Jeg tager min telefon med til Guatemala jeg kan modtage sms foretage opkald men ikke modtage opkald.jeg ringer til kundeservice hvor en erhvervspraktikant bliver ved med at forklare mig at man da skal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
trist over at Bibob lukker. Bedre kundeservice,søde medarbejdere, og priser skal man nok lede længe efter. Det var unikt. Mvh. E.Hansen
Reakcja na opinię
Har været kunde hos Bibob i lang tid, og har aldrig haft problemer med dem. De har overrasket mig nogle gange ved at lægge gratis GB oveni mit abonnement, hvilket jeg syntes er rigtig fedt. De gange j... Zobacz więcej
Haft haft bibob igennem snart 4 år nu og er meget tilfreds! Altid hurtig og god kundeservice, og har fået løst de få problemer jeg har haft, på få dage (nogle gange på under 24 timer). Endda også da... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os får du landets bedste og mest finmaskede 3G-netværk. Vi bruger nemlig Telenor og Telias fælles netværk, der dækker 99 ud af 100 danskere.
Vi tilbyder desuden 4G-net med hastigheder på op til 71 Mbit/s. På både 2G, 3G og 4G netværkene får du den maksimale hastighed, som netværket kan trække.
Se vores mest populære produktkategorier og mobiltelefoner her.
Frederikskaj 8, 2450, København, Dania
Kanon service, giver god rådgivning & ændre selv abonnement når det bliver billigere.

Odpowiedź od Bibob.dk
jeg har haft BiBob i ca 9 år og kunne ikke finde på at skifte til et andet mobilselskab

Odpowiedź od Bibob.dk
Det er et selskab som er til at tale fornuft med. Og så er de lette at komme i kontakt med, uden at man er nr. 427 i køen og død af kedsomhed.
Jeg har, indtil nu, ikke haft noget at bøvle over.
V.H. Elsebeth

Odpowiedź od Bibob.dk
Er I ved at lukke ned for mit bibob, jeg er måske den sidste kunde der er tilbage.
Tak for svaret Katje, jeg havde desværre oplevet flere gange at der ikke kom noget frem når jeg tastet tlf. nr. og kode, derfor gik jeg lidt i panik. Er det fordi jeg får tastet forkert kode, der ikke kommer noget, vil jo synes den skulle fortælle der er fejl i koden. Beklager ulejligheden.

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg har haft en god oplevelse med Bibob. Kundeservicen er god, der er ikke lige så lang ventetid som hos mange andre. Plus de har en fedt musikprogram!! Nettet kan svinge, men ikke i stor grad.

Odpowiedź od Bibob.dk
En flink medarbejder i kundeservice tilbudt os gratis data opgradering fra 500 MB til 1 GB, derudover fik vi gratis taletid opgradering fra 1 time til 4 timer.

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg har egentlig ingenting at brokke mig over syntes jeg har fået god behandling og at dækningen oftes altid er rigtigt god det eneste minus er måske bare at man ikke kan købe telefoner på afbetaling hos jer. Ellers ingen brok :)

Odpowiedź od Bibob.dk
Det er måske ikke danmarks bedste dækning, og en sjælden gang en dårlig forbindelse, så et genopkald er nødvendigt. men så er det også sagt, prisen er fornuftig og afregning simpel.

Odpowiedź od Bibob.dk
Har haft Bibob gennem flere år og har altid været tilfreds. Det virker (hvis der er mobildækning) og man får sms, hvis der sker noget specielt på kontoen

Odpowiedź od Bibob.dk
Det er nemt med betaling ved BiBob, har man problemer så får man en god betjening og forståelse for hvordan man løser problemet, det er en meget venlig betjening

Odpowiedź od Bibob.dk
Hurtig og venlig ekspedition , bibob kan kun anbefales

Odpowiedź od Bibob.dk
Har haft BiBoB som udbyder igennem nogle år efterhånden, og jeg må sige at jeg intet har at udsætte på noget som helst.
Uanset om man skal bruge support i forhold til opsætning, nyt / spærring af SIM-kort, så er de altid behjælpelige og man bliver 10/10 gange mødt af en venligsindet og servicemindet kundesupport!
Endnu et plus er at man uden omkostninger kan ændre sit abonnement til et mere passende, hvilket jeg har benyttet mig af nogle gange, da mit behov for mængden af data har ændret sig gevaldigt.
På trods af at jeg efter min flytning har fået et hak over tuden hvad angår data-hastighed og signal, så har jeg ikke i sinde at skifte fra BiBoB, da jeg simpelthen er fuldt ud tilfreds!
Dertil må jeg sige at BiBoB gør et kæmpe stykke arbejde i at holde deres priser konkurrencedygtige samt give deres kunder gode tilbud og service!

Kan desværre kun give de 5 stjerner

Odpowiedź od Bibob.dk
BiBoB levere rigtig fin service og der er meget kort ventetid ved deres telefoner. Priserne på deres produkter er i den billige ende.
(Aktivering af nyt sim kort tog dog længere en tidligere ca 15-20 timer)
Jeg anbefaler dem.
Mvh Henrik Malm

Odpowiedź od Bibob.dk
Der er ingen ventetid ved abonnementskift; og der fuldstændig skarp og korrekt opdeling af gammel og ny pris fra den dag, hvor man skifter. Man kan bruge kundeservice, eller man kan selv skifte på hjemmesiden; og det virker straks! SUPER godt !!

Odpowiedź od Bibob.dk
Vi har prøvet både Call me, Telia og 3. Hver gang vender vi tilbage til Bibob, fordi service, hjælp og pris for 2 voksne og 2 teenagere er til 5 stjerner.