Oceniono na 5 z 5

Et super godt sted at handle😊 Har lige købt en ny symaskine - Bernina B790 Pro. Har altid købt mine symaskiner hos Morten Kyndbøl. Det skyldes bl.a.: 1. som vestjyde kan jeg godt lide, at man... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i dag haft en rigtig god oplevelse hos Kyndbøl Symaskiner i Odense, hvor vi fik købt en BERNINA 570_QE BSR til en formidabel god tilbudspris. Vores oplevelse var: - Professionel og tålm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og super godt humør. Kyndbøl giver nok Danmarks bedste service indenfor symaskiner, der ingen på Sjælland, Fyn og Jylland der kan yde det samme service eller kan lige så meget so... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Torsdag aften , gik min maskine pludselig i sort skærm Skrev sms til Morten Hjælpppp Og næste morgen tidlig ☕️ Var der allerede svar , og muligheder jeg lige skulle afprøve De virkede så d... Zobacz więcej

1. Sklep z maszynami do szycia
  2. Naprawa maszyn do szycia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velkommen til Danmarks bedste symaskineudvalg og biligste priser. Kyndbøl Symaskiner - Bernina SyXperten, er flyttet til Stærmosegårdsvej 10, 5230 Odense M, tlf. 66178183. Fyn og Sydanmarks største udvalg af nye og brugte symaskiner overlocker og broderimaskiner. I vores nye store butik med nem og gratis parkering kun ca 500m fra Ikea og Rosengårdcenteret tilbyder vi bla. BERNINA, PFAFF, HUSQVARNA VIKING, SINGER Bernette, Hobbylock mm. samt stort udvalg i sy-tilberhør og OTT-Lite lamper fra Jan

4,6

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Et super godt sted at handle😊

Et super godt sted at handle😊
Har lige købt en ny symaskine - Bernina B790 Pro.
Har altid købt mine symaskiner hos Morten Kyndbøl. Det skyldes bl.a.:
1. som vestjyde kan jeg godt lide, at man kan handle med Morten - “prutte” om prisen og/eller få andre ydelser med. Denne gang fik jeg udover en god rabat gratis service af min overlocker.
2. kvalificeret instruktion af maskinen
3. rigtig god service. F.eks. glemte jeg at få vejledningen til min nye maskine med hjem. Da jeg henvendte mig til Morten om det, tilbød han straks at sende den til mig samtidig med, at han ville sende den til mig som pdf fil.
4. en afslappet og god stemning i forretningen
5. stort udvalg af tilbehør
6. udbud af relevante kurser

24 marca 2026

Troværdig og professionel rådgivning

Har købt flere symaskiner i denne butik. Har været yderst tilfreds. Har netop været på et kursus i brug af symaskine. Det var et rigtigt godt kursus, lærte mange gode ting om min symaskine. Men fik også en masse vigtig viden om tråd, nåle og ekstra udstyr til symaskinen. Tak for en lærerig og spændende formiddag - Morten Kyndbøl.

12 listopada 2025

Vildt god oplevelse

Vildt god oplevelse.

Kvinden, vi formoder er ansvarlig for butikken, var yderst hjælpsom og gavmild med information og tilbehør.

Vil bestemt anbefale at købe symaskine og tilbehør her. ♥️

15 października 2025
Logo Kyndbøl Symaskiner

Odpowiedź od Kyndbøl Symaskiner

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad at du vil dele din oplevelse og ja det var Helle som har ansvar for butikken.
Jeg har vist hele din anmeldese og håber at du besøger os igen en anden gang.
Tak for denne gang.
Morten Kyndbøl

Findes ikke bedre

Jeg kan ikke anbefale Kyndbøl Symaskiner nok. Altid muligt at gøre en god handel. Morten sørger for at du går glad ud af døren.
Har altid kun haft gode oplevelser og har efterhånden købt flere maskiner.

11 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Professionel betjening v køb og reklamation.

Jeg købte i maj en ny symaskine. Fik en rigtig god introduktion til et par maskiner og valgte en af dem. Professionelt og ordentligt. 2 juli går trykfoden “itu”, jeg henvender mig. Jeg får straks en ny udleveret og skal ikke vente på den reklamation på foden som de sender ind. Selvom jeg ikke syr meget i sommervarmen sætter jeg stor pris på at kunne sy videre. Tak for god betjening.

2 lipca 2025

Rigtig god behandling👍💐

Jeg havde problemer med at tråden var stram i min Juki maskine og indleverede den torsdag hos Morten Kyndbøl. Fredag, dagen efter ringede han og fortalte at det det var en dårlig tråd ( uden navn) og derfor er der problemer. Jeg kørte ind efter maskinen, fik ny tråd og en holder til tråden. Jeg betalte selvfølgelig for tråd og trådholder, men skulle ikke betale noget for arbejdet med maskinen!
Jeg får altid en god behandling, faglige råd og rabat.
Vi får også en god snak, der er ingen hast. Det er virkelig en butik, hvor jeg gerne kommer og kan kun anbefale den til andre.

23 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

At handle med Morten er altid en…

At handle med Morten er altid en fornøjelse. Han er sød, han er sjov og han er dygtig. Han giver gode tilbud, mange råd og fin vejledning, når han har forstået, hvad jeg har brug for. Mit sidste køb af mange er en Bernina 990. Den kræver læring og Morten sørger for, at der afholdes kurser efter behov.

6 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet hos kyndbøl symaskiner…

Jeg har handlet hos kyndbøl symaskiner i mange år og jeg kunne ikke finde på at handle andre steder her er service og handel bare i orden og service på symaskinen er i tip top den bliver gennemgået fra a til z kun de allerbedste anbefalinger herfra 🤗

20 marca 2025

Den bedste vejledning

Den bedste vejledning og mulighed for at prøve forskellige maskiner
Til sidst var der 2 tilbage der havde min interesse og fik anbefalet den billigste, da den matcher mig og mit behov. Har ikke et sekundet fortrudt, trods den lange tur til Odense
Altid venlig betjening og grundig vejledning

12 lutego 2025

Tillykke med dagen 🇩🇰

Tillykke med dagen 🇩🇰
Der er altid god service og meget hjælp, når jeg har udfordringer med mine maskiner. God rådgivning ved køb af nye maskiner.
Mine bedste anbefalinger 🤩
Mvh Jona

25 listopada 2024
Oceniono na 2 z 5

Besværlig kunde??

Der var ingen manual til min nyindkøbte symaskine og linket til download virkede ikke. Derfor ringede jeg til Kyndbøl, som sagde, at de ville få fat i en til mig. Da jeg ringede 1-2 uger senere, blev jeg mødt med stor irritation og kommentaren: "Det er jo en ganske almindelig symaskine. Hvad skal du bruge en manual til?" Selvom jeg faktisk fik tilsendt en PDF med manual og samtidig en beklagelse over at jeg har følt mig dårligt behandlet, synes jeg, det er voldsomt ubehageligt, at jeg helt urimeligt skulle behandles som en besværlig kunde. Jeg købte den i en forretning i stedet for over nettet (som ofte er billigere) for at kunne få hjælp hvis nødvendigt. Men jeg skal da helt sikkert overvinde mig selv, hvis jeg får brug for at driste mig derind igen.

6 lutego 2025
Logo Kyndbøl Symaskiner

Odpowiedź od Kyndbøl Symaskiner

Hej Colette Markus

Det er korrekt at der ikke var en fuld manual med på tryk.
I fremtiden komme de fleste maskiner nu desværre kun med en Quick guide eller anvisning til en download.

I forbindelse med at importøren har fået ny hjemmeside, så var der desværre ingen manual at finde som du rigtigt nok gjorde mig opmærksomt på.

Jeg prøvede i første omgang at finde nyt link sammen med pr tlf. dog uden held.
Du havde selv fundet et pdf på en side hvor den ikke kunne downloades. Men kun læses online.

Jeg lovede dig at finde en løsning så du kunne downloade en ny fil til udprint og vi ville vende tilbage når vi havde fået svar fra importør.
Men du kunne trods alt nu se manualen online.

Du ringede et par gange og rykkede og jeg rykkede igen for svar fra importør.

Den sidste samtale du omtaler her nævner du at jeg skulle have sagt følgende :
“Hvad skal du bruge en manual til?”
Det må jeg sige ikke er korrekt.

Men jeg sagde at du jo havde online versionen og at dette burde du kunne bruge ind til vi fik svar med nyt link.

Og jeg spurgte hvad du ikke kunne finde ud af, dette for at jeg så kunne svare på evt spørgsmål.
Og jeg sagde at men ikke behøvede at downloade for at kunne læse den på den side du selv havde fundet.

Vi har selv måtte rykke importøren som havde udfordringer med den nye hjemmeside.

Så ja der er beklageligt at man ikke kunne hente pdf til udskrift i en periode.

Du har nu heldigvis fået en pdf som du kan udskrive.

Jeg håber at du nu kan blive glad for din nye symaskine.
Mvh
Morten Kyndbøl

Oceniono na 5 z 5

Til vedligehold, reparation og indkøb!

Hos Kyndbøl har jeg dels købt en brugt overlocker og dels har jeg årligt mine maskiner til eftersyn og løbende reparationer.

Jeg har ikke blot absolut INTET at udsætte på Kyndbøl, men jeg kan varmt anbefale dem: Der er altid gjort det lille mere, der gør at jeg er fuldstændig tryg og tilfreds, ved at min absolut beskedne maskinpark varetages af dem, og det er heller ikke sidste gang jeg har købt en maskine der.

28 lutego 2025

Rigtigt god service

Rigtigt god service.
Hurtigt reparation, eftersyn og ingen ekstra betaling for at træde en ekstra maskine, så nu kører den 30 årige maskine igen.
Har brugt dem før og vil bestemt bruge dem igen, ligeledes anbefale til andre.

21 maja 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej