Blåvand Zoo Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Hvor burde I skamme jer!!!!! De forhold i tilbyder specielt kattedyr og ulve, er ganske enkelt under al kritik!!!!!!! Det i udbyder er en misligholdt pengemaskine, uden tanke for dyrevelfærd

Oceniono na 3 z 5

Jeg har i dag tirsdag været i Blåvand zoo, en dejlig dyre oplevelse, hvor man kommer tæt på dyrene. Da vi nåede ned til pony ridning, fik vi lyst til en is . Der stod et skilt med afbildet is og pri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overrasket over hvor hyggelig en Zoo dette var! Vores forventninger var ikke høje inden besøget, men må sige vi havde et fantastisk besøg! Faktisk meget bedre end i de fine store zoo! Her kommer man... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Hvis dyr skal være i bur og indhegning for vores menneskers fornøjelse, skal de virkelig også have det godt! Det er meget små arealer de har, og dyrene virker triste og agressive. Vi stod med næs... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

48 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig kundeservice!

Virkelig dårlig kundeservice!
De aftaler man laver bliver ikke overholdt, så nu sidder jeg med konsekvenserne af at de ikke har overholdt en aftale. Medarbejder der ikke snakker samme om tingene, for at få det hele til at fungere og er ligeglad med kunderne.

6 lutego 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg er i sandhed en dyreven

Jeg er i sandhed en dyreven, så jeg var bekymret, da jeg så anmeldelser herinde! Jeg må sig sige, at oplevelsen bliver gjort til skamme. Dyrene er så glade og bor i skønne anlæg. Alle dyrene har adgang til gode udendørsarealer med god plads og masse af kontakt med mennesker og artsfæller!
Vi taler ikke om en zoo, hvor alt er så poleret som de større Zoo’s. Dette er en børnevenlig natur zoo, og man bliver positivt overrasket over den fede oplevelse Blåvand Zoo er 👏🏻

Familien danmark skal se bort fra, at det ikke er hvid højglans de kommer til, og at det ikke er noget dyrene har et problem med - kun menneskene selv!

De er masser af personale og dyrepassere, der elsker dyrene og som tager sig god tid til formidlingen af dyrenes natur. I Blåvand Zoo er man stolte over sine dyr, og de skønne mennesker der arbejder der, kunne snakke forevigt om hvert enkelt dyr ❤️

De varmeste anbefalinger fra os

25 września 2019
Oceniono na 2 z 5

Efter min oplevelse i blåvands zoo

Efter min oplevelse i blåvands zoo, må jeg indrømme det ikke er et sted vi kommer til at færdes igen, eller rettere sagt, så længe dyre vilkårene er som de er.

Zoo’en i sig selv, er virkelig børnevenlig, og det kommer klart til udtryk at det er i børne perspektiv at de har lagt deres kræfter. Der er cykler som børnene kan køre rundt på inde i parken, spande som børnene kan fodre dyrene med, klappe dyr, masser af legepladser, og hegn som de små børn kan se igennem. På den front fortjener de 4 stjerner.

Men set fra dyrenes perspektiv, får de kun to. Dyrenes bur er så tilgroet, at du ikke kan se dem, de mangler enten plads eller en af samme art. Da vi fandt deres marsvin i første omgang, gik de mange sammen, i en lille bur, sammen med en enkelt fugl, ydermere gik de i en fugle-og abe stald med meget larm. I stalden oplevede jeg også et par stressede aber som i den grad manglede udfordring, eller det at komme ud.

Inde i deres terriere afdeling, mødte vi igen marsvin, denne gang med marsiv med sår, og marsvin som var tydeligt påvirket af al den larm, de igen mange fulge lavede, som iøverig fløj fridt rundt. Marsvinene havde ikke nok huse til at kunne gennem sig i fra fuglene, da de var mange. Enhver med kendskab til marsvin, ved at fugle er marsvinenes størrest fjende, så det undre mig meget, at det uddannede personale, har valgt den løsning.

Ydermere, krummede jeg meget tær over at man har valgt at sætte et føl ind på en klappe fold, sammen med dens mor. Samt at man har valgt at placere 4 katte killinger i et kanin bur på 60*120cm, istedet for at bygge en indhegning til dem, hvor der er plads til leg og ro.

Og til aller sidst vil jeg runde af med at fortælle om de kaniner med unger, der gik i heste stalden. Trods der var sat snor og skilt op, gik gæsterne stadig indtil dem, her havde den perfekt løsning, været at anbringe dem i en lukket indhegning, hvor besøgende ikke komme og stressede kaninerne.

14 lipca 2019
Oceniono na 2 z 5

Det kunne være hyggeligt at gå rundt …

Det kunne være hyggeligt at gå rundt med sine børn og give dem en fin oplevelse med eksotiske dyr... hvis altså bare dyrene havde det godt. Mange af dyrene havde alt for lidt plads. Samtlige heste var staldsure og trætte. Den ene løve var stresset og "vævede" frem og tilbage som man ser det med mange dyr lukket inde på for lidt plads og med for lidt stimuli. Geder, kameler, grise, hulepindsvin, ja nærmest alle dyr havde ringe plads. Ringe vedligeholdelse af indhegninger og arelaer.
Alt det til trods var det sødt personale vi mødte og børnene havde en god dag. Er ked af at skrive sådan en anmeldelse, da jeg gerne ville støtte parken, men der mangler tilsyneladende bevidsthed om dyrevelfærd.

11 kwietnia 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej