Bikesoul Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Napisane przez firmę

Bikesoul er et nyopstartet cykelværksted placeret i Brønshøj, der er specialiseret i at reparere high-end cykler (racer, tri, TT, gravel).

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

17 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Finally a shop that gets it

Had custom wheels made for my single-speed at Bikesoul. I've had poor experiences getting it repaired before; older, niche setup that most shops don't get right.

Thor built new custom wheels to specification and with clean execution, accommodating all my requests. I couldn't be happier with the results. Over 1000+ kilometres in, they're holding up well and feel great to ride. First time I've left a shop genuinely satisfied with work on this bike.

16 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Super god service hos Bikesoul!

Super god service hos Bikesoul! Thor har været en kæmpe hjælp – ikke bare med at fikse min cykel, men også med at lære mig, hvordan man selv skifter slange og giver generel rådgivning, når jeg har spørgsmål. Han er hurtig, nem at samarbejde med og virkelig serviceminded. Kan varmt anbefales!

7 listopada 2025

Ombytning af Canyon stel

Super god oplevelse da jeg skulle have ombyttet mit Canyon stel. Meget professionel tilgang til opgaven og følte i hele processen at der var “styr” på det.
Da jeg fik cyklen tilbage kørte den som ny igen. Kan klart give min anbefaling.

18 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Altid en oplevelse udover det sædvanelige med Thor.

Thor er en mekaniker, der er så god at du aldrig får brug for en anden. Han evner at tage hensyn til kunders særlige ønsker, fx når man altid vil have sit styrbånd i en bestemt længde og hjælper dig med at bestille de HELT rigtige headset lejer til din cykel. Du får aldrig lyst til at have en almindelig cykelmekaniker når Thor har haft en af dine racercyklen på værkstedet.

12 czerwca 2025

Top service

Min gravel cykel trængte til en kærlig hånd, og det sørgede Thor for. Service orienteret, skarp og ikke mindst hurtigt til at klare opgaven.

Top klasse - kan kun anbefales 👍

28 października 2024

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse! Serviceminded, dygtig og venlig mekaniker. Det bliver mit foretrukne sted, når der er problemer med cyklen.

3 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Thor gav mig en fantastisk service

Thor gav mig en fantastisk service, der var opstået nogen problemer med kæde og gear som Thor fik fikset med kort frist da jeg havde løb i weekenden.
Han gik above and beyond for at give mig den bedste løsning.
Jeg kommer til at bruge Thor som faste cykelmekaniker i København.

9 sierpnia 2024

Klasse service

Har nu været hos Thor to gange, og har ved begge besøg modtaget klasse service. Når du besøger Thor kan du være sikker på, at der bliver lyttet til din situation så cyklen spiller lige som den skal, når du tager den med hjem. Alt i alt en virkelig god oplevelse!

2 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Thor skulle lave en "mini" bikefit af…

Thor skulle lave en "mini" bikefit af mig og min cykel med kort varsel. Han aflæste hurtigt mit behov og tilpassede sevice ud fra det. Havde en meget positiv oplevelse, og fik hurtigt min cykel justeret så den er meget bedre at køre på nu.

24 czerwca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej