The product we received is nothing like what we ordered, except for the color. Not only the quality is very poor, but they sent us something completely different just to get our money. Neither the bra... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestelling van geboortelijst niet toegekomen. Tevergeefs naar de winkel gereden. Op beloofde nieuwe tijdstip nog steeds niet in de winkel aanwezig. Geen opvolging. Genoodzaakt om alternatief van lij... Zobacz więcej
Vanuit Nederland artikel besteld en werd ook direct verzonden. Echter bleef het pakket hangen bij de Belgische posterijen, waar Blabloom dus niets aan kon doen. Omdat het bestelde voor een verjaardag... Zobacz więcej
Ik volgde een kolfconsult bij blabloom, bij lactatiekundige Elisa. Er werd uitgebreid de tijd genomen om naar mijn bevallings- en borstvoedingsverhaal te luisteren. Vervolgens kreeg ik de kans om twee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Sklep z odzieżą dla niemowląt
- Wyposażenie łazienek
- Sklep z przyborami kuchennymi
- Sklep z artykułami higienicznymi
Napisane przez firmę
Blabloom is een uniek concept met een webshop en winkel voor iedereen die bewust duurzame keuzes wil maken. We bieden een uitgebreid assortiment voor een praktische, gezonde en duurzame levensstijl en zijn expert in producten voor baby’s en kinderen.
Dane kontaktowe
Hasseltweg 78, 3500, Genk, Belgia
- 089/71.74.77
- info@blabloom.com
- www.blabloom.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Leuke artikelen!
Hele fijne website, leuke artikelen. De bestelling wordt snel geleverd!
Fijne webshop!
Wat een fijne webshop! Al meerdere keren besteld, telkens een vlotte levering. Fijn ook dat er wordt nagedacht over het formaat van de doosjes, daaraan is te merken dat niet alleen de producten duurzaam zijn maar daar ook bij de verzending over na wordt gedacht. Ik kom zeker terug!
Leuke artikelen
Leuke artikelen! Snelle reactie van de klantenservice en snelle levering! Top😀
Woensdag 17 februari besteld, pas woensdag 24 februari verzonden. Ondanks verzoek om op tijd te verzenden.
Woensdag 17 februari Kurk besteld bij Blabloom. Met verzoek om het pakket optijd te posten omdat ik zaterdag 20 februari op kraamvisite zou gaan.
Ik weet dat het kort dag is, maar hoopte dat het zou lukken.
Groot was mijn verbazing toen ik woensdag 24 februari een berichtje kreeg dat mijn pakket was verzonden. Een week later!!
Ik vind dit niet netjes.
Er kunnen allerlei redenen zijn dat een pakket vertraagd is, maar dan zou ik contact opnemen met de klant. Zeker als deze bij de bestelling de opmerking is geplaatst of het pakket donderdag op de post kan i.v.m. kraamvisite op zaterdag.
Zalige winkel en vriendelijk personeel
Zalige winkel en vriendelijk personeel. Correcte en aangename ervaring
Ik heb helaas geen goede uitleg…
Ik heb helaas geen goede uitleg gekregen over een product. Het viel mij op dat ik een snelle uitleg kreeg, ik zelf moest wel lang wachtten terwijl andere klant werd geholpen. Toen ik aan de beurt was bleken 2 collega's graag tegelijk een andere klant te willen helpen. Was heel vreemd. Vind het wel jammer, want het was geen kleine aankopen wat ze misschien wel verwachtte. Ik ben niet op mijn mond gevallen ;)
Veel en interessant aanbod
Leuke en overzichtelijke website. Al vanaf 2016 heb ik er regelmatig wat besteld. Fijn dat er zoveel aanbod is in (ecologische) producten. Ook interessant speelgoed voor kinderen. De productverslagen van andere ouders maakt het ook makkelijker om te kiezen. Snelle levering.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.