Ligeglade med kunder og har ikke papirerne i orden. Forfærdelig oplevelse hos dem. Først måtte bilen tilbage igen efter kort tid da bremser havde sat sig efter at have stået i bilruden ( så... Zobacz więcej
Stor ros og tak til Bilscenen for hjælp i går aftes. Vores bil stod med usædvanlig høj hyletone/alarmtone i 3 timer og eneste hjælp var at prøve at ringe til Bilscenens telefonnumre. Her fik vi fat i... Zobacz więcej
Retter henvendelse til bilscenen 1½ år efter bilen er købt, da der opstår en fejl på bilen. Jeg vil gøre brug af min reklamationsret til at få fejlen repareret ( bakkamera ) men bilscenen salgschef... Zobacz więcej
Bilscenen A/S, Sædding, Esbjerg var utrolig hjælpsom i dag, hvor jeg fandt ud af, at to bildæk på den lille KIA jeg kører i, manglede luft. Jeg kom uanmeldt ind på værkstedet over middag, hvor en ung... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bilscenen er et top moderne bilhus, med et stort udvalg af nyere brugte biler. Med fokus på grønne løsninger, har vi altid mange elbiler tilgængelige.
Tømrervej 8, 6800 , Varde, Dania
- info@bilscenen.dk
- www.bilscenen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
God og høfligt betjening.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg købte min bil for 4 år siden og der er godt nok sket meget positivt siden 🤗
Serviceniveauet er godt og får altid et venligt svar, som også er til at forstå
Min service på bilen fra værkstedet er altid i top 🚘

Gik ok
Gik ok, da vores bil fik en lille skade.
Fik skaden på bagkofanger, bestilte tid til tjek hvor stor skade der var. Værkføreren kommer ud i morgens mulm og mørke og lyser med sin tlf og siger så derefter at vi skal have bestilt tid til værksted. Ok tænker jeg og regner med at han ved hvad der skal bestilles. Tiden kommer til at bilen skal på værksted og får en lånebil. Derefter et opkald senere på dagen at nu har de tjekket og der skal bestilles dele. Der tænker jeg at man kunne have tjekket det ved første aftale så jeg ikke skulle spørge om fri to morgenstunde. Men vi må have talt forbi hinanden.
Men god service som altid i de andre punkter.

Odpowiedź od Bilscenen
Ingen lånebil, på trods af denne er bestilt
Vi har serviceaftale, og havde i forbindelse med service bestilt en lånebil.. Da vi skal aflevere vores bil, er der ingen lånebil! Hvilket giver en masse bøvl da vi er afhængige af bil. Og så er det endda anden gang det sker 👎
Svar til bilscenens kommentar: lånebil var blevet bestilt af mig i forbindelse med booking, som jeg også skriver..

super god behandling

Odpowiedź od Bilscenen
Rigtig god service,der bliver brugt den…
Rigtig god service,der bliver brugt den nødvendige tid og vejledningen gentages ved behov. Der bliver fulgt op efter nogle dage, og forespurgt om der er brug for yderligere vejledning. Der bliver opfordret til, at man skal henvende sig ved behov.

Odpowiedź od Bilscenen
God behandling på telefon samt mail
God behandling på telefon samt mail, hurtig til at finde en tid. Samt professionel og hurtig service på min KIA. 2000 kr billigere end tilbud fra andet KIA værksted!
Helt sikkert turen værd fra Horsens til Esbjerg.

Odpowiedź od Bilscenen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.