Dårligt firma. Vi har solgt et hus de skulle komme og lave nogle karme. De kom som aftalt, men slet ikke slibet ned efter de havde spartel, begyndte at pletmale med en 3 tone mørker farve, alt så hæsl... Zobacz więcej
Leverede defekt vinduesparti, påstår at tømreren har ødelagt det selvom det blev monteret direkte fra emballage til montagested. Tømreren opdage det da partiet var sat på plads og den tidligere lukn... Zobacz więcej
Der blev begået fejl i forbindelse med opmåling af hoveddør. Dørkarmen passer, men døren kan ikke åbnes pga. skrående tag. Jørgen Nielsen, vil ikke indrømme, at han har begået en menneskelig fejl i... Zobacz więcej
Jeg bestilte to franske døre - som kom ret hurtigt, men den ene var skadet da jeg pakkede den op. Derudover fik jeg ikke den dørkarm som jeg havde bestilt men til gengæld fik jeg en bundkarm som jeg... Zobacz więcej
Kampesmose 34, 6070, Christiansfeld, Dania
- salg@billigbyg.com
- www.billigbyg.com
Svar på Billigbyg.com's svar.
Efter at have rykket igen, fik jeg svar fra Billigbyg.com om at varen ville blive leveret i uge 40, og jeg fik senere varen. Til Billigbyg.com's regnskaber kan jeg oplyse jer om, at det var ordrenummer 4364. Vi havde en e-mail korrenspondance i september 2009 angående ordren. I svarede den 18/9 på min henvendelse, og jeg må sige, det virker lidt bekymrende, hvis de ikke kan finde ordren mindre end 1 år efter levering.
Dørene var til gengæld gode til prisen: Pæne og kvaliteten var, som den skulle være, så bortset fra, at jeg måtte dække et dørhul til en terassedør i mit soveværelse med en plade i 4 uger, hvoraf jeg ikke anede, om jeg ville få en dør i 2 af ugerne, gik det fint.

Odpowiedź od Billigbyg