Berlingske Media Recenzje 40

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Min oplevelse med Berlingske Tider (BT - online) har været stærkt utilfredsstillende, og jeg kan på ingen måde anbefale dem. Jeg gjorde skriftligt opmærksom på, at en annonce skulle stoppes... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har for 3 uger siden betalt for et digitalt abonnement. Efter et par dage skrev jeg, for at meddele, at jeg ikke kunne læse artiklerne (jeg kunne ikke logge ind). Efter 14 dages forløb, fik jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

mangelfuld kundehåndtering og utilstrækkelig kommunikation

Jeg gjorde skriftligt opmærksom på, at en annonce skulle stoppes, men oplevede ingen reel handling eller ansvarstagen fra virksomhedens side. Henvendelser blev ikke håndteret tilfredsstillende, og der var en tydelig mangel på lydhørhed over for en helt konkret og rimelig anmodning.

Samtidig fremstod dialogen ensidigt fokuseret på betaling frem for løsning af problemet, hvilket efterlod et klart indtryk af, at kundeservice og ordentlig opfølgning ikke blev prioriteret.

Kort tid efter lukkede virksomheden, hvilket har efterladt sagen uafklaret og uden mulighed for opfølgning. Som kunde står man derfor tilbage uden løsning, uden ansvarlig kontakt og med en meget dårlig samlet oplevelse.

Efter min vurdering bærer forløbet præg af mangelfuld kundehåndtering, utilstrækkelig kommunikation og en håndtering, der ikke lever op til almindelige forventninger til professionel service.

Kan ikke anbefales.

27 marca 2026

Virkelig dårlig betjening.

Har for 3 uger siden betalt for et digitalt abonnement.
Efter et par dage skrev jeg, for at meddele, at jeg ikke kunne læse artiklerne (jeg kunne ikke logge ind). Efter 14 dages forløb, fik jeg så endelig meddeles om, at de ikke kunne se mit ordre nr.
Dette har jeg så efterfølgende sendt, men jeg kan stadig ikke (nu efter 3 ugers forløb) logge ind og læse artiklerne.

Ingen undskyldning og ingen penge retur.

Det er virkelig dårlig kundebetjening.

29 sierpnia 2025

Elendig service

Helt igennem volapyk fra deres abonnementservice. De hæver penge for et abonnement jeg har opsagt, skriver uforståelige beskeder, kan ikke rette fejlen, beder hele tiden om mere info, svartid er over en uge hver gang mm. Uduelige.

19 lutego 2025

Besparelser på kvaliteten.

Jeg troede, at trykte medier, og denne avis, havde en kvalitetskontrol og kontrollerede stavefejl, men desværre fokuserer denne avis og trykte medier generelt kun på sensationsartikler i de fleste tilfælde, og når de skriver ikke-sensationsartikler, er der så ofte så mange stavefejl, at det er en skam.

25 października 2024

Pivringe kundeservice

Pivringe kundeservice, hvor man åbenbart kun kan komme igennem på hverdage mellem 8 og 13. Hvis du køber et plus abonnement med oplæsning, bliver du skuffet for det fungerer ikke. Overhovedet.
Mit råd: lad være med at købe noget hos Berlingske Media.

28 września 2024
Oceniono na 3 z 5

Berlingske Medias Skoda-tillæg til printaviserne

Synd at de mennesker der laver tillægget Škoda med titlen De rigtig rige ikke kender til Carsten Niebuhr, når stavekontrollen på en helt almindelig pc eller smartphone faktisk gør det og foreslår det rigtige, nemlig Niebuhr.
De uvidende mennesker der i tillægget skriver om de kulturelt engagerede rige personligheder, insisterer på at stave Carsten N. som om han var amerikaner ved navn Nieburgh.

27 października 2023

Elendig levering

Har holdt Berlingeren i over 20 år, men da jeg flyttede til Jylland fra Sjælland, gik det galt. Har stort set måtte reklamere 2 gange om måneden pga mangelfuld levering. Får den sædvanlige pladdersnak om de sørme nok skal tage kontakt til distributøren osv, men hvad hjælper det, når min søndagsavis bliver ved med at udeblive. Nu har jeg sagt avisen op, så må vi se, om Jyllandsposten kan gøre det bedre.

31 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Øv, mail kan ikke besvares

Øv. Nu har jeg flere gange prøvet at opsige mit Berlingske Tidende abonnement. Hver gang den skal sendes forsvinder beskeden og jeg kan starte forfra. Selvom jeg bruger jeres formular eller via min egen mailadresse. Det ligner en tanke,at det ikke er muligt at sende en besked til jer. Giv mig venligst en mailadresse som man kan bruge. Venlig hilsen Lene Graabeck

21 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

BT kundeservice mail modtages ikke!!

BT på tilbud i 6 mdr digitalt samt papiravis hver lørdag for 544 kr lød interessant.
Fortrød dog abonnementet og opsagde det 4 dage efter med mail til kundeservice. De nægter dog at have modtaget mailen selv om jeg har gen fremsendt den.
Lør 08-01-2022 10:01
Flere handlinger
Hej BT
kundenummer : 3893429 ønsker at gøre brug af sin fortrydelse ret og ophøre med at abonnemere på BT.

Desværre er det mig ikke muligt at få deres mail: kundeservice snabel a bt.dk kopieret med i mailen.
Er dog sluppet ud af abn. ved modtagelse af denne mail:Maria Eskebæk (BT)

17. feb. 2022 12.43.58 CET

Hej Pia

Tak for din tilbagemelding.

Jeg kan ikke se du har videresendt nogen opsigelse til os, i vores indbakke, heller ej i denne tråd.

Dit abonnement er opsagt pr. 16.02.2022.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.
Kontakt os endelig såfremt du har yderligere spørgsmål eller kommentarer

Med venlig hilsen
Maria Eskebæk
Servicepartner

17 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

BT går imod befolkningens ønske/behov - NNP er en uønsket gave.

BT er i sin journalistik under al kritik. Det drejer sig i sagen om NaturNationalParker i Danmark. Da BT endelig kom med en artikel var det udelukkende med det formål at fremme NNP i Danmark. Vi er mange tusinde danskere der ikke ønsker NNP pga farlig el begrænset adgang til naturen, dyrevelfærd, miljø, træproduktion, vilde hjortes bevægelighed og fare for trafikken. NNP er en uønsket gave og det bør I belyse fra modstandernes side. Det er socialdemokratisk propaganda det I laver, på trods af at det er danskernes natur der bliver ødelagt. Kontakt evt undertegnede hvis I ønsker dialog.

30 stycznia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej