Billing Finance Recenzje

1. Finansowanie samochodów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Getting you where you need to be

Coronavirus Update

TALK TO US

We know many of you are worried about how your finances might be affected by coronavirus (COVID-19). If you've been affected by coronavirus (due to illness or self-isolation) and are worried about what this might mean for you financially, there are things we can do to help. The sooner you are able to get in touch, the more we may be able to do. If you would like to speak with us regarding your agreement, please call us on 01604 402 204 where an agent will be happy to assist you. Please be aware we are currently operating with a reduced number of staff. Due to this, you may experience longer wait times than usual when calling in to speak with us.

Doskonała

Very good ok ok

19 października 2021
Logo Billing Finance

Odpowiedź od Billing Finance

Thank you for leaving your review. What drives our staff is making sure customers are happy and get the best outcome, so this is great to hear. Please let us know should there be anything else we can do to assist.

Excelence

Excelence Perfect

5 sierpnia 2021
Logo Billing Finance

Odpowiedź od Billing Finance

We are really pleased to hear of your positive experience with Billing Finance. As a company that puts people and customer service first, this is music to our ears! Enjoy your vehicle.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (2915 recenzji)