En behagelig modtagelse en hurtig vurdering af skade og tidshorisont på afslutning. Ved afslutning bliver bilen leveret vasket. Et værksted hvor man glæder sig til at komme igen.
Kæmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service! Både da jeg fik lavet service på min Ford Mustang Mach-E – og igen i dag – er jeg blevet mødt af venlige, hjælpsomme og ekstremt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk værksted som er fleksible, tilbyder tid samme dag, venlige og med rimelige priser. Jeg er så imponeret af dette værksted og hvis det var muligt havde jeg givet 10 stjerner istedet for de m... Zobacz więcej
Min oplevelse med bilhuset thybo Mmmm ved ikke hvordan jeg næsten skulle starte men har aldrig mødt så ubehagelige ejer og og medarbejdere. Købte en Ford kugle og tænkte jeg vil støtte lokale og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Autoriseret Ford værksted i Vissenbjerg på Fyn.
Bredgade 74, 5492, Vissenbjerg, Dania
- thybo@bilhusetthybo.dk
- www.bilhusetthybo.dk
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Professionelle
Ved afslutning bliver bilen leveret vasket.
Et værksted hvor man glæder sig til at komme igen.
Altid overordentlig tilfreds med Thybo
Altid overordentlig tilfreds med Thybo. Hurtig og venlig service.
Behagelig og troværdigrne betjening
Behagelig og troværdig betjening hele vejen igennem i.f.m. handlerne af 2 stk. Elbiler
Rigtig god betjening
Tak for en god behandling, og veludført arbejde. Med en veludført beskrivelse af arbejdet.
Fantastisk værksted som er fleksible
Jeg er så imponeret af dette værksted og hvis det var muligt havde jeg givet 10 stjerner istedet for de maximale 5.
Venlig modtagelse og fin tilbagemelding…
Venlig modtagelse og fin tilbagemelding på det der blev ordnet.
Stor ros til alle.
God betjening og nem at snakke med
God konkurrencepris
God forklaring om bremsernes tilstand og tidshorisont for udskiftning. Noget Bedre pris en Autohuset Vestergaard
Super Service
Vi har købt en Ranger hos Thybo. Og har altid oplevet en super service.
Imødekommende og kompetente medarbejdere.
Så 5 stjerner herfra.

Min oplevelse med bilhuset thybo
Min oplevelse med bilhuset thybo
Mmmm ved ikke hvordan jeg næsten skulle starte men har aldrig mødt så ubehagelige ejer og og medarbejdere. Købte en Ford kugle og tænkte jeg vil støtte lokale og lave en service kontrakt men husk og læs alle betingelserne der ikke engang opfyldning af sprinklervæske. Kommer man og sige man vil opsige sin aftale for man bare en besked af ejeren, den kan da ikke opsiges. Jeg henviser til kontrakten, at der står ikke, at aftalen ikke kan opsiges. Ejeren siger, der står jo heller ikke at den kan opsiges.
Ejer og medarbejder er var ikke behagelig at tale med, de taler ned til deres kunder.

Odpowiedź od Bilhusetthybo
Serviceaftale - hjemmestrikket efter egne regler
Vi lavede en service aftale med bilhuset thybo, og det har vi fortrudt lige siden. Aldrig har vi oplevet en så ringe serviceaftale og aldrig har jeg følt mig taget så meget ved møllen.
Serviceaftaler er hjemmelavet og kan ikke samlingens med andre serviceaftaler.
Pas på med at lave aftaler med dem.
Og læs alle (og der er mange) undtagelser som aftalen ikke dækker.
Ikke engang en opfyldning af sprinklervæke er med i aftalen 🫣
Ejeren er ikke til at tale med, afbryder en konstant og er ikke lyttende.
Hold jer væk derfra !!!
Når man kommer med en fejl på bilen, rustpletter på ladeklap bilen er 18 mdr. så vil de ikke gøre noget- får blot beskeden om, at det har vi ikke set før og det får vi ikke noget ud af, at sende ind til Ford Danmark.
Nu har vi skiftet mekaniker og nu bliver dette lavet på garantien.
Sætter aldrig mine ben hos dem igen.

Odpowiedź od Bilhusetthybo
Altid frisk til en god handel og god…
Altid frisk til en god handel og god service
gad fornuftig pris på min brugte KUGA
Takker for venlig behandling
God og hurtig service
Det hele var lidt presset med tiden for mit vedkommende. Så at de var med på det hele skulle gå lidt hurtigt, var en kæmpe hjælp.
Kæmpe ros til Ford Thybo for helt…
Kæmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service!
Både da jeg fik lavet service på min Ford Mustang Mach-E – og igen i dag – er jeg blevet mødt af venlige, hjælpsomme og ekstremt tålmodige medarbejdere.
Jeg har ikke den store viden om elbiler (endnu 😉), men det har på ingen måde været et problem. De forklarer tingene i et sprog, man kan forstå, tager sig tid og får én til at føle sig tryg hele vejen igennem.
Man mærker tydeligt, at de gerne vil hjælpe – ikke bare “ekspedere”. Det betyder virkelig meget.
Klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Bilhusetthybo
altid hjælpsomme hvis der opstår…godt værksted at komme på
altid hjælpsomme hvis der opstår problemer i forbindelse med ens køretøj

Odpowiedź od Bilhusetthybo
Julehilsen - Som altid en fornøjelse at frekventere…
Som altid en fornøjelse at frekventere Thybo Biler, der rent fagligt ved hvad de har med at gøre. Og alle er venligheden selv.
God dialog og rådgivning
God dialog og rådgivning.
Meget professionel og servicemindet firma.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.