Har fått masse god og hyggelig hjelp fra hjelpetjenesten. Har, og har hatt problemer med å slette bestillinger. Da jeg har gått ut fra bestillingen, og så gått inn senere, så står det jeg hadde klikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dette er tredje året på rad at vi bestiller gaveabbonnement på tegneserier til våre barnebarn hos Blandkongen. De to foregående årene har kjøpet gått greitt, og bladene er blitt levert i tråd med av... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg opplever Bladkongen som en grei måte å kjøpe abonnement på. Det jeg alltid er spent på er om abonnementet virkelig blir stoppet når det skal. Hittil har det fungert! Jeg satser på det skjer også d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har bestilt herfra flere ganger. Det har vært ganger der avisen ikke har blitt levert, men det er kanskje mer et bud-problem enn bladkongen sin skyld. De har ordnet opp i etterkant ved behov, og kunde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alltid blad, magasiner og aviser til kampanjepriser på Bladkongen! Norges største utvalg av titler. Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement i dag!
Cecilie Thoresens vei 7D, 1153, Oslo, Norwegia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fint å kunne teste forskjellige blader med rabatter

Odpowiedź od Bladkongen
Kan ikke svare da jeg ikke har mottatt noe blad enda, men tilbudet var bra

Odpowiedź od Bladkongen
Kjapt og enkelt å bestille. Gode tilbud. Kjekt å gi som gave.

Odpowiedź od Bladkongen
Jeg sendte inn bestillingen den 24 Mars, og til dags dato (14 April) har ci ikke mottatt noe blad!!

Odpowiedź od Bladkongen
Enkelt å bestille og opplysende.Jeg fikk vite om tilbudet jeg ville ha og ikke visste hvor lå ,-kjapt på denne måten.Takk

Odpowiedź od Bladkongen
Flott og få blad tilsendt i posten, månedlig.
Glede meg til levering.

Odpowiedź od Bladkongen
Lett å forstå hvordan bestille et abonnement. Oversiktlig info ang pris, valg av abonnement og velkomstgave

Odpowiedź od Bladkongen
Jeg gjorde en feilbestilling og fikk raskt annulert det. Tusen takk ☺️

Odpowiedź od Bladkongen
Har brukt dem mange ganger, også til gaver. Har ingenting å klage på.

Odpowiedź od Bladkongen
Oversiktlig og grei nettside, men det gjenstår å se om bladet kommer til riktig person og ev når. :-)

Odpowiedź od Bladkongen
Grunnen er at det er veldig enkelt og bestille fra dere og prisene er gode

Odpowiedź od Bladkongen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.