Det er anden gang, at det går galt med leveringen. Leveringstiden er for lang, og når pakken sendes til forkert modtager, så giver det ikke mange stjerner. Det er ikke den aktuelle butik men netshop... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Bestilte nogle bøger på nettet til afhentning i butikken i Kolding Midtby. Ordren var hurtigt klar i butikken og jeg fik ligeledes en god snak - samt råd og vejledning til andre bøger (og en gave), so... Zobacz więcej
Kompetent og imødekommende personale, som altid er villig til at give god vejledning. Stort udvalg; jeg er endnu ikke gået forgæves til Bog & Idé i Kolding Midtby. Har de det ikke i butikken, bestill... Zobacz więcej
Hurtig og effektiv behandling af web-ordre - smilende og venlig udlevering - dejlig butik at besøge. Glæder mig over den nye placering i Kolding - den har gjort noget virkelig godt for midtbyen.
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Østergade 12, 6000, Kolding, Dania
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Det er anden gang, at det går galt med leveringen. Leveringstiden er for lang, og når pakken sendes til forkert modtager, så giver det ikke mange stjerner. Det er ikke den aktuelle butik men netshoppen, der halter.

Odpowiedź od Bog & idé - Kolding Midtby
Simpel afhentning med god service i midtbyen i Kolding.
Jeg blev modtaget med ed venlighed og et smil på læben. Fik en hyggelig snak om bogen jeg hentede.
Vores Bog &Ide er altid et rart sted at komme
Rigtig god betjening, utroligt nemt at bestille og betale online, og varene er i prima kvalitet.
Bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos dem. 🙂
Betjeningen i butikken kunne være mere smilende/imødekommende.

Odpowiedź od Bog & idé - Kolding Midtby
Jeg afhentede en bestilt bog. En venlig person fandt hurtigt bogen og jeg sagde tak og farvel.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.