Bikebuster Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte mine varer sent på eftermiddagen - fik bekræftigelse kort efter og Track & Trace nummer til min pakke. Pakken kunne hentes dagen efter om aftenen i en GLS pakkeshop. Alt dette skete... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt en MTB som af visse årsager var taget af Wiliers program. Derfor tog det lang tid, dog vil jeg sige at personalet har været imødekommende og meget villige til at finde et alternativ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Manglede et hjulsæt til min MTB og faldt ved et tilfælde over Bikebuster. Kørte til Svenstrup og fik god vejledning og sidst men ikke mindst så var prisen endnu billigere end hvad nettet havde oplys... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte ny cykel i Bikebuster butikken den 04.06. på første tur (efter 28.5 km) blev geardrop, bagskifter + kæde smadret. Bikebuster nægter at anerkende dette som garanti reparation. Påstår at det er mi... Zobacz więcej

1. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  2. Sklep rowerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bikebuster grundlagdes i 1995 af den tidligere profesionelle cykelrytter Per Bausager, der i årerne 1977-1984 kørte alle de store cykelløb som Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta d'Espagna, VM, Milano-San Remo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, Lombardiet Rundt m.fl., samt 35 6-dagesløb. Per Bausager kørte og boede i sin karriere blandt andet 7 år i Italien, i hvilken periode de mange kontakter til den italienske cykelindustri, der nu er hjørnestenen i Bikebuster, blev etableret. Blandt andet var han hjælperytter for Giovanni Battaglin da denne vandt Vuelta d'Espagna og Giro d'Italia. Bikebusters mål har altid været at finde både de nye varer og de gode tilbud på det internationale marked før konkurrenterne - og at sælge dem billigere. En stor rejseaktivitet på fabrikker og hos udenlandske grossister sikrer at Bikebuster altid er på forkant med udviklingen, og ofte er først til at få et godt tilbud. Bikebuster importerer selv de fleste varer og sælger dem videre til dig uden fordyrende mellemled, men samarbejder på visse varegrupper med de bedste danske distributører. Gratis fragt ved køb over 750 kr. Bonusklub. Support 7 dage om ugen

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Leveringsproblemer.

Hej
Jeg har netop købt noget hos jer og der kom nogle problemer ud af leveringen da i på ordresedlen har et felt til kommentar og et til beskeder til postvæsenet angående levering. Jeg skrev at pakken kunne sættes i carport elle afleveres til naboen, men der stod ikke noget på pakken fra jer som viste postbudet at det var tilfældet. Det gjorde også at jeg så fik pakken en dag senere.

4 czerwca 2014

Ualmindleig dårlig service

Man kan ikke byte eller returnere varen i butiken selv om man har fakturaen med, når varen er købt på deres webshop.

Pengne er ikke kommet retur selv om det er gået 3 uger som lovet. Pengne burde vare retur på kundens kort efter kun et par dage, da det ikke tage mange sekunder at refundere penge på et kort.

1 czerwca 2014
Oceniono na 5 z 5

God service - fornuftige priser.

Jeg har bestilt cykeldele hos Bikebuster flere gange nu, og hver gang har jeg været tilfreds med handlen. Jeg fik mine varer til rimelige penge, og leveringen gik hurtigt.

Jeg kan varmt anbefale cykelfolket ,at kigge forbi Bikebuster.

31 maja 2014

Ultra dårlig service

Leveringen af den cykel jeg købte kan jeg ikke klage over, men da cyklen gik i stykker efter to måneder fik jeg Bikebusters utrolig dårlig service og føle, man kan ikke ringe til deres kundeservice al kontakt foregår på mail og de er flere dage om at svare og det kan man ikke bruge til noget, hvis man som jeg bruger cyklen hver dag.
Så hvis I er ligeglade med en god service, skal i bare handle der.....

27 maja 2014
Oceniono na 2 z 5

Lang leveringstid og dårlig kommunikation

Jeg bestilte en cykel med en påstået 1-2 ugers levering. Der er nu gået 22 dage og intet er sket. Jeg har kontaktet firmaet 2 gange for at få at vide hvad status på min cykel er. Efter første henvendelse hørte jeg intet fra dem, efter anden henvendelse fik jeg bare at vide at min ordre var gået igennem men intet om hvornår jeg ville få cyklen.

26 maja 2014

100% i orden.!

Handlede i online shoppen!

Fuldt ud tilfreds og så fik jeg en lækker cykel til en god pris.

Nåå ja.....hurtig levering!(1 dag). 😉

26 maja 2014

Perfekt og til tiden :-)

Gode kvalitetsvarer til en fornuftig pris. Har samtidig et godt samarbejde med en del lokale cykelhandlere/smede, der ved hvad de laver.
Bestilte en ny frempind og lidt ny energi.
Det blev leveret dagen efter i en meget forsvarligt indpakket kasse.

25 maja 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej