Fået en god behandling fået min bestilling til tiden de sidste to gange jeg har bestilt og mere til det vil jeg sige mange tak for blive ved i med den gode stil
Det bedste pizzaria i Odense! Kan varmt anbefale at tag der ind og spise! Altid glade og søde ansatte man møder der inden 😘 Byens bedste pizza!
Inni użytkownicy przeglądali również
Gode pizzaer!
Ikke noget at sætte en finger på!
Service samt mad af høj kvalitet! God oplevelse. Kommer helt sikkert igen.
Ekstrem lækker pizza
Ekstrem lækker pizza. Måske lidt for saltet, men ellers er det virkelig godt.
Det er helt klart vores favorit…
Det er helt klart vores favorit pizzaria flinke og service mindede personale og gode pizzaer og gode dürum
God oplevelse
Fik en dejlig pizza uden overdrevet meget fyld og en fantastik bund. Og så har de fået en dug på bordene, derfor den fjerde stjerne😊
Det må jeg sige og tage hatten af for
Det må jeg sige og tage hatten af for. Bilteller mad og inden for 15 min, er den ved min dør. Er der mon nogen der kan kalre dette ?? Jeg tvivler. Kun 11 stjerner af 10 for deres levering.
Go´mad og service
Find et andet sted.
Bestilte i dag for første, og sidste gang herfra.
Bestilte en kyllinge burger, med ost og Bacon. Ost og bacon udeblev selvom der var betalt for det, samt burgeren var blød og fugtig. Mindede mest af alt. Om en dårlig dag på MCD.
Pizza bestilt som meatlovers, med salat og dressing.
Salaten helt gul og uappetitlig. Pizzaen i sig selv kold og smagsløg.
Godt råd, køb jeres mad et andet sted.
Leverede aldrig maden, fik ikke pengene retur
Leverede ikke maden. Pengene blev heller ikke leveret tilbage.
Dårlig hygiejne
Købte mad pizzaen smagte fint, men næste dag ca. Kl. 9 om morgenen, der kom den op igen, så jeg køber ikke mad der igen.
Det bedste pizzaria i Odense
Det bedste pizzaria i Odense!
Byens bedste pizza!
Virkeelig et godt sted
Fået en god behandling fået min…
Man skal desværre give mindst en…
Man skal desværre give mindst en stjerne selvom det overhovedet ikke er fortjent. Min mor og jeg bestiller mad hos dem, og vi bestiller en durun menu og misforstår da vi troede der kom pomfritter med hvilket der ikke gjorde, så vi skulle betale 20kr for dem ved leveringen, hvilket vi går med til. Maden kommer, og min mor betaler for pomfritterne. Chaufføren siger at der faktisk er mange som har misforstået ligesom os, og så siger min mor helt roligt til ham om man mon skulle overveje formuleringen af deres menuer, hvilket han giver min mor ret i og vil tage med videre til “chefen”. De siger god aften til hinanden og så er der ikke mere. Vi bliver så ringet op af en meget aggressiv mand fra “restauranten”, som fortæller at han lige har fået en meget ulykkelig chauffør ind som er super ked af der fordi min mor har råbt og skreget og været helt urimelig hysterisk overfor ham, og ham i telefonen beder os om st handle et andet sted fremover. Min mor ligger bare på inden han når at sige mere fordi hun ikke gider finde sig i sådan nogle vilde beskyldninger. Virkelig virkelig dårlig oplevelse. Maden var i øvrigt også rigtig dårlig.
God mad, men halter.
God mad, men desværre har vi oplevet et par gange at den er til den kolde side og det skal lige siges det tager 10 minutter at køre hjem til os for udbringeren 😏 Derudover er deres pomfritter blevet alt for slattende, hvor de før var lækre og sprøde.
Fik ikke det bestilte
Fik ikke det bestilte, samt så var det kold mad der blev leveret.
Dette er ikke en engangs forestilling. Der skal man bruge, bare et øjeblik mere på at forstå bestillingen og behandle den korrekt.
Stram op!
God vind herfra..
Min yndlings Pizzabar
Min yndlings Pizzabar! Kan slet ikke genkende beskrivelserne i de andre anmeldelser! De bedste pizzaer vi har smagt. Altid god og venlig betjening! Har der været det mindste galt (fejl i bestilling) har vi altid fået en super betjening igennem de 6 år vi har handlet der!
Forfærdeligt
Jeg kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne, for den har de ikke engang fortjent.
Jeg er lige kommet hjem til min familie efter 45 timers arbejde på 4 dage, min kæreste ligger syg og derfor vælger jeg at benytte just-eat til at bestille aftensmaden hos Bolbro grill til mine to børn og mig selv. Ordren bliver accepteret og jeg modtager kl 17.17 en mail hvori leveringstidspunktet er angivet til kl 18.35, hvilket jeg kortvarigt studser over da køreturen hertil er 16 min ifølge GPS, men herefter tilskriver travlhed. Kl 18.29 modtager jeg et opkald fra en medarbejder fra Bolbro grill som fortæller at hvis jeg vil have mad fra dem skal jeg vente yderligere 25-30 min. Jeg påpeger tidspunktet for bestillingen samt mailen med lovet levering, men dette bliver modtaget med øjeblikkelig aggression - hvis jeg ikke vil vente kan jeg ikke få mad fra dem. Jeg forklarer at jeg sidder med 2 børn og ikke har tid til at få mad fra et andet sted, men får som modsvar at jeg bor “for langt væk” (de tager 99,- for at køre til min adresse som jeg tidligere har indtastet). Jeg forespørger så en kompensation i form af billigere levering i forbindelse med den ret strore forsinkelse, og her bliver medarbejderen vred og fortæller mig at ordren er annulleret. Alt i alt en horribel oplevelse.
Skod sted
Skod sted! De har sort smuds under neglene, og alt kødet er købt frossen.. Jeg ville ønske i forstod hvad grønt er!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.