Vi fik en fantastisk sølvbryllupsrejse med MS Treasure, igennem Benns. Vores oprindelige destination til Mosel og Rhinen blev aflyst og erstattet af en tur gennem Holland og Belgien. Det var ikke de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god oplevelse med BENNs Rejser! Alt fungerede perfekt fra start til slut, og vi følte os trygge og godt hjulpet af Charlotte Gylden. MSC cruises og BENNs kan varmt anbefales! /Niels Therki... Zobacz więcej
Hjemme efter en fantastisk ferie. 3 uger i Australien sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Herefter havde vi gamle en uge hvor vi besøgte gamle venner og kørte fra Brisbane til Sydney. Herfra fl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft den mest fantastiske tur til Sydkorea og Japan i 22 dage og Benns hjalp os hele vejen igennem. Alt spillede efter det spændende program Benns havde strikket sammen til os. Vi fik oplevet e... Zobacz więcej
Lægårdvej 86, 7500, Holstebro, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Vi ringede til Benns, og fortalte hvad vi gerne ville. Dagen efter lå der et tilbud, som var skræddersyet til os.
Da vi fik problemer da flyselskabet strejkede, ringede vi til Benns, som hjalp os med at blive ombooked.
Vi havde en dejlig ferie, og vil helt sikkert kontakte Benns igen. Vores rejsekonsulent Matias var så hjælpsom hele vejen igennem.
Vi vil helt sikkert anbefale Benns til andre.

Odpowiedź od BENNS
Vi var 5 uger i NZ, hvor Heine ved Benns har booket fly, hotel, autocamper og nogle udflugter. Heine har også lavet et godt udkast til turen rundt, og webinariet med Arne klædte os godt på.
Vores familie havde det mest fantastiske tur og et godt samarbejde med Benns

Odpowiedź od BENNS
Vi var meget tilfredse med turen til De vestindiske øer, alt gik efter planen, så kan kun anbefale Benn’s rejser

Odpowiedź od BENNS
Vi rejste med Benns med vores 8. klasse til Berlin. Det kan ikke anbefales. 2 hverdage før afgang fik vi tilsendt vores togbilletter, hvor børnene skulle sidde i 4-5 forskellige vogne og spredt ud over det hele og nogle skulle endda sidde alene. Vi skulle skifte tog 2 gange, så det var ”rigtig sjovt” for dem som sad selv og skulle rejse med tog til udlandet for første gang.
Da vi senere stod på et museum i Berlin, var billetterne ikke bookede som aftalt. Benns mente ikke, at vi havde bedt om at komme ind på museet, alligevel havde vi betalt for det. Det er ren snyd og humbug.
Konklusionen må være, at vi selv skulle have stået for det, og at vi kunne have gjort det bedre selv.

Odpowiedź od BENNS
Studietur til Amsterdam. Benns stod for at booke et hostel. Man skulle tro at de kunne ordne lidt grupperabat, men tværtimod blev det dyrere end CLINKs almindelige priser for overnatning.
Da 4 deltagere så ikke skulle med alligevel, var det 'desværre' ikke muligt at få pengene tilbage. Det havde det været hvis vi ikke havde brugt Benns - det forstår jeg som unødvendig griskhed og det betyder at jeg ikke aner hvad vi betalte for...
Aldrig mere Benns til studierejser.

Odpowiedź od BENNS
Så formåede Benns rejser igen at levere en fantastisk rejse. Vi er vendt hjem fra 30 dage i New Zealand og 4 dage i Sydney.Stor tak til Heine for samtaler og en opskrift på en fantastisk tur.Destinationer med overnatning som vi aldrig selv ville have fundet, samt tilbyde netop de udflugter som passede til os.Det er nu 3. Gang vi bruger Benns og de har leveret hver gang.
Tak for det.

Odpowiedź od BENNS
Øhop - Maimi, Sankt Croix, Sankt Thomas og Sankt John. Fantastisk rejse planlagt af Benns rejser, i samarbejde med os. Samme kontaktperson hele vejen, super hjælpsom, og alt blev som vi ønskede.
Tak til Lotte Sand, for super support :-)

Odpowiedź od BENNS
Deltog på et webinar om Japan med Hans. Det var super godt, og han kom godt omkring med gode råd og tips. Meget spændende og dybdegående svar til de spørgsmål, der kom. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od BENNS
Virkeligt inspirerende , godt at få noget at det vigtigste af den stor og flot land , Canada.

Odpowiedź od BENNS
Fantastisk godt WEB og tak for det Hans, kan ikke gøres bedre.

Odpowiedź od BENNS
Meget informativ og spændende webinar. Har fået forventning til at få en meget smuk tur og spændende oplevelse i september-oktober.

Odpowiedź od BENNS
Webinar med Arne var super inspiration til rejse til vest Canada. Nu er der ingen tvivl om at vi skal prioritere denne tur :-)

Super professionel!
Vi var en gruppe på 41 der skulle til Athen - alt var planlagt på bedste vis!

Fantastisk appetitvækker!!
Tilpas informationsmængde:-)

Odpowiedź od BENNS
Arne var virkelig god til at gøre webinaret spændende og inspirerende, og godt med nogle praktiske informationer også. TAK

Odpowiedź od BENNS
Rigtig mange gode informationer og forslag til oplevelser og overnatningsmuligheder.

Odpowiedź od BENNS
Dejligt og informativt webinar om Alaska og Yukon. Tak for det. Fik inspiration til at besøge flere steder på min tur dertil i juli 2024. Arne N. Er en god fortæller, uden alt for meget “smalltalk”.