I havde næsten alt jeg skulle bruge til mit printprojekt. Jeg købte: Karton rød A4 220g 10stk Fotopapir A4 230g glossy 15 ark Prima produkter! Jeg måtte købe andetsteds da i ikke havde... Zobacz więcej
Skøn boghandel i Ebeltoft med hjælpsomt personale. Hvis en bog ikke er på hylden, kan den bestilles til levering med få dages varsel.
Hurtig ekspedition. Skøn butik at afhente sine varer i. Pakket med fin julebånd. Og blev inspireret til lidt mere indkøb, da jeg nu alligevel var i butikken.
Bøgerne kom hurtigt efter bestilling, nemt at afhente i butik . Kan anbefales.
Napisane przez firmę
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Adelgade 10, 8400, Ebeltoft, Dania
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Varen var pakket og klar til afhentning.
Nemt at hente fødselsdagsgave i butikken
Nemt at hente fødselsdagsgave i butikken
Super fin service!
Skøn boghandel i Ebeltoft med hjælpsomt…
Der er helt styr på det i butikken
Der er helt styr på det i butikken. Sødt og venligt personale.
Ikke køb derfra
Den 27. September 2025 var mine venner og jeg i Bog og Idé, vi blev hverken mødt af et hej eller et smil, men derimod to unge kvinder der snakkede om hinandens instagram billeder. Jeg har ikke set magen til dårlig service…

Odpowiedź od Bog & idé - Ebeltoft
I havde næsten alt jeg skulle bruge til mit printprojekt...
I havde næsten alt jeg skulle bruge til mit printprojekt.
Jeg købte:
Karton rød A4 220g 10stk
Fotopapir A4 230g glossy 15 ark
Prima produkter!
Jeg måtte købe andetsteds da i ikke havde det:
Selvklæbende Fotopapir A4 10 stk.
Printerpatroner (Brother 3219XL).
Jeres klik og hent som er gratis er intet mindre end genialt. Hvor man selv kan vælge afhentningsbutik. Og man bliver mødt i butikken med et smil og kan hente det man har bestilt. Det kunne andre lære mere af.
4,5 stensikre stjerner.
Said 1-3 dage levering og tog 9 dage.
Said 1-3 dage levering (click & collect) og tog 9 dage.

Dårlig oplevelse
Jeg havde bestilt click og collect. Varen bliver lovet, at den er til afhentning inden for 1-3 dage. Bestilte i Ebeltoft. Jeg bestilte om mandagen og spillet kom onsdagen efter i den næste uge. Altså halvanden uge. Jeg skulle bruge spillet i weekenden, så jeg blev nødt til at købe det i en anden Bog og Ide til en dyrere pris. I Ebeltoft forklarede de mig, at det er den måde de får leveret varer på. Her burde der så nok ikke loves 1-3 dage. Det kan man jo ikke bruge til noget

God service!
Hurtig levering. Nemt at bestille. God service ved afhentning i butik.
Bestilt en “klik og hent” varer
Bestilt en “klik og hent” varer. På hjemmesiden stod der en leveringstid på 3-5 dage. Det blev 10 dage. Det var frustrerende at jeg ikke kunne følge varen…
Men en sød behandling i butikken som lovede at varen nok skulle komme frem, skønt de heller ikke kunne se, hvor langt den var i leveringen..

Hurtig ekspedition

Odpowiedź od Bog & idé - Ebeltoft
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.