Vi fik en fantastisk sølvbryllupsrejse med MS Treasure, igennem Benns. Vores oprindelige destination til Mosel og Rhinen blev aflyst og erstattet af en tur gennem Holland og Belgien. Det var ikke de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god oplevelse med BENNs Rejser! Alt fungerede perfekt fra start til slut, og vi følte os trygge og godt hjulpet af Charlotte Gylden. MSC cruises og BENNs kan varmt anbefales! /Niels Therki... Zobacz więcej
Hjemme efter en fantastisk ferie. 3 uger i Australien sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Herefter havde vi gamle en uge hvor vi besøgte gamle venner og kørte fra Brisbane til Sydney. Herfra fl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft den mest fantastiske tur til Sydkorea og Japan i 22 dage og Benns hjalp os hele vejen igennem. Alt spillede efter det spændende program Benns havde strikket sammen til os. Vi fik oplevet e... Zobacz więcej
Lægårdvej 86, 7500, Holstebro, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Plukkede lidt fra Benns Canada program og havde ønsker om lidt ændringer. Vi fik et rigtigt godt rejseforslag og kort efter accept var alt booket. Og så fungerede alt når vi kom til hotel, bil og færger - vi skulle bare nyde ferien.
Kan kun anbefale Benns !

Odpowiedź od BENNS
Meget informativ. Arne var tydelig i hans kommunikation og budskabet kom klart frem.

Odpowiedź od BENNS
Veldig bra og spennende, har vart på mange av disse steder

Odpowiedź od BENNS
Meget spændende Webinar - ville ønske at man kunne gense det på jeres hjemmeside/YouTube

Odpowiedź od BENNS
Vores normale rejsearrangør troede ikke rigtigt på, at vi ville booke den rejse til Canada med krydstogt, som vi havde haft et møde om.
Vi beslutte os derfor for at kontakte Benns. Vi blev meget hurtigt ringet op af Anders, som med det samme forstod, hvad det var, vi gerne ville, og efter to dage modtog vi et et tilbud, der helt svarede til vores ønsker.
Stor tak til Anders for at arrangere en perfekt tur til Canada med billeje, hoteller, togtur med Rocky Mountaineer og krydstogt til Alaska.
Turen var en kæmpe oplevelse, og vi kan varmt anbefale Benns som rejsearrangør. Vi kan også anbefale en togrejse med Rocky Mountaineer og et krydstogt med Celebrity Cruises. Det er bestemt ikke sidste gang, vi har brugt Benns eller været på krydstogt.

Odpowiedź od BENNS
Hurtig og professionel rejseagent. Varm anbefaling herfra.

Odpowiedź od BENNS
En fin gennemgang (webinar - fra Prærier til Stillehavet) af det vestlige Canada. Havde deltaget i tidligere webinar fra hele Canada.

Odpowiedź od BENNS
Godt webinar med en levende fortæller. Men en del skratten. Det tager lidt af lyden fra fortælleren.

Odpowiedź od BENNS
BENNS - og i særlig grad vores rejseekspert Charlotte - var en stor fornøjelse af samarbejde med i forbindelse med planlægning af en rejse i vores familie. Der var styr på alle aftaler og en professionel og venlig håndtering. Altid hurtigt svar på vores forespørgsler.

Odpowiedź od BENNS
Rigtig godt webinar omkring kør selv ferie på USA's vestkyst

Odpowiedź od BENNS
Webinaret om Autocamper i Canada og USA var virkelig godt og inspirerende. Dygtig oplægsholder.

Meget oplysende
er mere og mere bevist om hvad vi vil

Odpowiedź od BENNS
Netop hjemvendt fra en super tur til USA. Alt gået planmæssigt fra fly, billeje og hoteller. Vil helt klart anbefale Benns.

Odpowiedź od BENNS
Netop hjemkommet fra en rejse i Canada med bl.a. Rocky Mountaineer fra Jasper til Vancouver, med hvalsafari ud for Vancouver.
Super arrangeret af Benn’s Rejser og støttet undervejs ved brug af vagthavende rejsearrangør, om nødvendigt!
Benns anvender vi gerne fremadrettet, da man føler sig tryg ved deres ekspertise og erfaring!

Odpowiedź od BENNS
Vi har kørt små 4000 kilometer rundt i det vestlige USA i autocamper arrangeret af Benns. Fra den allerførste henvendelse via mail og frem til hjemkomst havde vi en personlig medarbejder tilknyttet (Patrick) som gav fantastisk service, altid stod til rådighed, svarede lynhurtigt på alle spørgsmål og gjorde alt hvad han kunne for at give os den bedst tænkelige ferie (også da vores fly blev aflyst på afrejsedagen og kaos brød løs).
Benns har mange år på bagen og det mærkes tydeligt!

Odpowiedź od BENNS
Fin og kompetent gennemgang af Hans Mørup Johansen omkring en tur til New Zealand.

Odpowiedź od BENNS
Tak til dig Arne for en fantastisk foredragsrundtur i Canada. Det gør lysten endnu større til at komme afsted.