerer som det skal, og at du oplever, at vi hurtigt får løst tingene, hvis der opstår noget 😊

Oceniono na 5 z 5

Bolignet er meget kundevenligt koncept, billig og altid god service.…

Bolignet er meget kundevenligt internet udbyder, de holder prisen og meget hjælpsomme hvis man skulle løbe ind i problemer.
De holder samme standard for kundepleje uanset hvor længe du har været kunde.
Meget bruger venlig politik samt holder prisen nede, til glæde for kunderne.
Derfor 5 flotte STORE STJERNER

16 czerwca 2026

Hej Bjørn,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever os som kundevenlige og hjælpsomme, og at du mærker den samme gode service uanset hvor længe du har været kunde 😊

Vi sætter stor pris på dine ord!

Oceniono na 5 z 5

Kompetent medarbejder som ved hvad hun…

Kompetent medarbejder som ved hvad hun snakker om, er god til at lytte og guide.

10 czerwca 2026

Hej Jens,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en grundig og nærværende rådgivning, hvor der både blev lyttet og guidet godt undervejs 😊

Fungerer som det skal.

Fungerer som det skal.

15 czerwca 2026

Hej Oscar,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt fungerer, som det skal. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give 😊

Oceniono na 5 z 5

Altid klar til at hjælpe mig

Altid klar til at hjælpe mig, god forbindelse og hurtig måde blive hjulpet på
Mangler dog en nemmere måde at få sat det op på men ellers upåklageligt !!
Bedste internet jeg har haft

15 lutego 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både forbindelsen og den hjælp, du får og at det er det bedste internet, du har haft 😊

Vi tager samtidig din feedback om opsætningen med videre, så vi kan gøre det endnu nemmere fremover.

Super service.

Medarbejderne gør alt for at få løst de forskellige spørgsmmål/problemer

11 czerwca 2026

Hej Finn,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vi rigtig glade for at høre, vi gør altid vores bedste for at hjælpe og finde løsninger, så det betyder meget at du oplever det sådan 😊

Oceniono na 5 z 5

Havde en rigtig go samtale:)

Hej Judith,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en rigtig god samtale, det sætter vi stor pris på 😊

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med bolignet… god…

Jeg er meget tilfreds med bolignet… god service og hjælp med det sammen .
Er altid klar at hjælper os, når vi bruger for hjælp.
Jeg kan godt anbefale til nogle venner.

Rigtig god weekend 😊

Hej Litsa,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det gør os rigtig glade at høre, at du er tilfreds med både vores service og den hjælp, du får og at vi kan være der for jer, når I har brug for det 😊

Tak fordi du vil anbefale os til andre, det betyder virkelig meget for os!

Hurtig og let kommunikation

Hurtig og let kommunikation
Kunderservicen er god til at forklare og gøre tingene let for en.

Hej Ejaz,

Tusind tak for din flotte feedback! Det er dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og let kommunikation, og at vores kundeservice kunne hjælpe på en klar og forståelig måde😊

BOLIGNET

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej