Deze organisatie is zeer onbetrouwbaar en niet kundig voor ongediertebestrijding zoals bedswantsen. Ze laten je een week wachten. Daarna komt er iemand langs die nog geen 10 minuten aan het bestrijden... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Terleurstellend dit bedrijf. 2x langskomen voor 15 minuten, gif strooien en EUR 300,- vangen. Na een maand toch nog twee maal een muis gespot en gebeld hierover. Antwoord was dat er geen garantie op d... Zobacz więcej
Nu 2 maanden verder en nog steeds niet opgelost. 600 euro armer geworden, als je belt dat het niet is opgelost weer dezelfde kosten betalen met het standaard opgelezen riedeltje. Ook nu offerte deels... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Elk jaar laat ik preventief de mierenbestrijding doen door dit bedrijf. Elke keer super tevreden en vaak ook op korte termijn beschikbaar. Jarenlang last gehad van mierennesten en de mieren kwamen ook... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ongediertebestrijding *Muizen *Ratten *Wespen *Bedwantsen *Vlooien* *Schimmels *Houtworm
Dane kontaktowe
Maalderij 1, 1185ZB, Amstelveen, Holandia
- 0850290770
- office@bestrijdingsdienst.nl
- www.bestrijdingsdienst.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 44% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
SLECHT BEDRIJF OPLICHTERS
Slecht bedrijf je belt ze op wegens schimmel problemen en ze zeggen gewoon heel simpel het kunnen 2 dingen zijn en de rest mag je zelf uitzoeken. Slecht bedrijf slechte communicatie. Slechtse service die ik ooit mee gemaakt heb!!
Stay away from this company
Stay away from this company. I took contact over the phone for having an offer for our building of 4 apartments for disinfesting it from mice. We had seen one or two, nothing major - we only wanted all gaps to be sealed for preventing future problems. Over the phone, they made an offer of 360 euro x 2 visits excluding material costs - I demanded to have it per mail, which they sent. Then one guy came, inspected the building for 50 minutes in total, left some poison boxes behind (which cost nothing), and demanded to be paid the first 360 euro on the spot. On the next day, the office sent us a 2nd unrequested offer of above 1000 euro for coming a second time. Pure scam.
Probleem met muizen opgelost, bedankt Tim!
Tim heeft ons fantastisch geholpen met ons muizenprobleem. Hij heeft de juiste kennis en gaf daarnaast ook advies om in de toekomst muizen te voorkomen. Ook fijn dat hij op tijd was en overal in ons huis keek. Na een week kwam hij terug om te kijken of het probleem ook echt opgelost was. Goede service en raad daarom dit bedrijf aan als je last hebt van muizen.

Odpowiedź od Bestrijdingsdienst
Dure en nuttenloze behandeling
Dit bedrijf neemt geen contact en verantwoordelijkheid als een behandeling niet goed gaat, of simpel weg niet werkt. En dat is zeer spijtig. Ik neem aan dat ze ook genoeg goede diensten bieden, maar het bestrijden van bedwantsen is er daar zeker niet één van. Een matige behandeling, een torenhoge rekening, geen resultaat en dan ook nog eens een onprofessionele houding en geen reactie meer geven. Heel jammer, erg zonde.

Odpowiedź od Bestrijdingsdienst
Doświadczenie Trustpilot