Oceniono na 5 z 5

Jeg er den glade ejer af flere af BIRKMONDs smukke og praktiske tasker. Den seneste kunne jeg pludselig ikke finde på hjemmesiden og skrev derfor til Manja og teamet, som hjælpende svarede tilba... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i sommer købt en lædertaske til min datter. Efter få måneder var syningerne i begge stropper ved at gå op. Da jeg reklamerede, fik jeg straks tilsendt en returlabel, så de kunne undersøge, om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Elsker min lille rygsæk fra Birkmond! Flot design og funktionelle detaljer - den rummer utroligt meget og er slidstærk trods sit bløde ydre. Super service og hurtig ekspedition - de bedste anbefalinge... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bought a bag in person when the shop existed in Aarhus, paid nearly 1,500 dkk around a year the seams (on the leather AND in the fabric pockets) came apart and the strap broke. Contacted customer serv... Zobacz więcej

1. Sklep z walizkami i torbami

Napisane przez firmę

Dansk design- og lædervareproducent. Vi laver rygsække, skuldertasker, håndtasker, computertasker mv. i læder

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Herre taske

Ledte efter en smart taske til min mand. Denne hjemmeside dukkede op, og her fandt jeg lige hvad jeg synes, han skulle have. Tasken faldt i den bedste smag, og nyder at have alle sine ting (nøgler, hævekort, e-cigaret m.m.) i en og samme taske.
Vi kan helt klart anbefale at købe her.
Nemt og hurtig levering. Og vi vender helt sikkert tilbage.

Smuk og praktisk computertaske

Jeg synes min taske fra Birkmund er fantastisk. Den er smuk OG praktisk. Den har lige det antal lommer man har brug for i en arbejdstaske og smuk cognac-farve. Den har både håndtag og en skulder-rem man kan tage af og på. Jeg er meget tilfreds med produktet. Servicen var også upåklagelig, hurtigt og uproblematisk.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og superflot taske

Hurtig levering og superflot taske i virkelig god kvalitet lavet af det blødeste læder. Kunne ikke være mere tilfreds med mit køb. Eneste problem var egentlig, at det var nærmest umuligt at vælge imellem alle de fine tasker, så jeg vender helt sikkert tilbage efter mere ☺️.

Hustru med taske-envy! 😄

Jeg købte en California computertaske til min mand i julegave - super lækker taske i god kvalitet! Han blev rigtig glad og jeg er sikker på at han får stor glæde af den i mange år frem! 💼
Nem at bestille, hurtig levering og fin indpakning!
(Jeg har sat en taske fra Birkmond på min egen ønskeseddel😄)

Lækkert produkt

Super hurtig levering og lækkert pakket med silkepapir og folder med andre produkter og vedligehold :)

Produktet lever helt sikkert op til forventningerne og dufter så godt af læder :D
Alt i alt super god oplevelse

Rigtig god hjemmeside

Rigtig god hjemmeside - godt overblik og nemt at forholde sig til detaljer derinde.
Har købt den lækreste taske, der helt og fuldt levede op til forventning- super kvalitet . Hurtig levering - kun godt at sige om handlen 😊

Oceniono na 5 z 5

Lækre varer og fantastisk service!

Birkmond har utrolig lækre lædertasker af god kvalitet og til gode priser! Deres service er upåklageligt. Vil klart anbefale Birkmond til alle - og jeg har ikke købt min sidste taske hos dem!

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og fantastisk kundeservice

Købte julegave til min søster ved Birkmond, og da jeg opdagede, at jeg havde bestilt forkert farve, var kundeservice utroligt hjælpsomme. De sendte en ny taske i den rigtige farve og en returlabel til den anden taske.
Og taskerne er i virkelig lækker kvalitet - har selv både en håndtaske og en toilettaske. Og det er nok ikke de sidste jeg skal have herfra.

Oceniono na 4 z 5

Virkelig lækker rygsæk

Virkelig lækker rygsæk. Skindet er blødt som smør, og den sidder perfekt på ryggen. Derudover er den meget praktisk indrettet med god plads til både PC og ekstra ting, og flere lynlåsrum til alle de små ting.

Grunden til, at jeg kun giver Birkmond 4 stjerner er, at rygsækken allerede efter 2 ganges brug mistede noget af farven på 'forsiden', så den virker grå nogle steder og ikke sort mere. Og det til trods for, at jeg behandlede den med pleje fra Birkmond før brug som foreskrevet.

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej