www.billigalu.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig kundeservice - skrev ind 3 gange hvor jeg spurgte om de kunne anbefale de dæk og fælge jeg havde fundet og hver gang snakkede nedkomne udenom via mail, så jeg købte dem et andet sted i... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Efter lang leveringstid ( fragtmanden og billig alu lavede begge fejl) kom vores hjul, der var så forkerte hjulbolte med og afbalangserings klodser var faldet af...... En lang tlf samtale med sælg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg bestiller 2 sæt dæk og fælge med låsemøtrikker / bolte, ved monteringen mangler der 3 nav kapsler, og det ene sæt bolte der skulle have været møtrikker viser sig at være forkerte. Ligeledes måtte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 3 sæt vinterdæk/alufælge til 3 forskellige biler. Fik en kort snak med meget kompetent medarbejder som rådgav inden bestilling (dæktype og størrelse på fælg. Dagen efter leveres det fø... Zobacz więcej

1. Wulkanizacja
  2. Sklep z akcesoriami samochodowymi

O www.billigalu.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Fra 1. maj 2016 er BilligAlu.dk blevet til QuickPot’s online dæk - og fælgshop. Ellers er alt er det gamle – medarbejderne, servicen, priserne og kvaliteten er det samme. Se vores nye webshop.

QuickPot.dk sælger kvalitetetsprodukter inden for vinterdæk, stålfælge, sommerdæk, alufælge, til billige onlinepriser i hele Danmark.

Hos QuickPot.dk sætter vi altid kunden i første række. Vi tror på at man via konstruktiv dialog og et højt service-niveau tilgodeser kunden som denne kunne forvente.

Tyske kvalitets fælge og originale stålfælge finder du til priser hvor alle kan være med i vores online webshop.

Find os på Facebook

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super

Tak for en fin oplevelse.
Blev ringet op og blev oplyst om at min bil ikke bruger sensorer til at tjekke dæktrykket. Derved undgik jeg at skulle have byttet fælgene og desuden sparede jeg næsten 2000kr. Tak

21 października 2015
Oceniono na 5 z 5

Helt iorden! Kan anbefales.

Bestilte vinterdæk + fælge..... ankom efter ca. 1 uge og alt var iorden, Tilbehøret passende perfekt. Afbalancering var iorden.
Kan anbefales.

12 października 2015

Sådan

God service fornægter sig ikke. Billigalu.dk gør dit netkøb nemt, troværdigt og tillidsfuldt. 4 dæk Michelindæk bestilt fredag formiddag - modtaget om mandagen. Det kan vist ikke gøres meget bedre. Jens

9 października 2015
Oceniono na 5 z 5

Super god service og god pris.

God service og den rigtige pris, og så blev jeg endda ringet op om jeg ville have en nyere model dæk, end jeg havde bestilt, til samme pris. Kan helt sikkert anbefales!

7 października 2015
Oceniono na 5 z 5

Fik super betjening via den netbaserede kundeservice - meget ihærdig og hjælpsom medarbejder, som gjorde en stor indsats for at finde lige præcis den reservedel, som jeg var på jagt efter.

29 września 2015
Oceniono na 5 z 5

Unik service! Jeg kan varmt anbefale Billig Alu.. :-)

Jeg havde købt fire stk Alutec 17" fælge med dæk i foråret. De blev leveret to dage efter bestilling, fint afbalancerede og lige til at montere på bilen! Fire måneder efter var jeg så desværre uheldig at beskadige en fælg og et dæk på en kantsten. Jeg kontaktede derefter Billig Alu for at købe en ny tilsvarende fælg med dæk, men desværre var fælgen udsolgt hos Billig Alu og udgået hos producenten. Det var i denne situation, at Billig Alu viste sig som en yderst seriøs og kompetent virksomhed, for de gjorde alt hvad der stod i deres magt for at finde en ny fælg og et dæk til mig. Det endte med, at de via eBay købte en fælg hos et tysk firma, monterede et dæk på den og solgte den til mig for samme pris, som jeg havde givet for de øvrige fælge. Det tog lidt tid, men jeg fik en ny fælg. Tak for god service Billig Alu. Jeg køber helt sikkert hos jer igen!

28 września 2015

Super Service

Bestilte 4x dæk og alufælge, leveringstid ca 9 dage, fik dem allerede efter 4 dage, og helt klar til montering. Ikke sidste gang vi bruger billigalu.dk

27 sierpnia 2015
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej