Zobacz, co mówią recenzenci
Very bad service! Issue ongoing since 16-June-23 … more than 1 month later still not resolved. It’s apparently not possibly to register 2 charging cards in 1 charger. This would implicate t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Blue Corner, opgericht in 2011, richt zich op slimme 360° totaaloplossingen met abonnementen voor bedrijven, particuliere EV-rijders en zakelijke partners. Ons snel groeiend netwerk telt meer dan 15.000 oplaadpunten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De Blue Corner publieke laadpas ontsluit 250.000 laadpunten in heel Europa. Blue Corner telt momenteel meer dan 100 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen. https://www.bluecorner.be Blue Corner is een Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK), een wereldleider in EV-laadapparatuur die laadstations ontwerpt, produceert, bezit en exploiteert. De belangrijkste producten en diensten van Blink omvatten het Blink EV-laadnetwerk, EV-laadapparatuur en EV-laaddiensten. Ga voor meer informatie naar https://blinkcharging.com
Dane kontaktowe
Posthoflei 3, bus 4, 2600, Berchem, Belgia
- +32 3 337 38 30
- services@bluecorner.be
- www.bluecorner.be
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Onbereikbare klantenservice na facturatiefout en falende laadpassen
Sinds 1 februari 2026 werken de beide laadpassen die aan onze vennootschap gekoppeld zijn niet meer. Hier is geen communicatie over geweest. Blink is totaal onbereikbaar (uren naar wachtmuziek geluisterd), via de website geprobeerd (je krijgt onmiddellijk een automatische antwoordmail, maar dan blijft het doodstil), noch antwoord op mails.
Naast de afgesloten laadpassen was er een factuur van een paar maanden geleden waarop laadbeurten dubbel aangerekend werden. Dit werd onmiddellijk gemeld met de vraag de vergissing recht te zetten. Géén antwoord. Gevolg: de factuur blijft dan ook onbetaald.
Absoluut dieptepunt in klantenservice. Wij zijn vertrokken naar een betrouwbare leverancier… Wees gewaarschuwd.
Afgrond
Zowat alles gaat mis bij dit bedrijf. Laadpaal is al 2 maanden onafgebroken offline. Foutieve afrekeningen. Rechtzettingen die al langer dan een jaar aanslepen. Uren aan de lijn met wachtmuziek. Geen respons op mails. Website die te pas en onpas eruit ligt. Noem maar op. Dit bedrijf is failliet als je het mij vraagt, ze weten het alleen zelf nog niet.
Ik weet niet wat er aan de hand is met…
Ik weet niet wat er aan de hand is met dit bedrijf, maar ik ervaar hier een administratie die niet begrijpt met wat ze bezig is. Ik krijg al jaren een factuur op mijn vennootschap (met het juiste adres en BTW-nummer) maar men slaagt er niet in mij te vinden in hun systemen. Ik vraag een extra laadpas aan... men beweert die opgestuurd te hebben, maar dat kan toch geen 2 maanden duren. Waneer ik peil naar een stand van zaken geeft niemand thuis. Ik pik dit niet meer. Genoeg is genoeg.
Bad support. Ask fortune for anything...
I had to choose Bluecorner/Blink because LeasePlan was only working with them.
THey asked around 6000 euros (instead of initial lease plan budget of 2000 euros) because they had to croos stairs).
I used my own tech and did cost me 100 euros to prepare the work. THey still asked a supplement of 700 euros (excl VAT) for I do not know why (I thought to put back the stairs as some were removed to allow the placement of cable). I accepted because I needed it. When tecch came, he took less than 2 hours. When he left, I asked him why he did not put back stairs... He tols me he was not informed. I asked what was special to my install compared to another one. He told me nothing. I told Bluecorner that I would not pay the extra. I did not even had a reply. So, budget from 6000 to around 3000 to 2000 (+100 euros of my local tech)...
After 2y and half, it is no more working. THey tell me a tech as to come. Budget. 390 euros excl VAT for travel expenses plus 99eruos excl VAT per hours. Of course without guarantee....
Hope I can give 0
Hope I can give 0
They charge me 200e for charging my car from a never heard “use charge” that they charge 20cent per minute charge. The actuall cost was only 11e. This is ridiculously since it will be much more then how much they charge for the charging it self. This is customer scam at its finest, and really make me wonder to sell my EV and just back to my gas car
Be aware : 180€ extra cost to charge,Blink changed without notice the cost…
Blink changed without notice the cost of using the charging pole with 0.27€/minute after 20 min parking.
They apply it on slow 22kW chargers.
A full charge went from 30€ to 220€
It’s a scam!!!
Opgelet!
Absurd hoge kosten bij laadpaal in Brasschaat ('Kruispunt Molenweg - Kapelsesteenweg'). Ik heb hier maandenlang opgeladen zonder problemen, maar plots kreeg ik een factuur van maar liefst 192,28 EUR voor één sessie! Er wordt nu blijkbaar plots een belachelijk extra kost van 0,27 EUR per minuut aangerekend na 20 minuten, zonder enige waarschuwing vooraf. Dit is volkomen onredelijk, zeker voor een laadpaal in een woonwijk die oplaadt aan een snelheid van amper 22kW. Absoluut niet aan te raden!
Bijna 4 eur/kw
Bijna 4 eur/kw. Dat is pure diefstal in een parking in Leuven van indigo (medeplichtig).
Dikke miserie met Blue Corner of Blink…
Dikke miserie met Blue Corner of Blink via Plugsurfing. De rekening volgt vaak pas maanden later! De tarieven komen niet echt overeen met wat ze op hun website hebben staan. Rotatietarief passen ze toe als je ook aan het chargen bent. Ik betaal voor alle sessies 0,033 / EUR per minuut aan de charger. En dan komt het tarief er nog eens bovenop per kWh, dat veel hoger ligt dan hun aangegeven prijzen voor AC. En nog eens een connectiekost van 0,5 EUR. In de parking op Opera en aan de Nationale Bank in antwerpen zetten ze zo al bijna 1/3 van alle parkingplekken vol met die chargers en nog moet je zogezegd je auto verplaatsen als je opgeladen bent. (rotatietarief). Nu ja, als ze hun rotatietarief voor alle minuten aanreken maakt het niet veel uit. Dan gebruik ik ze helemaal niet meer en zoek ik wel alternatieven. Echt afzetters! Betaal vaak het dubbele van andere publieke laadpalen. Er is maar 1 laadpaal die mij ooit meer heeft gekost en die was in Europapark.
Mijn laadkabel was 3 maal defect in…
Mijn laadkabel was 3 maal defect in drie jaar en twee verschillende toestellen en nu buiten waarborg
Deze firma BLINKt uit in klantenONtevredenheid
Très mauvais service
Très mauvais service. Toutes demandes prennent des semaines à être traitées. Et pour qu'elles le soient, on doit les relancer de multiples fois.
We hebben een thuislaadpaal van Blue…
We hebben een thuislaadpaal van Blue Corner. Werkt niet. We stonden al uren te sukkelen om het ding aan de praat te krijgen. Een ramp! Klantendienst lijkt onbestaand. Zielig en frustrerend! Geef ons maar een degelijke diesel! Doodjammer voor het milieu…
Deuxième smart câble
Bonjour,
Nous sommes déjà à notre deuxième câble smart car les données n'étaient pas envoyées à l'employeur.
Espérons que le deuxième fasse son job.
Ce que je ne comprends pas, c'est la raison pour laquelle qu'il faille débrancher la prise en alimentation électrique... une borne ne doit pas être déconnectée du secteur après chaque déconnection à l'auto.
Nous n'avons pas toujours la minute conseillée avant de "couper le courant de la smart prise" donc si on laisse la prise électrique branché, quel problème, ou risque on encoure ?
2 weken al laadkabel vast aan een bluecorner laadpaal!
Alles van begin tot einde telkens wordt er netjes beloofd komt in orde ! Niets komt er in orde ! Al 2 weken laadkabel vast aan een openbare laadpaal van bluecorner, bijna dagelijks (muv weekend) gebeld naar het gekende nummer (telkens iemand anders aan de lijn!); ik kan mijn auto dus niet meer opladen al die tijd ! Ze zouden beter iets doen aan service dan aan kwaliteitsverbetering via de telefonie etc ...Helaas staat ook de politie machteloos hiertegenover, volgende stap is de pers etc....hopelijk komt t goed nog dit jaar, fingers crossed mvg
facturatie? adminstratie?
Ik vind nergens op mijn profiel terug wat er nu effectief wordt aangerekend voor het verbruik.
Aan het laden sinds 31/08/2023 en nog geen enkele factuur gekregen, deze administratie zou je op je profiel moeten kunnen zien en verbruik zou maandelijks gefactureerd moeten worden voor de boekhouding.
Ik wacht al maanden op een terugbetaling
Ik wacht al maanden op een terugbetaling. Verschillende mails gestuurd waarop geen reactie kwam. Verschillende telefoons gedaan waarbij men telkens beloofde dat men de mails spoedig ging bekijken. Na nog eens voor de zoveelste keer te bellen, heeft men uiteindelijk per mail bevestigd dat men inderdaad in de fout was en het bedrag ging terugbetalen. echter na dit 3 keer beloofd te hebben, heb ik nog steeds geen terugbetaling gehad. Betreft terugbetaling van energiekosten die dateren van juni 2023 dus inmiddels al bijna 6 maanden geleden…
Entreprise à fuir absolument - aucun respect de ses clients
Je suis un client forcé de Blue Corner,car c'est un choix de mon entreprise de leasing. Cette entreprise est la pire de Belgique. Pour faire simple, celà fait 2 mois et demi que j'attends qu'on m'envoie un cable fonctionnel. Et BlueCorner, qui s'appelle maintenant Blink, ne répond à aucune de mes nombreuses communications. Rien. pas un message. Je ne sais pas comment est ce qu'on peut seulement imaginer que celà soit possible. Je déconseille donc vivement cette entreprise, fuyez là et priez pour ceux qui y restent, contraint et forcé.
Problemen “smart cable”
Ik heb een “smart cable” ontvangen van deze firma om thuis mijn plug-in hybride auto te laden. Helaas lukt het laden niet, het laden wordt steeds onderbroken en er gaan lampjes knipperen wat wijst op een foutmelding. Probeer al weken iemand aan de lijn te krijgen die kennis van zaken heeft maar je krijgt alleen mensen aan de lijn die nota nemen van het probleem en beloven het nodige te zullen doen. Deze mensen hebben geen enkel benul van hoe hun producten werken en hoe het probleem kan worden opgelost. Ik begrijp niet dat een leasing firma als Arval (BNP Paribas) met zo’n amateuristische firma samenwerkt. Klantenservice nul komma nul!

Odpowiedź od Blue Corner
Laadpaal werkt niet
Laadpaal werkt niet, al maanden niet. Eindeloze emails, maar niets wordt er ondernomen. Kom die laadpaal maar Halen, voor mij hoeff het Niet meer. Ik ga wel naar een Fastned met een kopje koffie. Bluecorner, van wegblijven!!
Blink is a very reliable source very helpful people at…
Blink is a very reliable source at first I couldn’t get the machine to work, so I called blink staff who was very helpful, they helped me all the way.
Now I can manage on my own
Thank you blink
Paul
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.