Vi fik en fantastisk sølvbryllupsrejse med MS Treasure, igennem Benns. Vores oprindelige destination til Mosel og Rhinen blev aflyst og erstattet af en tur gennem Holland og Belgien. Det var ikke de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god oplevelse med BENNs Rejser! Alt fungerede perfekt fra start til slut, og vi følte os trygge og godt hjulpet af Charlotte Gylden. MSC cruises og BENNs kan varmt anbefales! /Niels Therki... Zobacz więcej
Hjemme efter en fantastisk ferie. 3 uger i Australien sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Herefter havde vi gamle en uge hvor vi besøgte gamle venner og kørte fra Brisbane til Sydney. Herfra fl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft den mest fantastiske tur til Sydkorea og Japan i 22 dage og Benns hjalp os hele vejen igennem. Alt spillede efter det spændende program Benns havde strikket sammen til os. Vi fik oplevet e... Zobacz więcej
Lægårdvej 86, 7500, Holstebro, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Arne holdt et veldig inspirerende og godt webinar om New Zealand. Mange gode tips om steder å besøke, men mest solgte oss på at det blir neste store reisemål.

Super fint webinar om New Zealand med god rejseinspiration

Odpowiedź od BENNS
Klart overskueligt, men lidt indtryk som viser hvad man kan opleve

Odpowiedź od BENNS
Super godt og informativt foredrag. God inspiration til en kommende rejse.

Odpowiedź od BENNS
BENNS arrangerede safari i Kenya med afsluttende badeferie på Zanzibar, herunder Stonetown.
Alt fungerede på højeste niveau. Specielt var vi imponeret over BENNS evne til undervejs med få timers varsel at modificere hele programmet efter en 24 timers forsinkelse i Istanbul, der skyldtes Turkish Airlines. 6 stjerner!

Odpowiedź od BENNS
Inspirerende og informativt webinar om ferie i auyocamper USA og Canada

Odpowiedź od BENNS
Min kæreste og jeg deltog i Arnes foredrag om det vestlige Canada. Foredraget var meget inspirerende og lærerigt. Vi er slet ikke i tvivl om at vores næste rejse skal gå til Canada. Arne er en meget inspirerende og kom vidt omkring i sit oplæg.

Odpowiedź od BENNS
I forhold til vores rejse var det en fin gennemgang. Vi manglede måske noget om området mellem The Rockies og Vestkysten

Odpowiedź od BENNS
Du kom rigtig godt ind på de spørgsmål vi havde.

Odpowiedź od BENNS
Meget velstruktureret og troværdigt webinar.

Odpowiedź od BENNS
Netop kommet hjem efter et krydstogt til Argentina og Anarkisk. En meget stor skuffelse. Benns havde beskrevet rejsen og ud fra dette købte vi den. Intet af deres beskrivelse af dyrelivet holdt stik. Deres beskrivelse af dyrelivet og de oplevelser man uden tvivl ville få - var rent salgsgas.
På Anarkisk havde Benns beskrevet af dette ville være fra kl. 11.00 til kl.19.00. I følge rederiets plan varede opholdet fra kl. 15.00 til 18.00. Opholdet blev fra 15.15 til 17.30. 2,15 timer mod de lovede 8 timer.
Benns beskrev (uden forbehold) at man ville se pingviner, søelefanter, delfiner, søløver og enorme hvaler som pukkelhvaler, vågehvaler, og kritsæler. De der blev set var 18 pingviner på en isflage.
Dagen efter skulle vi være 4 timer ved Elefant Island fra kl.14.00-18.00- Rederiets plan var 18.00-20.00. Det blev til 1 time. Den ændrede plan havde intet med vejret a gøre.
Om Argentina (Porto Mandryn) Et af de bedste sted i verden for at spotte dels hvaler og delfiner og dels de store søelefanter. Oplevelserne ville være "once-in-a-lifetime" Sådan beskrev Benns de oplevelser vi ville få. MEN Bennes oplyste ikke at i februar mdr. som vi var der i- IKKE ER HVALER ELLER DE STORE STORE SØELEFANTER- De er der kun i mdr. okt. nov. og dec.
Kap Horn skulle besøges med ankomst kl. 6.00 og derefter et 2 timers ophold. Vi sejlede forbi Kap Horn kl. 6.45 - 7.10- Det var det 2 timers ophold.
Det er utroligt Benns helt bevist vil være bekendt at vildlede deres kunder i et sådan omfang, og så til en rejse til over kr. 40.000 pr. person. Benns havde lovet alle en helt fantastisk dyreoplevelse- Men dyrene var igen i år rejst væk- sådan har det altid har været sådan.
Benns i skulle skamme jer. Hvorfor ikke blot give de korrekte oplysninger- så kan jeres kunder selv bestemme om de vil bruge over kr.40.000 på at se 18 pingviner på en isflage
Hilsen
Poul Christiansen

Lige kommet hjem fra Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar 😎
Benns skal ha de højeste anbefalinger fra os , for alt var planlagt til mindste detalje … blev hentet i lufthavn af chauffører , guider tog sig særligt af os . Benns havde forberedt os på at have papirerne udskrevne og med , på papir . Det hjalp os ved alle pas / coronapas / visa kontroller vi skulle igennem .
Benns planlæggelse og samarbejde med hoteller , Safari firmaet, og alle guider og chauffører fungerede bare perfekt . 🤩🤩
Skøn at Benns planlagde vores drømmerejse …
Vi vil aldrig glemme den 🌟🌟🌟

useriøst firma...
En klassekammerat og jeg har flyttet klasse. Og kan derfor ikke rejse med vores gamle rejse. Vi vil derfor gerne have vores 4000kr tilbage. Men de bliver ved med at udskyde hvornår de vil tage kontakt til os. Vibeke, du må gerne tage dine kunder mere seriøst til en anden gang! Du er til møde, men du vil ikke.

Odpowiedź od BENNS
Deltog i webinar om det vestlige Canada - fra prærie til kyst.
Super godt og informativt og med spændende input til oplevelser, ruter mv. afhængig af om man rejser som børnefamilie, er til aktiv ferie, ren afslapning el.a.
De kender rejsemålet til fulde, så alt i alt et trygt sted at henvende sig for den videre planlægning.