Biotex, nu må I da snart få lavet den duft om. I må da også været interesserede I, at bevare jeres kunder. Det duer da ikke, at I sælger et produkt folk udvikler eksem og astma af med den nye forfærde... Zobacz więcej
Biotex er minder om barndom - ungdom - livet - duften af Biotex er Renhed - Glæde - Nyvasket tøj Udvikling og forandringer - Hvem er jeres nye målgruppe? siden i har skiftet duft? - i 42 år har je... Zobacz więcej
Har lige købt min sidste Biotex, som jeg ellers har brugt, bl.a. på grund af, at duften var klassisk og diskret. Fy for pokker, en stinker! Der er nu en ubestemmelig lillepigelyserødballontyggegu... Zobacz więcej
Forferdelig mye markedsføring av samme video. Har fått den opp over 20 ganger daglig hver dag i to måneder på Snapchat. Ekstremt irriterende. Bare det er nok til at jeg aldri gidder å kjøpe vaskemidde... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bio-tex - Altid på pletten! Danskernes foretrukne pletfjerner. Rødvinspletter, græs, sved - Det klarer Bio-tex.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Ny Biotex duft er forfærdelig
Vi har anvendt Biotex i rigtig mange år ind til nu, da produktet har haft en vel afbalanceret frisk og mild duft.
Vi har nu prøvet den nye forbedret udgave af Biotex og duften her er forfærdelig og det er helt ulideligt at opholde sig i et lokale hvor der hænger tøj til tørre.
Der er slut med Biotex fremadrettet.
Jeg håber at Unilever på baggrund af alle de tilsvarende dårlige anmeldelser af det nye produkt kommer på bedre tanker og går tilbage til den gamle duft. Jeg tænker ikke at Unilever ret længe kan leve med at samtlige anmeldelser her efter lancering af den nye duft er anmeldt på Trustpilot med dårligst mulige karakter med samme begrundelse og samtlige skriver at produktet droppes.
BIG BUMMER - DET ER EN OMMER
Har lige købt min sidste Biotex
Der er nu en ubestemmelig lillepigelyserødballontyggegummi-agtig stank overalt, når jeg vasket, det er ganske enkelt ulideligt.
Jagten går videre på et nyt og velduftende produkt eller Biotex prøver igen.
Den nye 'lugt' af Biotex.
Den nye 'lugt' af Biotex Colour.
Det er en ommer!
Har prøvet Biotex med ny duft
Har prøvet Biotex med ny duft. Nu kan vi dårligt være i vores eget hus, føj hvor det stinker!
Den er god til at holde corona-afstand. Ingen kan holde ud at være i nærheden af en person med tøj, der vasket i Biotex. Husmor i 56 år.
Biotex er minder om barndom
Udvikling og forandringer - Hvem er jeres nye målgruppe? siden i har skiftet duft? - i 42 år har jeg haft fornøjelsen af den gode gamle klassiske biotex duft! - Dufte sanses forskelligt - længe troede jeg det blot var os der var lidt sarte! - men vi får desværre eksem og udslet af de nye dufte! - ærgerligt
Giv os den gamle duft tilbage!
Jeg har alle dage sværget til biotex, da den duftede men ikke var for stærk i lugten som f.eks. Omo som jeg synes er forfærdelig. Nu er den desværre nærmest identisk og ligeså forfærdelig. Den skærer helt i næsen. Øv øv øv!!!!
Har altid været super glad for Biotex
Har altid været super glad for Biotex, men de nye dufte er forfærdelige. Først troede jeg det kun var den sorte, men det er desværre dem allesammen. Vi er gået over til uparfumeret og svanemærket Mini Risk. Vi havde heldigvis en stor dunk af hver tilbage med gammel duft, men øv, der er intet som slår den gamle duft af nyvasket sengetøj med biotex white, eller friskvasket kulørt tøj med biotex color. Håber den gamle duft kommer tilbage igen. Indtil da har I desværre mistet en loyal kunde gennem 15+ år.
Jeg har også skrevet til kundeservice for et par måneder siden, som ville tage min feedback med videre, men indtil videre er der intet sket. Håber det bliver rettet op. :)
Bestemt ikke fan af den nye duft
Har altid været meget glad for at bruge Biotex og specielt den flydende til sort vask. Har lige vasket min første vask med den nye duft og den bliver altså ikke et hit her. Før duftede min vasketøj rent, nu dufter det syntetisk og for meget, så det river i næsen..
Kunne I ikke lancere den gamle duft igen? På forhånd tak
Biotex. Stadig med ækel duft.
Biotex, vågn nu op og prøv at "dufte" til jeres eget produkt. Ækelt. Hvem har den næse hos jer, som har godkendt dette?
Det kommer til at koste mange kunder. I må kunne måle det allerede nu.
I forlængelse af min anmeldelse på Trustpilot juli19, skrev jeg direkte til jer d. 30/12-19 og tillader mig at viderebringe svaret her:
"Hej
Tak for din henvendelse.
Det er korrekt at vi har ændret på formuleringen på vores vaskemiddel, herunder en justering af duften.
Vi er meget glade for at modtage feedback på vores produkter, ikke mindst i forbindelse med ændringer eller justeringer af produkt og design.
Vi lytter til al kritik, men kommenterer nødvendigvis ikke direkte på alle elektroniske platforme.
Jeg læser din henvendelse som at du deler kritikken af duftændringen, som andre har udtrykt via Trustpilot. Jeg vil naturligvis registrere, at du ikke bryder dig om den nye duft på Biotex. Jeg sørger for at dette går videre til Biotex' produktudviklingsteam.
Tusind tak for din feedback - og hav en god dag!"
---------------------
Lytter til al kritik?
Kommer der til at ske noget, eller skal vi bare sige farvel til den bedste duft ever?
Og lige et tip til jer der også elsker den gode gamle duft.
Den findes stadig i vaskepulveret (ikke den flydende).
Dårlig ny lugt på bio tex
Jeg slutter mig til de andre og må desværre skifte til andet mærke.
Har ellers brugt biotex Black i mange år og været super glad for det, men det slutter så nu, det lugter meget kvalmende 🤢
Gammel duft tilbage... hvornår?
Som rigtig mange andre, savner vi den gamle duft rigtig meget. Savner at bruge jeres produkt i det hele taget, da i virkelig havde noget unikt her. I må have mistet mange kunder på bekostning af den nye duft. Jeg skrev til jer da i skiftede duft, og i havde ikke i sinde at lave det om... men altså kunne i så ikke lave 2 slags?
Vi er rigtig mange der savner jer
Hilsen Dorthe
Føj hvor det er skidt!!!
Føj hvor det er skidt!!!
Har brugt biotex i 20 år, men hvis det her er permanent, så må jeg skifte til noget andet.
Puha den nye duft er kvalmende
Puha den nye duft er kvalmende! Har ellers været trofast bruger af biotex, nu skal jeg finde et nyt produkt. Øv.
Jeg viste ikke der var en ny duft
Jeg viste ikke der var en ny duft, føj hvor det stinker!!!! Jeg har brugt bio tex i mange år, men nu må jeg finde en ny vaskemiddel og jeg ikke viste at duften havde ændret sig indtil jeg åbnede det til at starte en vask.
FY for pokker en kvælende lugt den ny…
FY for pokker en kvælende lugt den ny flydende Bio Tex har fået. Efter mange år at have brugt Bio Tex med en dejlig blid duft, er det slut nu. Ingen i familien kan trække vejret når der bliver vasket tøj herhjemme. Det er så stærk en lugt at man bliver helt dårlig. Gå venligst tilbage til den gamle, ellers har jeg købt min sidste Bio Tex og må finde et andet mærke, desværre.
ADVARSEL KØB IKKE BIOTEX jeg har købt…
ADVARSEL KØB IKKE BIOTEX jeg har købt flydene biotex med NYDUFT og oplever nu at jeg får åndedrags besvær når jeg er i vaskerummet hvor produktet bliver brugt det gælder både når tøjet er i vaskemaskinen og i tørretumbleren eller på tørresnoren jeg kan overhoved ikke få luft. jeg får regulære kvælnings fornærmelser hvis jeg befinder mig i fx en bil hvor der sidder nogen der har tøj på der er vasket tøj i flydene bioTex color med den nye duft
jeg vil på det (KRAFTIGSTE ANDBEFALE ALLE) at lade være med at købe og bruge dette produkt.
jeg har førhen kunne bruge dette produkt i ca 3 år uden nogen reaktioner overhoved (det var med den gamle duft) som jeg syntes var udemærket
Den nye duft STINKER af h til
Den nye duft STINKER af h til - Biotex har mistet endnu en kunde!
Har altid brugt biotex
Har altid brugt biotex - men slut efter ny duft!!!! Tilbage til den gamle tak!!!!
Jeg har brugt biotek i årevis og elsket…
Jeg har brugt biotek i årevis og elsket det, men den ny lugt er intet mindre en forfærdelig. Den er alt for kraftig og utiltalende. Vær sød at gå tilbage til den gamle, behagelige og diskrete duft... ellers bliver jeg nødt til at skifte mærke 😔
Biotex har længe været favorit…
Biotex har længe været favorit herhjemme fordi den modsat mange andre ikke duftede så kraftigt..... dét er så slut nu !! Det lugter lidt af rævepis.. Ku vi få den gamle diskrete biotex duft tilbage !!