Der er et virkelig godt bogudvalg online (og til dels også i butikken, især ift. størrelsen på butikken) og det er let at bestille bøger til afhentning i butikken. Personalet i Ringsted er gode til a... Zobacz więcej
Jeg skulle bruge nogle bøger til en gave. Bøgerne kunne kun købes online. De blev leveret til den fysiske butik i min by, hvor jeg kunne hente dem. Der gik 4 dage fra bestilling til jeg kunne afhen... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Sct. Hansgade 9, 4100, Ringsted, Ringsted, Dania
- 57 61 00 10
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Fint sted at handle.
Hurtig levering.
God og overskuelig butik og hjælpsomme…
God og overskuelig butik og hjælpsomme medarbejder god kundeservice
Helt perfekt
Jeg skulle bruge nogle bøger til en gave. Bøgerne kunne kun købes online.
De blev leveret til den fysiske butik i min by, hvor jeg kunne hente dem. Der gik 4 dage fra bestilling til jeg kunne afhente, og så var de endda pakket pænt ind.
Helt perfekt 😍
Fint nyt Asterix
Jeg bestilte det nye Asterix, som foregår i Lusitanien (Portugal). Den holder standarden med portugisisk accent, hvor alt på - "tion" bliver til "cao", f.eks. "situacao" og "conspiracao". Og til sidst bliver selv Obelix inspireret og råber "nao" i stedet for "nej". Mit barnebarn på 10 år var også godt underholdt undervejs. heftet kan anbefales til alle børn over 10 og barnlige sjæle og dem, der er interesseret i det gamle Roms historie.
Jeg bestilte den i Bog og Idés netbutik og havde den en 3-4 dage efter i den fysiske butik.
Bestilte bogen som kick and pick behageligt enkelt
Bestilte bogen som kick and pick
Altid tilfreds
Jeg har i alle år været glad og tilfreds med Bog og Ide Ringsted. Kunne dog godt bruge flere penge til at handle for:-)
Har også vundet en bog konkurrence vinder ellers aldrig noget der var SÅ fedt.
Super service. Havde bestilt et par sjove bøger/hæfter der udkommer engang om året. Bestilt til afhentning i butikken i Ringsted. Havde selvfølgelig fået klikket på et hæfte fra sidste år, fik kort tid efter en mail, om det var rigtigt at jeg ville have det gamle nummer. Det var selvfølgelig en fejl fra min side, men super service at man lige bliver spurgt. Da jeg kom og afhentede var alle bøger/hæfter de sidste nye 🙂
Jeg bestilte en bog som i følge jer…
Jeg bestilte en bog som i følge jer skulle tage 4-7 før at den kom .
Der gik 19 dage. Dette er under al kritik. Især da den have været brugt til en gave

Odpowiedź od Bog & idé - Ringsted
Bogen skulle skaffes hjem og kom på…
Bogen skulle skaffes hjem og kom på den dato de havde lovet mig. Jeg er absolut tilfreds.
God måde at kunne i den lokale boghandel
God måde at kunne i den lokale boghandel
Bøgerne som jeg havde bestilt på Bog &…
Bøgerne som jeg havde bestilt på Bog & ide's hjemmeside, kom hurtigt til butikken
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.