Bog & idé - Fisketorvet Recenzje 108

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Kalvebod Brygge 59, 1560 København V, København V, DK

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en bog der ikke var udkommet, på udgivelse dagen modtog jeg besked samme øjeblik butikken åbnede at nu lå den klar til afhentning. Fin service

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt en julegave online til min lille baby-nevø. Bogen var ikke billig! Men det var fragten. For nul kroner kunne jeg hente den nogle dage efter i min nærmeste Bog-og-Ide. Det var nemt. Jeg stole... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bogbeskrivelse: godkendt Kommunikation omkring afhentning: godkendt Service i butikken: godkendt Bogen "Lyst til Livet" Fremragende Alt i alt en perfekt oplevelse

Oceniono na 3 z 5

Bestilling virker fint og udvalget er stort -lidt i den dyre ende dog, men jeres leveringstid er ca 10 gange den i skriver ved bestilling og det er altså ikke ok

Reakcja na opinię

1. Księgarnia

Napisane przez firmę

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Kalvebod Brygge 59, 1560, København V, København V, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Godt

Klik og få leveret til forretningen fungerede godt - jeg kunne hente bogen efter 3 dage pakket ind, som ønsket.

18 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Gider ikke reklamegøgl

8 listopada 2025
Logo Bog & idé - Fisketorvet

Odpowiedź od Bog & idé - Fisketorvet

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at du ikke ønsker at modtage reklamer. Vi sender kun nyhedsbreve til kunder, der aktivt har tilmeldt sig, og man kan altid framelde sig igen, hvis man ikke ønsker flere mails.

Hvis du skriver til os på hej@bogide-legekaeden.dk
, så hjælper vi gerne med at sikre, at din mailadresse ikke længere modtager markedsføring fra os.

Michelle fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Oceniono na 2 z 5

Click’n’collect spiller ikke

Bestilte en bog en uge før en kollega skulle hente den. Jeg havde bestilt et kort med som butikken alligevel ikke havde på lager. Beskeden om at ordren var klar kom aldrig (fordi kortet manglede).
7 Dage senere var min click'n’collect således ikke klar.
Det store problem er egentlig at jeg ikke blev kontaktet.
Jeg måtte selv skrive til den mail der var i ordren. Men selvom bog og ide angav den som kontaktmailen blev jeg oplyst om at jeg skulle kontakte afhentningbutikken på mail. Min besked blev ikke sendt videre af dem for at få et svar på hvorfor ordren ikke var klar. Jeg skulle selv fikse det.

Jeg står tilbage med en trist købsoplevelse. Jeg vælger en anden løsning til et simpelt bogkøb en anden gang

29 września 2025
Logo Bog & idé - Fisketorvet

Odpowiedź od Bog & idé - Fisketorvet

Kære Lars

Jeg beklager mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse med din Klik og hent-ordre. Jeg kan sagtens forstå, at det har været frustrerende ikke at modtage besked, når ordren ikke var klar som forventet.

Når en ordre bestilles til afhentning i butik, overtager butikken håndteringen fuldt ud – både i forhold til lager, klargøring og kommunikation. Butikkerne er selvstændige, og derfor kan vi desværre ikke se deres ordrer i vores system. Vi opfordrer altid kunder til at kontakte butikken direkte, netop for at spare tid og undgå, at du først skal vente på, at vi kontakter dem for dig.

Jeg tager din feedback med videre, så vi kan se på, hvordan kommunikationen omkring Klik og hent-ordrer kan blive tydeligere fremover.

Hav en rigtig skøn dag.
Michelle fra Bog & idé – Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk
· 76752020

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej