En 5 stjernet oplevelse med pil op på det 4 stjernede Botiquehotel Sivgaarden(tidligere Benniksgaard) ALT, SOM I ALT, klappede til punkt og prikke. En sjælden oplevelse i den danske hotelverde... Zobacz więcej
Et rigtig dejligt ophold. Lækker og inspirerende 4 retters menu. Flot restaurant og sødt personale. Vi havde booket luksus suite i annekset, luksuriøs stor lejlighed. Vi oplevede dog at der var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fint værelse.Aftensmaden skuffede gevaldig. Morgenmad ok.Netto rundstykker. Masser af gæster.Så kort sagt:ok sted men kvantiteten hersker fremfor kvaliteten.Dem der er ansat for at lede de venlige un... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Badeværelset lugtede helt forfærdeligt af kloak. Vi klagede gentagne gange over dette uden at der blev gjort noget ved det. Det værste var, hotellet udmærket godt vidste dette, fortalte rengøri... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Det idyliske hotel ved Benniksgaard Golfbane med udsigt over Flensborg Fjord, tæt på E45 og grænsen
Sejrsvej 101, 6300, Gråsten, Dania
- info@benniksgaardhotel.dk
- www.benniksgaardhotel.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Et dejligt sted
Et dejligt sted, med gode værelser, lækker mad og sød betjening.

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Der er en venlig og super god service…
Der er en venlig og super god service på hele Benniksgaard fra reception til restaurant. Værelset var rent og pænt og maden virkelig god. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Fantastisk mad og skønne rolige…
Fantastisk mad og skønne rolige omgivelser

2 dejlige dage på dette skønne sted
2 dejlige dage på dette skønne sted .
Vi blev allerede i tlf taget godt imod fra Poul da vi skulle booke vores ophold .
Vi fik en dejlig velkomst. Skønne og meget hyggelige værelser . Fantastisk mad, og super service i restaurant og bar. Kom på fornavne med flere af de ansatte. Især den unge Simon tog godt imod os i Restauranten.
Smuk natur med ikke langt til vandet . Både morgenbord og kaffebord var lækkert . Vi kommer snart igen.
Hilsen de 4 sjællænder .

Fantastisk hotel
Fantastisk hotel. Imødekommende og varmt personale. Virkelig lækkert morgenmad med bredt udvalg. Vi bookede en suite, hyggeligt værelse, med lækkert badeværelse og badekar. Vi kommer helt sikkert igen 👍

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Så har vi igen været på et ophold på…
Så har vi igen været på et ophold på Benniksgaard og har endnu engang haft en god oplevelse.
Flinkt personale, god mad og et dejligt værelse i " stalden ".
På morgen buffeten var der et godt udvalg af mælkeprodukter, hjemmebagt brød og dejlige boller, ost, pålæg, røræg mm.
Der mangler ikke noget.
Vi mødte ejeren til morgenmaden og fik en dejlig snak med ham om, hvordan Benniksgaard er blevet til det , som det er i dag.
Vi kan varmt anbefale stedet.
Elsebet Nielsen og Jens Klestrup

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Vi har netop været på et ophold med 2…
Vi har netop været på et ophold med 2 overnatninger. Vi boede i et dejligt superior værelse. Maden var rigtig dejlig og med god betjening. Venligt personale alle steder. Vi har nu været der 4 gange, og kommer helt sikkert igen. 👍👍👍👍

Meget hyggeligt sted
Meget hyggeligt sted. Positive og imødekommende personale. Maden er lækker og veltilberedt - hurtig betjening som høfligt spurgte om vi var klar til næste ret. Morgenbuffe i skønne omgivelse og buffet’en bestod af lækkerier. Alt i alt et sted som vi vender tilbage til.

God oplevelse og dejligt mad
God oplevelse og dejligt mad
Super ophold

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Godt sted for vandring på Gendarmstien
Vi fik en lidt dårlig begyndelsen på vores 3 dages ophold, da vores tjener i restauranten tilsyneladende troede, at han arbejdede på en fabrik med akkord, og bare skulle have os bespist i en fart. Men derfra gik det bare fremad. Vi havde et dejligt værelse, morgenmaden er lækkert og med et godt udvalg, vi smurte selv madpakker fra den store morgenbuffet til vores vandreture på Gendarmstien, aftensmaden er lækker, omend portionerne er små, og alle, bortset fra den omtalte tjener, var søde, opmærksomme og gav en personlig oplevelse.

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Bestilte mindesamvær i Benniksgaard med…
Bestilte mindesamvær i Benniksgaard med bestilling via en samtale på stedet. Kaffebord med kage var utilfredsstillende. Gæster skulle hente (grumset) kaffe ved en kaffemaskine og måtte stå i kø. Ingen borddækning. Æblekage var en stor skål til alle (over 40) gæster - nogle fik kun flødeskum, andre æblemos og de heldige også makroner. Rigtig trist oplevelse der ikke levede op til forventningerne

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Vi havde en enkelt overnatning
Vi havde en enkelt overnatning, personalet var flinke, maden var god og værelserne fine. Lige hvad vi skulle bruge til en enkelt overnatning. Tak for denne gang.

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Hyggelige omgivelser og rart personale
Hyggelige omgivelser og rart personale. Vi havde et dejligt værelse med udsigt til Flensborg fjord og kunne gå tur langs golfbanen. God morgenmad og ligeledes dejlig aftensmad

Rigtig dejligt ophold!!
Vi havde 3 overnatninger i en rigtig dejlig suite. Morgenmad og kaffebord var rigtig godt med rigeligt udvalg. Aftensmad var et kapitel for sig, betjeningen var i top, sød og humoristisk og komepetent. Maden var topklasse og blev præsenteret ved ankomst og ved hver servering. Ved allergi blev der straks fundet et godt alternativ. En oplevelse vi sent glemmer og gerne kommer igen! Også ros til receptionen en for venlig og god service, tak!! Mvh T og P Villumsen

Fabelagtig mad
Fabelagtig mad! Lækre og lokale råvare.
Skønne rene værelser og behageligt personale. Ikke noget at sætte en finger på.

Dejlig ophold
Virkelig et dejligt ophold med lækkert mad og god service, som altid.

Fantastisk
Alt var perfekt. Hyggelig og god atmosfære. Super proff personale. Gastronomisk oplevelse ja selv vejret var perfekt. Kommer gerne igen

Super dejligt hotel
Super dejligt hotel. Lækre værelser. God service. Pragtfuld morgenmad. Vi har ikke spist andet. Blot én enkelt overnatning, men har boet her flere gange.

Odpowiedź od Benniksgaardhotel
Takk for en fin opplevelse
Vi hadde et deilig opphold med lekker mat og hyggelig betjening.
Vi ses igjen :)