Jag använder BioCool SafeWash sedan flera år. Mycket nöjd med produkten. Tidigare hade lämnat önskan att kunna köpa större förpackning av SafeWash, t ex 500 ml eller större, men just nu finns inte s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag gillar produkterna. Använder mest Wash my Laundry (innan det Safe Wash). Det är lite dyrt och företaget svarade inte alls på mejl. Ställde en fråga för några månader sedan, så vi kan känna oss säk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alltid snabb och bra service. Jag köper ”Biocool Wash my laundry, 250 ml Tvättmedel mot dålig lukt” och det är det enda tvättmedel som min hyperallergiske sambo kan använda. Tvätten blir ren, doft... Zobacz więcej
Bra stöd gällande telefon kontakt. Leveranstiden stämde . Produkten ' Disinfect my pool ', finns bara ett ord "fantastiskt ". Problemet- mycket grön alger , följer instruktioner noggrant !! Vänta till... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Czyszczenie basenów
- Dostawca środków czystości
- Pływalnia
- Oczyszczanie wody
- Czyszczenie zbiorników wodnych
- Zakład wodociągowy
Napisane przez firmę
Biocool erbjuder kemiska produkter för säkert vatten och rengöring. Alla våra produkter är bevisat effektiva, samtidigt som de är skonsamma mot såväl människa som miljö. Vi brinner för att bidra till samhällets strävan för att minska användningen av klor.
Dane kontaktowe
Malmskillnadsgatan 39, 111 38, Stockholm, Szwecja
- 08-121 511 30
- order@biocool.se
- www.biocool.se
Inni użytkownicy przeglądali również
Väldigt trevligt bemötande i kundtjänst
Det fungerade inte alls att ta bort…
Det fungerade inte alls att ta bort jordslag, dvs svartmögel från tyget.

Odpowiedź od Biocool AB
Beställning och leverans utan…
Beställning och leverans utan anmärkning, vilket gör att jag gärna handlar igen, när så behövs.
Snabb leverans av bra produkt
Snabb leverans av bra produkt. Snabbt svar när jag ställde en fråga om produkten.
Kvalite rätt igenom orderhanteringen
Kvalite rätt igenom orderhanteringen på det jag beställde. Det gick snabbt både på frågor man ställde och ordern som skickades. Tummen upp
Ren vattentank är viktigt för hälsan…
Ren vattentank är viktigt för hälsan och eftersom vi köpte husvagn på äldredagar har vi lärt oss.
Tvättmedlet
Kläderna luktar inget så upplevs som att de verkligen funkar både för kläderna och tvättmaskinen
Som vanligt, mkt bra….
Som vanligt, mkt bra produkter. I tillägg otroligt snabb leverans, 1 dag !
Snabb leverans👍
Bra produkter.
Bra produkter.
Rengöringtabletterna för färsktvattentanken är fantastiskt bra.
Så lätt att få bort den hinna som skapas i tanken efter ett tags användande.
Fick använda biocool 2 ggr för att få…
Fick använda biocool 2 ggr för att få bort mögeldoften. Ett bra resultat.
Återfallsförbrytare, super tvättmedel
Rekommenderas varmt för känslig hud och näsa då tvättmedlet även tar bort dålig lukt.

Odpowiedź od Biocool AB
Jättebra produkter som levereras av…
Jättebra produkter som levereras av snabbt och enkelt.

Odpowiedź od Biocool AB
Otroligt snabb leverans av produkterna…
Otroligt snabb leverans av produkterna . Verkar fungera toppen. Har bara testat rengöringen och det känns rent och fräscht efteråt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.