Tredje gången jag köper golv av er. Vi är riktigt nöjda och lär bli fler köp i framtiden. Rekommenderas stark.
Zobacz, co mówią recenzenci
Beställde några provbitar inför köp av golv. Smidigt att handla, stort plus att provbitarna är gratis! Väldigt snabb leverans och inte ett dugg att klaga på. Kan dock rekommendera alla att faktis... Zobacz więcej
Beställde detta golv på grund av att det var enormt svårt att hitta det vi sökte, nämligen ett gammalt stengolv lite inspirerat från Italiens landsbygd. Men vi fann det....och fått det levererat u... Zobacz więcej
Otroligt bra och trevlig service. När jag fick golvet så var det fraktskador på en förpackning, då jag hörde av mig till Bjoorn och meddelade det så ordnade dom så jag fick ersättning på en gång utan... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ägarna till Bjoorn har beslutat att samla all golvtillverkning under det nya varumärket Bjelin. Bjelin utvecklar, tillverkar och marknadsför en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.
Dane kontaktowe
Sibyllegatan 38, 11443, Stockholm, Szwecja
- 020 515010
- sales@bjelin.com
- www.bjoorn.se
SNABBT, ENKELT, KVALITET
Bra kundservice!
Bra kundservice som fixade till en liten miss omedelbart.
Det gick att beställa och betala för ett golv som inte längre fanns i lager.
Det gick att beställa och betala för ett golv som inte längre fanns i lager. Återbetalningen av pengar tog sedan över 10 dagar. Dåligt
Super nöjd
Snabba leveranser. Mycket tillmötesgående. Vänliga och hjälpsamma. Rekommenderar varmt.
gick jättebra, proffsig!
Snabb och bra service
Snabb och bra service. Råkade beställa fel på hemsidan men ringde och korrigerade. De åtgärdade mitt misstag omgående, jag fick ett nytt ordererkännande och en snabb leverans. Mycket bra pris på golvlack spm jag beställde.
Jättetrevligt bemötande och supersnabb service.
Beställde Bona-lack på morgonen dag 1. Korrigerade beställningen med hjälp av en mycket trevlig dam. Hämtade ut leveransen på eftermiddagen nästa dag! Supersnabbt agerat. Rekommenderar till 100%!
Jarl-Erik Smeds
Örnsköldsvik
Snabbt, smidigt och kvalitet!
Jag visste vad för golv jag ville ha och det fanns här hos Björns golv...
Bara att beställa och vips fanns det hemma hos mig.
Det gick snabbt, smidigt och jätte fint golv (bra kvalitet)!
snabt o bra pris
Snabbt och smidigt.
Snabb och smidig leverans, både av provbit och sedan hela beställningen.
Utmärkt
Jag rekommenderar detta företag, allt har varit utmärkt från allra första kontakt.
Snabbt och korrekt
Vilken fin service och vilken snabb leverans helt utan problem
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.