Bilkollektivet i Oslo. Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Smart transportløsning Bilkollektivet gir meg tilgang til forskjellige biltyper avhengig av hvilket behov jeg har. Transportkostnadene mine er lave totalt sett i forhold til å eie egen bil. Egen... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bilkollektivet er en super måte å komme rundt på, uten å eie bil selv. Bilene vi har leid har vært trygge å kjøre. Jeg elsker konseptet. Men vi har enda ikke leid en bil som har vært ren utvendig el... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Salon samochodowy
  3. Leasing samochodów
  4. Punkt współużytkowania samochodów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Andelslag for utleie av biler til egne medlemmer. Informasjon kollektivet, priser og innmelding.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Unbelievable non-profit car pooling service

Every interaction is pleasant and staff clearly has a passion to keep this car pooling offering the best in the market. This company is all about the users. Fair and friendly service all the way. An astonishing fact - prices have several times been adjusted downwards when this non-profit has seen a margin.

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Thank you for the nice review - we try our best :-)

Oceniono na 5 z 5

Har leid bil to via bilkollektivet

Har leid bil to via bilkollektivet. Veldig enkelt å booke, bilen åpner man via samme app. Super praktisk hvis man kunne har egen bil, eller har behov for varebil ved flytting eller transport av møbler og lignende. God kundeservice!

25 lipca 2026

Ingen problemer med noen ting

Ingen problemer med noen ting

21 maja 2026

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for hyggelig tilbakemelding. Skulle det dukke opp et problem en gang, så er det bare å kontakte oss. Vi er der - ingen chatbot ;-)

Oceniono na 1 z 5

The tire fell off while we were driving…

The tire fell off while we were driving on the highway because only 2 of the 4 bolts were on and they were hand threaded. We had to find our own way home. Wasn't only us. Happened to another group that rented a car on the same day.

29 maja 2026

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

This was indeed a very serious incident, although it occurred more than a year ago. We always rely on qualified professionals for the maintenance and servicing of our vehicles; however, mechanical failures can occasionally occur despite proper maintenance.

In this particular case, the issue was traced to a fault in the wheel assembly of one of our 9-seat vehicles. While we strive to prevent such situations, unforeseen technical defects can unfortunately arise.

My understanding is that we were able to assist you through our 24/7 roadside assistance program and mobility guarantee at the time of the incident. Nevertheless, we recognize the inconvenience and concern that situations like this can cause, and we take them very seriously.

Oceniono na 5 z 5

Alternativ til å eie bil

Enkelt å leie/reservere bil og fungerer fin-fint for å f.eks. komme seg til hytta.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for hyggelig tilbakemelding. Mange tror de må eie bil hvis de har hytte, men vi mener det går helt fint å dele :-)

Genial bildelingstjeneste

Genial bildelingstjeneste! Veldig mange biler og oppstillingsplasser, flere ulike biltyper og alt av overskudd går tilbake til drift! Ingen eier som skal ta ut utbytte. Bra og nye biler og god kundeservice 🤩

28 maja 2026

Takk for hyggelig tilbakemelding <3

Enkelt og billig

Enkelt og billig. Raskt og effektivt bestilling og tilbakelevering. Digger at når man leier el-bil, at man ikke må levere tilbake fulladet.

21 lutego 2026

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for hyggelig tilbakemelding :-)

Recommended!

Great app and cars. Top staff and service.

18 grudnia 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Thanks for the nice review!

Null stress!

Veldig godt alternativ til å eie egen bil. Bor i sentrum, og er så fornøyd med å slippe stresset rundt egen bil. Hver gang jeg behøver bil, plukker jeg opp en fra Bilkollektivet i nærheten. Null stress!

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for hyggelig tilbakemelding :-)

gode erfaringer med Bilkollektivet

Jeg har hatt veldig gode erfaringer med Bilkollektivet. Det fungerer godt for mine behov, og jeg er glad for at jeg slipper å eie egen bil. For meg er det et praktisk og rimelig alternativ i hverdagen.

Jeg ser at noen har opplevd utfordringer med kundeservice, men det er viktig å huske at Bilkollektivet er en non-profit organisasjon. Man kan derfor ikke forvente samme type service som hos kommersielle aktører som Hertz. Tjenesten fungerer best når alle medlemmer bidrar, følger reglene og tar ansvar for bilene. Når man gjør det, oppleves systemet som svært velfungerende.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd og kommer til å fortsette å bruke Bilkollektivet.

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for grundig og fin tilbakemelding! Jeg tenker vel egentlig at vi burde være bedre på kundeservice - og faktisk at vi ofte er det også. Men det har vært noen tilfeller der det har gått litt galt, og da er det de tilfellene som dukker opp her, dessverre :-/

Oceniono na 5 z 5

Ikke perfekt, men veldig bra

Alt er ikke perfekt, men totalt sett veldig bra. De leverer godt på formålet sitt, har en god og moderne bilpark, og leverer bra kundestøtte.

3 listopada 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for god tilbakemelding! Vi gjør så godt vi kan :-)

Oceniono na 4 z 5

Et kjempeflott idealistisk tiltak!

Et kjempeflott idealistisk tiltak!
De aller fleste gangene fungerer det knirkefritt, men har også opplevd f. eks at bil ikke har vært tilgjengelig, eller tekniske problemer ved noen få tilfeller. Men jeg opplever at de dyktige engasjertem teamet jobber kontinueelig med forbedringer.
Anbefaler alle som ikke trenger bil hver dag til å benytte Bilkollektivet.

7 grudnia 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for god tilbakemelding! Vi oppgraderer mye av teknologien nå, så da håper vi at det blir færre tekniske problemer også :-)

Smart transportløsning

Smart transportløsning

Transportkostnadene mine er lave totalt sett i forhold til å eie egen bil. Egen bil vil heller ikke kunne dekke opp for behov for å transportere større enheter.
At Bilkollektivet har egne parkeringsplasser reduseres også parkeringsutgifter om man planlegger litt smart.

6 grudnia 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for god tilbakemelding! Greit med forskjellig bil til forskjellig formål :-)

Oceniono na 5 z 5

Nesten alltid en bil ledig i nabolaget

Nesten alltid en bil ledig i nabolaget. Konkurransedyktige priser og god kundeservice. Det er en drøm å slippe å bli i indre Oslo øst.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for god tilbakemelding! Det synes vi også :-)

Oceniono na 5 z 5

Bilkollektivet anbefales på det varmeste

Jeg har vært medlem av Bilkollektivet i årevis, og bruker det som erstatning for å eie egen bil. Kunne ikke være mer fornøyd. Gode priser, stort utvalg av nye biler, en fin app for booking og bruk av bilen, og hyggelige folk når man trenger hjelp. Anbefales på det varmeste

14 listopada 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for god tilbakemelding! Vi lover å ikke hvile på laubærene, men fortsette å jobbe hardt for at deling skal bli enda bedre - og hyggeligere :-)

Dette fungerer smertefritt

Dette fungerer smertefritt. Svært sjeldent det ikke er bil tilgjengelig. I høysesong må man kanskje være tidlig ute, men ellers er det omtrent alltid en bil i nærheten. Biler av forskjellig type til å dekke forskjellige behov. De er i god stand. Og skulle det være noe trøbbel, har jeg fått god hjelp.

6 grudnia 2025

Odpowiedź od Bilkollektivet i Oslo.

Takk for god tilbakemelding! Så bra at du har fått hjelp når du trenger deg. I høst har vi implementert smart puljebooking og ny teknologi i bilene. Vi håper det vil sikre at bilene er enda mer tilgjengelig og at det er enda færre tekniske feil :-)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej