Har siddet hjemme hele dagen og ventet på min nye cykel fra Bilka, der iflg. email fra BFT ville blive afleveret mellem klokken 9-13; varslet med SMS en halv time i forvejen. Chaufføren dukkede... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig dårlig kommunikation fra BFT, i første forsøg kom de slet ikke med varen, den dag der var aftalt med sælger. Så jeg sad hjemme hele dagen og ventede forgæves. Forsøgte så 2 gange at aflevere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde bestilt 2 plankeborde, det skulle leveres med BFT. Vi fik en mail med besked om dato og tidspunkt samt orientering om, at forgæves forsøg på levering ville koste 198 kr. ligesom vi ved modtag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sikken en service.....chauffør HP ringede som aftalt, desværre kunne jeg ikke tage telefonen, da han ringede, men han lagde en besked på min tlf.svar omkring, hvornår han var fremme. Under afleveringe... Zobacz więcej
Fejler gang på gang med at levere pakke.
Først var det pga systemfejl, og alligevel fik jeg besked om chauffør havde været forbi, hvilket han ikke havde. Anden gang er pakken blevet væk, på trods af den igår stod til kørsel i dag. Manden jeg snakkede i telefon med var ikke vant til at sidde i kundeservice og fejler med at slå mig op 3 gange. Det kan ikke passe at jeg for to dage i træk skal sætte en halv dag af for at vente på en levering, som de alligevel ikke kan finde ud af! Senere ringer en chauffør og siger han har en levering til mig. Men da jeg så siger jeg har fået besked om den var væk, kommer han i tanke om han ikke har en levering alligevel. Det er simpelhen for amatør agtigt
Perfekt levering af, en smilende HP, sms dagen før og opringning 30 minutter før levering. Super
Har lige fået bestillingen leveret og de kom til tiden og alt var som det skulle være.
Suk... lutter dårlig oplevelse. Webshopper; lad venligst være med at benytte BFT!!
Levering som ikke kommer på dagen som lovet. Da den endelig kommer (en anden dag)er tingene rykket så meget rundt så pakken er åben og indhold falder ud og bliver skadet. Det fortæller chauffør intet om og afleverer det bare. Det er først når man åbner og naboer fortæller om at det har været ude på vejen at man forstår hvorfor ens nye bord til mange 1000,- er ridset 🤨
De burde ikke have lov at fragte noget som helst
Får en besked at de vil levere havemøbler købt i bilka fredag den 7 maj mellem 10-14 og de ville ringe 30 minutter før.
Kontakter dem kl. 14.00 da jeg intet havde hørt og de siger chaufføren kontakter mig snarest. Da jeg intet havde hørt fra han i 40 minutter ringer jeg igen og bliver omstillet et par gange inden jeg får svar at de kontakter mig snarest. Får en sms et par minutter efter at ordren er forsinket op til 4 timer og skulle derfor komme inden kl 18.00, det gjorde den ikke. Ringede igen kl 18.00 og de var taget hjem og kunne ikke komme i kontakt med dem.
Varen er stadig ikke leveret og har intet hørt og nu er det mandag den 10 maj.
Så ringe en oplevelser, brug dem ALDRIG
0 stjerner – som desværre ikke er muligt at give her!
Har oplevet BFT i et køb fra Wupti - og vorherrebevares - de gør præcis det samme alle steder i Salling Group, ser jeg - bilnedbrud - lover at komme/kommer ikke alligevel - kommer ikke, selv efter tredje forsøg - gider ikke levere varen anstændigt på stedet - kan hverken tale dansk eller engelsk - hvordan Wupti/Salling overhovedet vil lægge navn til sådan noget, er helt uforståeligt - men de er nok billige – de er i hvert fald mindre end discount:-). Anbefaler alle at gå LANGT uden om leverandører, der bruger BFT!
Ikke godt nok!
Jeg havde købt nye havestole i Bilka mandag og fik lovning på, at de ville blive leveret fredag.
Perfekt for jeg skulle have gæster i weekenden til fødselsdag.
Jeg modtog en SMS fra BFT at mine varer ville blive lever fredag mellem kl. 12-16.
Kl. blev 16.30 og ingen varer eller opkald fra chauffør.
Jeg kontakter Bilka og får besked på, at de vil undersøge det med det samme.
Kl. 19:30, ringer jeg igen til Bilka og de kan desværre ikke fortælle mig hvor mine stole er. De kan kun se, at BFT har omdirigeret mine stole flere gange den fredag og de kan desværre ikke få fat i BFT på ders vagttelefon.
I dag mandag, har jeg stadig intet hørt, men erfarer så, at BFT planlægger at levere mine stole i morgen tirsdag.
Jeg har stadig intet hørt fra firmaet eller chaufføren på min levering.
Jeg vil absolut ikke anbefale firmaet.
Det mindste man kan, er at forventningsafstemme med kunden og hvis man ikke kan levere varen så ringer man besked til kunden.
ALDRIG har jeg været betjent af så dårligt firma og det vil Føtex bruge som transpotør!!.Chaufførne kunne hverken begå hvernen på noget nordisk sprog eller Engelsk eller tysk og da vi forlangte en følgeseddel blev de sure og smed pakken og kørte.Vi blev heller ikke SMS adviseret i forvejen.Dette betyder vi ikke mere bestiller noget igemmen Føtex så længe de bruger dette firma.
Så står man her igen hvor man nu 3 gange på en dag bliver lovet at min pakke kommer. Men pga af nedbrud på bil bliver den leveret med forsinkelse - men den kommer idag.
Jeres to kundeservice piger garantere mig at varen kommer idag - det var 100% sikkert.
Men intet er ankommet - hvor er ord dog bare tomme uden handling.
Helt forståeligt med forsinkelse på dagen hvis bilen bryder sammen - men at love at varen 100% bliver leveret og så at der slet ikke noget info kommer omkring leveringen.
Jeg har arbejdet i servicefaget med en familie med eget virksomhed indenfor logistik - jeg har ALDRIG oplevet noget hvor en logistik virksomhed er så ligeglad med slutbrugeren. Jeg er rystet over jeres tilgang til “service” når det er det i lever af.
Har anmeldt denne på deres “søster” side, “smart” at fordele anmeldelser på 2 forskellige trustpilot sider
Utroligt at det firma kan køre med mænge af grimme oplevelser fra os kunder
Jeg bestilte en pakke fra Føtex, leveret med BFT.
Den skulle ankomme i dag mellem 13-17 og jeg får en besked om at jeg vil modtage et opkald en halv time før ankomst.
Klokken 16:53 ringer han og spørger hvad vejnummeret er, og fortæller intet om hvornår han er her.
10 minutter holder han her (det er ikke en halv times varsel).
Meeeeeeeeen den bil der holder i min indkørsel er en lejet flyttevogn, ikke en professionel firmavogn. Det virker ret useriøst. Plus at han står i en PostNord jakke.
Samtidig står chaufføren og taler i telefon mens han finder min pakke frem og giver mig.
Så bakker han bilen og er under en halv meter fra at ramme ind i en af vores biler og hvor man tydeligt kan se han taler i telefon mens han kører bilen.
Jeg havde afsat hele dagen til at modtage en levering. Først 1,5 time efter pakken SENEST skulle have været her, får jeg en sms, som ikke kan svares tilbage på, fra BFT om at deres bil er brændt sammen og de ikke leverer min pakke alligevel.
Dette er først efter jeg har skrevet en mail og ringet til dem to gange og har også kontaktet afsenderen af varen.
Utroligt..
Skulle i går have leveret en seng til min søn. Den kom på det aftalte tidspunkt, men blev sat af flere hundrede meter fra vores hoveddør (vi bor i et rækkehusområde) op ad en andens rækkehus. Chaufføren siger frækt at I kun leverer til kantstenen, og ja han satte nemlig sengen af ved en kantsten, men det var ikke min kantsten. Det var 500 meter derfra. Desuden leverer I til døren (men selvfølgelig ikke op ad trapper såfremt man bor højere oppe end i stueplan), hvorfor den skulle være sat henne ved vores hoveddør under halvtaget ligesom alle vores andre pakker fra andre fragtfirmaer bliver sat. Chaufførens anden kommentar var, at sengen ikke var så tung så det kunne jeg snilt klare selv. Så jeg måtte højgravid med termin om 8 uger, sygemeldt med besked om at jeg ingenting må bære, hvorfor der netop var betalt for levering, skynde mig ud til møblerne så ingen andre tog dem, da de stod ud til en stor fælles parkeringsplads plus det regnede voldsomt igår. Måske er en junior seng ikke tung for ham, men jeg kunne sgu ikke bære delene og de kunne jo ikke stå derude til min mand fik fri fra arbejde. Så var de enten blevet stjålet eller ødelagt af regnen. Havde jeg vidst, at I bare sætter ting af flere hundrede meter fra hvor folk bor, så havde jeg da taget gratis levering til PakkeShop og fået min mand til at hente dem der når han fik fri fra arbejde og derved sparet fragten.
Total dårlig service . Jeg skulle have en sofa leveret igennem Salling group og fik en opringning kl 7.00 om morgen jeg opdager det ikke da jeg ligger og sover . Næste opringning er da de stå på min bopæl og jeg ikke er hjemme . De vælger at kører igen og udskyder min levering 2 dage
Dårlig service - skulle have en pakke fra Salling Group - fik sms om levering mellem 11-15 men ville blive ringet op 30 min før - næste sms pakken var afleveret - ingen opringning og pakken var stillet udenfor fordøren - var hjemme, men der blev ikke en gang ringet på 😡

Odpowiedź od bft
Jeg får besked om dato for levering. På dagen får jeg en besked om at leveringer bliver op til 2 timer forsinket, hvilket her helt fint.
Chauffør ringer og siger han er fremme om 5 minutter. Ringer efter 5 minutter og siger jeg skal komme ned. Jeg informerer ham om, at kan bare kan komme op (jeg bor på 2. Sal) chaufføren råber kommanderende, at jeg bare skal komme ned og han ikke har tid til det her. Jeg forsøger at forklarer ham, at jeg er informeret om at pakken bliver leveret til adressen. Det er umuligt at trænge igennem, da chaufføren bliver tiltagende vredt råbende. Jeg forsøger at sige til ham, at det er helt uacceptabelt at tale til nogen på den måde, hvilket jeg dog heller ikke har held med. Det ender med at chauffør kører. Jeg har ikke fået min pakke og er da også meget i tvivl om det sker. Har forgæves forsøgt at kontakt firmaet, som kun har åbent i almindelig kontortid.

Odpowiedź od bft
Mange vil nok søge på bft.dk og ikke på bftlogistik.dk Derfor skriver jeg også en anmeldelse her.
På deres hjemmeside står der “ Pålidelige og fleksible løsninger – hver dag” Der er vist noget de ikke helt kan leve op til!
Jeg kan kun tilskrive mig de mange andre der klager over deres vare ikke bliver leveret på aftalte tidspunkt.
Jeg har købt et TV via Føtex.dk og valgte levering. Jeg har fint modtaget en sms i går om at mit TV ville blive leveret i dag mellem 14-18.
Nu er det så ved at være over 2 timer siden tv’et senest skulle have været leveret og jeg har intet hørt.
En ting til, hvis man har et firma der leverer pakker indtil kl 21 så burde det også være til at få direkte fat i kundeservice indtil det tidspunkt. Og ikke via en kontakt formular der sikkert først bliver læst om flere dage.
Til trods for at der var nogen hjemme hele dagen , blev vare bare smidt i sneen ved hoveddøren . Dårlig service endnu engang .
Helt sindsygt oplevelse jeg har haft, Jeg havde købt en fjernsyn i Bilka og kan ikke bære det selv da jeg er ene person, (Jeg var i Bilka og bestille mit fjernsyn på en tirsdag) jeg købte så transport i Bilka det skulle komme fredag imellem 15-19. Det var fint og jeg betale 400kr. For fragt. Så blev det fredag og jeg modtog en besked kl. 11 fra BFT omkring at den var forsinket og jeg ville få en besked kl. 13:00 på mail, omkring hvornår den så ville komme.. kl. blev 13 og jeg fik aldrig en besked så jeg ringede til BFT men de ville ikke hjælpe mig overhovedet og hun var skide sur hende jeg snakkede med og jeg skulle ringe til Bilka for hun havde intet med det og gøre trods det var hende der havde sendt en besked. Jeg ringede så til Bilka og de fortalte mig selfølgelig at det var BFT der stod for det men jeg fortalte hende at hun ikke gad og hjælpe mig og nu måtte de alle tage sig sammen og fortælle mig hvor det fjernsyn var henne. Hun ringede så til varehuset som ringede til BFT som så kunne fortælle at fjernsynet kom fredag mellem 20-21, så sagde jeg tak til den søde pige fra Bilka der gad og hjælpe mig når du at BFT åbenbart ikke bare kunne fortælle det til mig til og starte med ( også sygt latterligt) jeg venter så til 21 på at mit fjernsyn kommer, og er der nogen der ringer til mig eller på min dør? NEJ.. Jeg bliver så sur over jeres frygtelige service at jeg selv kl. 21 tager ud med min mor i Bilka og henter et nyt fjernsyn hvor jeg så får af vide at i hentede det om ONSDAGEN??! Helt sindsygt latterligt i så ikke kan tage jer sammen og komme med det om fredag(Jeg fik så også fragt pengene tilbage fra den søde Bilka chef som heller ikke fattede hvad i har gang i)... Jeg for så mit fjernsyn hjem og nyder det hen og weekenden da jeg søndag aften modtager en besked fra jer at mandag (i dag) kommer I og aflevere mit tv, mellem 16-20, kl. 21 ringer det så på min dør med en latterlig fragt mand der ville aflevere et fjernsyn, jeg kan godt fortælle jer han fik en skideballe da jeg finder ud af det er hans skyld at jeg ikke modtog min fjernsyn i fredags fordi hans bil “ var i stykker” ingen har kontaktet mig og fortalt det, også jeg sagde at han så skulle have skaffet en anden bil hvis hans egen er i “stykker” hvis i spørg mig tror jeg bare ikke han ikke gad og aflevere det fjernsyn på en fredag og tænkte det gør han bare på mandag så han kunne få tidlig weekend. Jeg fortæller ham jeg selv har hentet mit fjernsyn fordi han ikke kan finde ud af og gøre sit arbejde ordenligt, og han skal være så venlig og sætte fjernsynet ind i bilen igen og f0ck af.. dårligste service jeg nogensinde har fået i mit liv, i har ikke styr på noget eller hvad jeres biler laver og der er ingen kommunikation til kunderne i kundeservice.. Det er første og sidste gang jeg får afleverede noget som helst igennem jer.