Tack Biljett24 för er fantastisk service i samband med de biljetter vi köpte via er till en Kent-konsert! Vi fick en jättefin upplevelse (toppenbra platser!) och mycket vänligt bemötande av er.
Zobacz, co mówią recenzenci
Köpte biljetter till Coldplays konsert 8/7-23 i augusti 2022. Vi blev lovande kategorin bästa sittplatser, vi fick våra biljetter nu i juni. Det blev som utlovat mycket bra sittplatser på M2, n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Köpte 2st biljetter till Sverige-Spanien för mig och min son, 1150 kr/biljett. Kategori"Bra på långsidan". Fick sittplatser längs upp och in på läktaren 3 "på långsidan". Jag undrar vilka andra kate... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter att ha upplevt missnöje med mitt köp av biljetter så har biljett24.se (Daniel) kontaktat mig och diskuterat köpet och varit helt fantastiska med sitt bemötande och uppföljning. Jag uppskattar ge... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Biljett24 är en ledande aktör på den nordiska marknaden för andrahandsbiljetter. Vi köper, säljer och byter biljetter till heta evenemang i och runt de nordiska länderna. Företaget har sitt säte i Göteborg. Biljett24 erbjuder marknadens mest generösa garanti för äkta biljetter! Som en aktör vars huvudsakliga uppgift är att förse sina kunder med svåråtkomliga biljetter är Biljett24 ett seriöst alternativ till den svarta handeln med evenemangsbiljetter. Det är därför av högsta vikt att företaget fortsätter den inslagna vägen sedan starten 2006 där företaget levererat 100% av alla beställningar man åtagit sig, vilket tyvärr är unikt för branschen. Biljett24 står för orden "Inga köer - Inget krångel."
Dane kontaktowe
Skåneagatan 29, 41252, Göteborg, Szwecja
- 0770-772424
- info@biljett24.se
- www.biljett24.se
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin service, vänligt bemötande & bra platser!
Allt funkade klockrent
Allt funkade klockrent! Bra service och platser som utlovat 👌⭐️ Ljudet på arenan var dock kasst men det kan ju inte biljett 24 rå för..

totalt blåst och lurad
Jag känner mig totalt blåst och lurad då jag betalade 3 ggr så mycket mot vad de kostade på ticketmaster. Jag är ingen van biljettköpare och tryckte lite väl fort på köpknappen. Biljett24 har rätten på sin sida och allt står på deras hemsida. Så vad kan man göra? Jag får skylla mig själv som inte läst det finstilta.

Dålig sida
Köpte biljetter till Blink182. De uppgav ingen info om att det är andrahands biljetter. Sen när vi får biljetterna så visar det sig att det är bakre ståplats. När detta inte uppgavs alls när vi beställde. Försökte få hjälp av AXS som inte kan göra något eftersom vi beställt via biljett 24 och biljett24 vill inte hjälpa till. De svarar inte ens på mitt mail till de. De svarade på första men svarade inte på andra. Helt omöjliga att ringa också!
Total bluff sida. Vi betalade nästan 3000kr för biljetter som sen visade sig vara långt bak. Sen på AXS sida så fanns det främre ståplats för 1000kr styck. Biljett24 vill inte hjälpa till och bara skiter i sina kunder. Beställ inte här! Tom facebook är bättre ställe att köpa från. Beställ inte via Bijett24. Gör det bara inte! Det är inte värt det!

Odpowiedź od Biljett24.se
En blandning av positiv och negativ feedback
Förra gången jag recenserade Biljett24 hade jag lite väl bråttom med att göra det så låt mig få göra en ny recension efter att Metallicakonserten jag ville gå på är passerad!
Jag är evigt tacksam över att jag tillslut fick min kära biljett som jag så länge gick runt och väntade på! Och att biljetten sedan var giltig vid entrén på "Nya" Ullevi visar att Biljett24 verkligen är ett seriöst företag! Pluspoäng även för att de kunde ge mig en tvådagarsbiljett trots att det var en endagsbiljett jag beställde!
Jag skulle dock rekommendera allmänheten att alltid köpa biljetter från de officiella biljettföretagen (Till exempel Ticketmaster, Tickster eller AXS). Då får man biljetterna på direkten och kan planera bättre inför arrangemanget i fråga. I mitt fall blev det istället stressartade bokningar med tåg och buss eftersom jag fick biljetten först fyra dagar innan konserten när alla Göteborgshotell redan var fullbokade. Påföljden av de fullbokade Göteborgshotellen blev att jag endast kunde se klart 12 av Metallicas 16 låtar. Av förståeliga skäl kunde ju inte bussen anpassa sig efter konserten!

Ockerpriser!
Ockerpriser!
För två biljetter till Laleh på Ullevi fick jag betala 3990 kronor. Biljettpriset hos Ticketmaster var 1185 gånger 2 vilket blir 2370 kronor. Biljett24 tog alltså 1620 kronor för att fixa 2 biljetter. Köp aldrig biljetter via Biljett24!
Gun

Dyrt och dåligt
Köpte biljetter i oktober, framgick inte att det var andrahandsbiljetter. Fick dem 15 dagar innan konserten i augusti. Fick betala nästan dubbla priset, hade valt "bra sittplatser". Kan inte säga att de var särskilt bra. Aldrig mer biljett24!

Elton John
Trots att många kritiserar er som som bedragare och bluff, så kan jag säga att hade ni varit det skulle jag inte ens fått mina biljetter till Elton John koncerten. Det var verkligen en fin upplevelse, trots att biljetterna kostade lite mer extra än ordinarie priset, så säger inget hårt, men ni borde inte ha höjt med dubbla priset. Fast det var ändå Eltons sista gång så för mig spelar det inte så stor roll. Platserna var utmärkta från läktaren och man kunde se hela arenan, höra han sjunga sin klassiska låtar perfekt och se själva Elton. Tack för att ni fixade biljetterna och utmärkta platser som ni beskrev på biljett försäljning 👍

Odpowiedź od Biljett24.se
Pålitliga och tillmötesgående med en…
Pålitliga och tillmötesgående med en hög servicenivå där svar gavs snabbt och tydligt. Biljetterna till Elton Johns koncert kom i utsatt tid. Jättenöjd!

Super
Allt gick bra, fick biljetter typ 2 veckor innan evenemang, bra plats, inga konstigheter. Jätte snabb och trevlig personal när det gäller att svara på info. Rekommendera! Tack!

Biljetter till Coldplay
Köpte biljetter till Coldplays konsert 8/7-23 i augusti 2022.
Vi blev lovande kategorin bästa sittplatser, vi fick våra biljetter nu i juni. Det blev som utlovat mycket bra sittplatser på M2, nära scenen som utlovat.
Vi fick en fantastisk upplevelse, vilken otrolig konsert.
Under våra kontakter med biljett24 har vi alltid blivit vänligt bemötta.
Vi kommer återkomma.
Vänligen
Familjen Palmgren
Karlskrona

Odpowiedź od Biljett24.se
Asså tänk om jag hade missat Coldplay
Asså tänk om jag hade missat Coldplay, men det gjorde vi inte. Tack vare biljett24!!
Bra kundsupport och bemötande.

Ett kanon bra omdöme
Det var lite oroligt i början att vi ej skulle få biljetterna och jag var envist på dem. Men jag fick lugnade svar på alla mina frågor och allt fungerade kanon bra så den kritik som har varit i detta forum kan jag inte hålla med om. Fick se en underbar konsert med Elton John

Odpowiedź od Biljett24.se
Köp aldrig av b24 man betalar MYCKET…
Köp aldrig av b24 man betalar MYCKET pengar för en biljett som inte innehåller det man betalat för. när man betalat en sky hög summa för att få stå längst fram och sen ser på biljetten att man fått är hälften av priset man betalat och får stå längst bak.
Biljett 24 Knu**ar en

Svindelforetagende😡😡😡
Svindelforetagende😡😡😡
Køb aldrig noget hos dem.
De scorer 1450 kr på 2 billetter til 1200 kr. Der kommer en tale fra de varme lande, helt kolde i r….
De har intet fortalt om deres metoder, selv om de påstår det😡😡😡

Coldplay biljetter
Köpte biljetter till Coldplay i Augusti, fick de nu i April. Helt ok platser ändå trots att vi betalade en del över det vanliga priset. Pga privata skäl kunde vi sedan inte gå på konserten, de på biljett24 var då hjälpsamma att köpa tillbaka biljetterna dock för 600kr billigare. Så tyvärr gick vi 600kr back på allt detta…..
DU BLIVER SNYDT HVIS DU HANDLER MED BILEJTT24
Advarsel køb ALDRIG billetter gennem Biljett24
Så kom jeg også med på vognen af at blive snydt så vandet driver.
Jeg har betalt 5390 svenske kroner for 2 billetter.
Sidste år da billetterne blev sat til salg til Bruce Springsteen.
Da billetterne ENDELIG kommer her slut i april er
prisen på billetten, som I har fremsendt er 700 svenske kroner.
Der er noget, der slet ikke hænger sammen.
Og ikke de bedste pladser. Det måtte man da ellers forventet til den pris jeg har betalt.
Jeg har ingen ide’ om hvor de pladser er, da jeg bestiller billetterne.
Biljett24 har været et år om at sende billetterne.
Jeg betaler 5390 kr og får billetter der koster 1400 kr
Det er så en forskel på 3990 kr
Jeg har forståelse for, at der kan være omkostninger. MEN 3990 kr. Det kan da ikke være omkostninger.
Det er ihverfald total svindel.
Har skrevet til Biljett24 og fået en sang fra de varme lande.......
30/4-23
PRØV LIGE AT FORSTÅ, AT JEG IKKE ER DEN ENESTE DER I DEN GRAD FØLER MIG SNYDT OG BEDRAGET.
SÅ uanset hvordan I fra Biljett24 vender og drejer I Jeres svar. SÅ ER I BILLETHAJER.
Tænk at I vil være det bekendt.
Jeg TROR, at jeg køber 2 billetter til den pris jeg betaler. 5390 kr. Det er fuldstændig korrekt at der er ikke nogen billetter til 700 kr.
Jeg har fuld forståelse for, at der er visse omkostninger omkring billetsalg.
DET ER FØRST DA JEG MODTAGER BILLETERNE, ET HELT ÅR EFTER DE ER BESTILT.
AT JEG SER DE BILLETTER, OG AT DE STÅR TIL EN PRIS PÅ 700 KR. PR. STK. 2 STK 1400 KR.
JEG HAR BETALT 5390 KR FOR 2 BILLETTER
BILLETTERNE KOSTER 700 KR. PR. STK = 1400 KR.
DET ER EN FORSKEL PÅ 3990 KR. I JERES FAVØR.
KUNNE I IKKE SENDE MIG UDREGNINGEN PÅ, HVAD DET DÆKKER. DET ER DA GANSKE RIMELIGT.

VARNING för Biljett24!
Varning Varning Varning!
VARNING för Biljett24!
Jag köpte två biljetter till bästa platserna till Roger Waters konsert den 15/4. Priset var 4 990kr. Döm om min förvåning då priset på de levererade biljetterna var 950 kr/st och inte alls de platser vi beställt.
Vill du undvika att bli blåst skall du absolut inte vända dig till Biljett24. Företagets affärsmetoder är rena bondfångeriet och de agerar på ett bedrägligt sätt i mailväxling. Aldrig mer Biljett 24. VARNING, VARNING, VARNING!
Datum för upplevelse: 18 mars 2023

Odpowiedź od Biljett24.se
Jag hade 1st kupong som hade 2000kr i…
Jag hade 1st kupong som hade 2000kr i värde!
Och jag beställde 2st biljetter till Sverige v Belgien match,värje biljett kostade 980 enligt Biljett24!
Men nu när jag har fått biljetterna ser jag att dem kostar bara 315kr!!!
Och absolut den sämsta platsen i arenan!!!!!
DET ÄR BEDRÄGERI!

KÖP ALDRIG PÅ BILJETT 24
Jag råkade göra ett köp till fel artist och mailade dom sekunden efter bokstavligen. Dom kunde inte hjälpa mig att avbryta köpet eller ändra till rätt artist. Väldigt dryg återkoppling via mail. Dessutom kunde jag inte få biljetterna tidigare så att jag kunde åtminstånde sälja dem vidare. Fruktansvärt. Snälla gör dig själv en tjänst och handla inte på biljett24, du kommer att vara så besviken..
Hur kan man inte avbryta ett köp när man mailar sekunder efter ? Ingen kundbemötande överhuvudtaget. Fruktansvärt

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.