Jeg var ærlig talt lidt nervøs for mit ophold. Efter jeg havde booket, så jeg de mange dårlige anmeldelser af hotellet på Trustpilot, og mine forventninger havde sjældent været lavere. Me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Got an 800 kr parking ticket even though the parking signs said unlimited free parking. The hotel had sold the rights to it's parking to the fradulent parking company Euro-park. When I went to the rec... Zobacz więcej
Imponerende bygning - men det er også det eneste imponerende ved det hotel. Personalets opførsel og kommunikation med gæsterne har intet med god service at gøre - og jeg er normalt ikke vanskel... Zobacz więcej
Aldrig har jeg været et sted hvor man…
Aldrig har jeg været et sted hvor man ikke kontakte dem efterfølgende fordi de ikke vil slippe penge
Har ringet 8 gange skrevet mails intet sker
Overnatning på Bella Sky
Købt overnatning via Sweet Deal. Deadline Line desværre overskredet. Fik fantastisk service med nyt ophold.👍
Under ophold fantastisk service ydet af Jan … vi følte os velkomne og havde et super ophold. Kan varmt anbefales. 😊
Extremely bad customer care, behind money too much
There is still more than a month's time for our visit and we had a medical emergency for one of the travelers, I requested (AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen) a refund or issue a voucher so that I can re-use it later. But they are not ready at all whatsoever is the case. The bad thing is the refundable and non-refundable bookings are just a 1.5 USD difference. They don't have any consideration whatever so. I would never choose to stay in Marriotts anymore. So behind money - no care for customers
Super Udsigt fra værelset på 17 etage…
Super Udsigt fra værelset på 17 etage og en lækker morgenmadsbuffet søndag med god plads.
MEN Ellers er deres Restauranter og Bar under al kritik.
Betjeningen var ualmindelig sløv så sløv at feks Cappucinnoen var kold da den blev serveret.
Lørdag aften lukkede baren nede tidligt, og Skybaren var trods halvt fyldt igen ringe betjening, drinkskortet var skuffende og pebret, men værst var dog da man tgo 50kr for en lille skål med vel 20 små nødder, som de fleste andre steder er gratis.
Kan anbefale at overnatte der, men skynd jer ud i byen og spis og drik...
Hvis man kunne give NUL stjerner var…
Hvis man kunne give NUL stjerner var det hermed gjort. Restaurant AC Lounge som er tilhørende hotellet bør lukke og ALDRIG servere mad igen, kokken bør finde et andet job og tjenerne skal på kursus i hvordan man opføre sig.
Deres burger er nok Københavns, hvis ikke hele Danmarks dårligste, super tørt kød, og en bolle så hård som granit. Og deres Steak Frites var en sølle udgave af et kikset forsøg på at lave moderne Steak Frites - 2 klumper på 5x3 cm - tørt, sejt OG uden smag.
ALDRIG mere.
Jeg er skuffet over belle sky og kan…
Jeg er skuffet over belle sky og kan ikke anbefale at bruge hotellet. Værelserne er decideret ulækre, en projekt kollega fik tildelt 5 værelser og alle var ulækre med blod og andet spændende på madrasserne.
Baren var langsom og lukkede, selvom køen var lang. I vores tilfælde havde vi stået i kø i 45 minutter og da kl ramte 01:00 lukkede baren uden at servicere køen. Jeg kommer aldrig til at bruge Bella sky igen og og vil anbefale at bruge Comwell og Bautahøj i stedet, da deres service er på et helt andet niveau.
hotellet forsøgte at trække pengene 2…
hotellet forsøgte at trække pengene 2 gange tænker det var en fejl men synes det er dybt kritisabelt at man som hotel kan trække flere penge end det man godkendte ved check out. pengene bliver først reserveret og man godkender man betaler det hele ved check out men så har hotellet mulighed for at trække penge som man slet ikke har godkendt det er vandvid jeg ringede til danske bank og de sagde det var et problem mellem mig og hotellet. systemet stinker, tager kontanter med næste gang. selve opholdet var rigtig fint og hotellet rettede fejlen hurtigt men at det er muligt fatter jeg ikke
Memorable stay
Although a few misunderstandings, before the stay , these where rectified and we had an amazing stay and my grandson had a wish fulfilled . The staff, manager, reception, restaurants , sky bar, went the extra mile, to ensure good service, amounting to a very memorable stay at Bella Sky. Thank you Bella Sky. We will be back.
De snyder og bedrager!
De snyder og bedrager!
Ved udtjek trækker de lige for over 200kr mere end det tilbud jeg fik, ved en “fejl”. Da jeg så kommer hjem ligger der lige et beløb på over 1000kr!!! Jeg sidder her et halvt år efter og de nægter stadig at give mig mine penge tilbage!
Jeg fraråder ALLE at overnatte på dette hotel, hvis man ikke vil have taget sine penge uberettiget.
Meget dårlig servicegrad
Meget dårlig servicegrad. Umuligt at komme i kontakt med telefonisk inden besøg. Svigtende elevatorer i en sådan grad, at ventetiden for at kunne bevæge sig op og ned i bygningen var op til en halv time og der fandtes kun Emergency-trapper, som det var forbudt at benytte. Meget langsommelig indtjekning af det engelsk talende personale. Morgenmad måtte vi opgive, da lokalet var ekstremt overfyldt og mange gæster måtte sidde på gangen. Iskoldt brusebad kl. 08.00 om morgenen og vandet blev ikke varmt. Har flyttet de sidste 2 overnatninger til Tivoli Hotel, som sammenlignet er helt fantastisk, men det er jo en anden historie
Hold kæft et bæ hotel
Hold kæft et bæ hotel.
Var klar kl 1500 hvor der var tjekin her fik vi besked på at vi bare kunne tage til vores koncert og så tjekke ind senere. Vi fik vores værelse kl 1700.
Glæder mig til at snakke med supervisor i morgen om der så bliver trukket fra i regningen. Kommer her IKKE igen
Psykopat kø til tjek-ind
Psykopat kø til tjek-ind.
Fedt eller not når man lige regner med at man skal nå at have et bad og en lille lur inden man skal til koncert kl 18.00 Er på hotellet 15.20.
Når ikke igennem køen og må springe fra indtjekning for at nå til koncert.
Ved ikke hvad pokker der lige sker, men det virker som om, der ikke var styr på det store rykind, der var i vente ifm koncerterne.
Jeg er meget lidt imponeret og ærgrer mig mega meget over, at jeg bliver nødt til at betale for et værelse, jeg ikke kan nå at benytte.
VÆRSTE OPLEVELSE!!!!
VÆRSTE OPLEVELSE!!!!!
1. Vi kommer tilbage til hotellet efter koncert og ønsker at få en god aften i baren, men baren er lukket!!!!!! Kl. 23.30 en fredag aften? Der står på jeres hjemmeside at baren lukker kl. 01.00 hvilket også i sig selv er meget tidligt. Men hvad bilder i jer ind? Ham manden i receptionen stod og råbte og skreg af alle os gæster og behandlede os SÅ dårligt og var simpelthen så modbydelig. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og det har alle hotellets andre gæster heller ikke!
2. Der var ingen pladser ved morgenmaden og maden var simpelthen så ringe. Blødkogt æg var overhovedet ikke kogt, de var rå. Der var ikke fyldt op i buffeten, maden var generelt meget tør og kedeligt og slet ikke pengene værd!
Et mega dårligt hotel.
Et mega dårligt hotel.
INTET styr på noget, ventetid overalt.
Mega ventetider bare for at få morgenmad. Der findes mange bedre hoteller.
Virkelig skuffende
Virkelig skuffende, at baren står til at have åbent til kl 01 og alt er lukket 23.30. Manden i ekspeditionen står og råber af os, at vi skaber os! Virkelig skuffende fredag aften!
Værste kundeoplevelse NOGENSINDE på…
Værste kundeoplevelse NOGENSINDE på Hotel!!!
Vi er 7 glade damer der skal fejre fødselsdag. Alt er betalt og gennemtjekket fra vores side for MÅNEDER siden, alligevel tog det EN TIME at tjekke ind, da den dårligt engelsktalende unge pige ikke havde styr på NOGET som helst! Vi var så 2 der fik det samme værelse... det blev lavet om, da vi kom op til værelserne var der så byttet om på vores nøglekort, det blev lavet om. Værelserne fremstår slidte og med fedtefingre på både spejle og vinduer og noget der lignede tabt kaffe op ad væggen ved siden af sengegavlen. Maden var ok og betjeningen sød i Restaurant Bastalt - men de må øve sig i at hælde vin op - vores vinmenu startede hele tiden i den ene ende af bordet, så når vores tjener kom ned i den anden ende var der nærmest kun et halvt glas til sidste mand!?? Dette blev ikke bedre selvom vi påpegede det! Vi måtte sidde og hælde rundt fra de andre glas for at få lige meget.
VÆRSTE OPVELSE VAR BAREN!!! Sukaiba.
De lukker allerede 01.00 hvilket i sig selv er ret kedeligt når man lørdag aften er fanget derude på landet - De tilbød os at købe ind på sidste runde inden lukketid ca.00.30 med lovning på at vi selvfølgelig kunne blive siddende og drikke ud i ro og mag efter 01.00 da de bare skulle gå og gøre kasse op og rydde af.
Vi fik vores 130,- drinks klokken 00.45 og da klokken var 01.00 blev vi smidt ud, da vi indvendte at vi havde fået lovning på at drikke ud, kom en NY tjener løbende til og talte med store bogstaver om at det bare var synd og NU skulle vi gå!
Da jeg spurgte om HAN gad drikke en dyr stærk drink på 10 minutter, sagde han med truende adfærd, at hvis jeg ikke gik NU så ville han tilkalde Security og få dem til at fjerne mig!!!!! SÅDAN! Denne tjener kalder sig i øvrigt sig selv for Ice. Mr.Ice, hvilket jeg fik bekræftet af personalet. Han skulle fyres på STEDET!
Morgenmaden er et kapitel for sig! Et meget lidt charmerende kæmpestort, vandrehjemslignende loale, med dårlig akkustik, uafryddede borde over alt, bunker af mad, men alt hvad der hedder brød og pandekager er SÅ STIFT og GAMMELT og SEJT at man skulle tro det havde stået der i flere dage!
Jeg kunne se på tallerkenerne at de fleste tog en bid og lad resten ligge. Kaffen vil jeg slet ikke kommentere, jeg kan bare sige at den er ligeså dårlig som dem de laver på Bornholmerfærgen, som ellers er kendt for at lave Danmarks værste kaffe!
Jeg kan KUN sige: I SKULLE SKAMME JER!!!
Min veninde lagde over 35000,- på under et døgn hos jer og DET er hvad hun fik! Jeg vil ALDRIG anbefale Hotel Bella Sky til nogen!!!!!!!
Hank op i jer selv
Vi er et par der har overnattet på hotellet en enkelt nat i forbindelse med Kashmir koncert i Royal Arena. Har før benyttet hotellet for nogen år tilbage med stor tilfredshed. Men intet varer som sagt ved.
Seriøst. Tjekker ind på 4• hotel og så har hotellet tilsyneladende solgt deres parkeringsplads til Europark som tager sig godt betalt 176 kr for ca 20 timers parkering. Ikke ok at bygge et Hotel i den størrelse og med den beliggenhed for så at sælge deres tilstødende P-plads fra som så gør det dyrere for deres gæster.
Værelse ikke klar ved indtjekning. Fik et andet - lidt mindre værelse i stedet. Ok
2 drinks billetter som kompensation 👍
Morgenbuffet næste morgen. Grundet værelse skift stod vi ikke på deres liste over gæster med tilhørende morgenmad. Et total mareridt. Total pakket - ingen borde - manglende afrydning - måtte drikke juice fra kaffekopper grundet manglende glas. Flere gæster stod oprejst i lokalet med fyldte tallerkener og ventede som høge på et ledigt bord/stol. Fuldstændig umuligt at sidde og nyde sin morgenmad.
Det kan og skal gøres bedre for et hotel med 4 • før jeg igen ligger mine penge der.
Super fed koncert men det havde heller ikke noget med hotellet at gøre.
Dårlig restaurant-oplevelse
Vi (to voksne) havde booket en overnatning som deal på Bella Sky. Værelset på 14. etage OK. Sky-baren var fin og betjeningen ligeså. Efter besøget på Sky-baren var det blevet tid til at spise på deres restaurant "Basalt". Dette var en stor skuffelse - ikke mindst på grund af servicen eller rettere mangel på samme. Et par eksempler:
Vi bestilte en flaske Rosé (> 400 kr.) og blev spurgt, om vi også ønskede vand til, hvorefter vi fik en flaske vand til 70 kr. (for en halv liter). Vinen blev blot hældt op uden mulighed for lige at smage på den først. Og vi måtte efter 10 minutter bede om en vinkøler, da tjeneren tilsyneladende ikke vidste at en Rosé smager bedst kølig. Vi fik indledningsvis at vide, at vi kunne ændre menuen, men dette ændrede sig snart efter til ikke at kunne lade sig gøre - vi ville såmænd blot ændre den ene dessert og tilbød også at betale ekstra for dette, men nej. Vi sad meget længe (omtrent 20 minutter) efter hver ret og ventede på afrydning, men tjeneren ænsede ikke vores bord på noget tidspunkt. Morgenmaden dagen efter OK, men restauranten meget fyldt med spisende gæster, så personalet kunne ikke følge med i opfyldningen af varer (jeg stod f.eks. 10 minutter og ventede på at osten der var ude til udskiftning kom tilbage, hvorfor mit brød nåede at blive koldt i mellemtiden).
Alt i alt ikke en oplevelse vi kan anbefale - desværre.
!!!!!!!
!!!!!!!
DE trækker en regning fra dig for noget du IKKE HAR GJORT! Og når du snakker med dem inkluderet chefen så er det til ingen diskussion selvom du kommer med beviser på man ikke har røget på værelset. Ved ikke om de har en dårlig tid med økonomien, men DET SÅ CHOKERENDE AT MAN KAN GØRE SÅDAN NOGET!! sidste gang jeg træder derind!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.