Hurtig service og diskret indpakning! Har brugt billige-teste en del gange efterhånden. Stort set hver gang bestiller jeg den ene dag og næste morgen ligger pakken i postkassen. Havde bestilt nogl... Zobacz więcej
Skuffende oplevelse. Jeg købte en Clearblue Advanced Digital ægløsningstest, som ikke virkede. Da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg henvist til producenten. Jeg skrev til dem, men fik aldrig... Zobacz więcej
Har handlet hos Billige Teste flere gange efterhånden og er yderst tilfreds. Hurtig levering, diskret indpakning, gode produkter og lige til døren! Havde en pakke, der blev væk i fragten. Skrev til k... Zobacz więcej
Jeg har haft rigtigt gode erfaringer med graviditetsteste fra denne website. Både de tidligere teste og de alm teste. Hurtig levering. Pålideligt resultat, stort set hver eneste gang. Og nu har jeg... Zobacz więcej
O Billige-Teste.dk - siden 2003
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Artillerivej 86, 1, 2300, København S, Dania
- +4570200128
- info@billige-teste.dk
- www.billige-teste.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bedste service
Bestiller og modtager dagen efter, det er virkelig god service.
Vil klart anbefale dem, til enhver tids
Bestiller altid her. 5⭐️
God service og hurtig levering
Helt fantastik mad og betjening til…
Helt fantastik mad og betjening til fornuftige priser
Kom til estimeret tid og testene var…
Kom til estimeret tid og testene var brugbare.
Clearblue kan anbefales herfra
Supergod kundeservice!
Havde en pakke, der blev væk i fragten. Skrev til kundeservice, og dagen efter stod mine varer foran hoveddøren. Den oprindelige pakke blev fundet og leveret, og denne fik jeg lov til at beholde som plaster på såret for forsinkelsen. SUPERGOD service!
Jeg har handlet her mange gange og der…
Jeg har handlet her mange gange og der er altid super service og hurtig levering. Jeg vil til en hver tid anbefale at handle hos billige-teste
Gode produkter og hurtig levering.
Deres egne produkter kan anbefales og der er en hurtig og uproblematisk levering. Kan varmt anbefales
Overskuelig og informerende hjemmeside
Overskuelig og informerende hjemmeside, med rimelige priser! Deres levering var lynhurtig!
Billige test og hurtig levering
Billige test og hurtig levering. God service!
Kan varmt anbefales.
Rigtig god oplevelse. 10 ud af 10
Ordren var forsvundet fra systemet, heldigvis fandt de den og undskyldte mange gange og fik endda nogen små ekstra ting som undskyldning kan bestemt anbefale at købe fra billig teste. Hurtig levering og skide god kundeservice ✨✨
Jeg har købt smile reader…
Jeg har købt smile reader ægløsningstest og de virker overhovedet ikke, i følge dem har jeg ægløsning hver dag, har skrevet til kundeservice, men de svare self ikke, så spild af penge
Vi købte en hånd scanner til af måle…
Vi købte en hånd scanner til af måle hjerte lyd og der var
Hurtigt lavering så top dollar
Produktet virker som det skal vi er mere end almindelig tilfreds.
Har endnu ikke modtaget pakken
Har endnu ikke modtaget pakken, selvom det er længe siden den skulle være sendt.
Dao er kontaktet, men intet sker
God service men de første 2 teste jeg…
God service men de første 2 teste jeg tog var positive på graviditet men ved lægen var der intet
De lover levering indenfor 1-2 dage.
De lover levering indenfor 1-2 dage.
Jeg bestilte for en uge siden. Jeg har intet modtaget. De har trukket pengene. Deres kundeservice mail og telefon virker ikke!
D. 18.1 og nej. Jeg har ikke modtaget noget endnu. Jeg kan ikke se at jeg har angivet forkert mail, og jeg har også modtaget en ordrebekræftelse.

Odpowiedź od Billige-Teste.dk - siden 2003
Bedste service
God service og ALTID hurtig levering! Jeg havde fået leveret en pakke med DAO hjemmelevering, som forsvandt - men jeg fik tilsendt en ny af Billige-Teste.dk 😊
Testene er svære at bruhe