We zijn supervriendelijk geholpen door Dirk. Dirk is een echte vakman met veel ervaring. Hij nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar hetgeen wij wensten en verraste ons met een oplossing ( blockra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede ontvangst door verkoper Dirk Houtmeyers, filiaal in Turnhout. Goede en duidelijke uitleg om de juiste keuze te kunnen maken voor de ramen en schuifdeur. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Steenweg op Mol 59/1, 2300, Turnhout, Belgia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Team Kenny bijzonder professioneel en probleem meedenkend

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Ik ben enorm tevreden over de snelle service en de duidelijke uitleg van Dirk.zowel tijdens het plaatsbezoek als in de toonzaal werd er tijd genomen en werd alles goed uitgelegd door Dirk zodat ik een juist beeld kon vormen van de ramen en deuren zoals ik ze ook voor ogen had.
Ik kijk enorm uit naar de plaatsing en mijn nieuwe ramen & deuren.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
We zijn super tevreden van het verkoopproces bij Belisol. Dirk nam alle tijd om naar onze wensen te luisteren bij plaatsbezoek. Later bij het overlopen van de offerte in de showroom gaf hij duidelijke technische uitleg zodat we wisten wat we kozen. Prijs-kwaliteit is helemaal in orde. We kregen altijd snel antwoord en je merkt meteen dat hij enorm veel kennis heeft van zijn product, dat geeft vertrouwen. We raden hem zeker aan als contact bij Belisol!

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Duidelijk advies, snel de offerte ontvangen. Vriendelijke service.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Dirk, de verkoper waarmee ik contact had, gaf een zeer goede uitleg, en dacht goed mee. Hij wees mij op zaken waar ik anders niet aan gedacht had.
Ook in het verleden zeer goede ervaring met hen gehad.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Onze verkoper in Turnhout heeft ons goed begeleid bij onze zoektocht naar ramen en deuren. Hij dacht mee met onze plannen en kon zijn eigen visie toelichten. Bovendien krijg je 25euro als je hun 5 sterren geeft. Daarom krijgen ze vanmij 5 sterren.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Snelle en correcte service zonder pushverkoop!

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Zeer tevreden met de begeleiding van de aankoop van onze nieuwe ramen.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Vanaf het begin werden we snel en correct geholpen. Zeer duidelijke uitleg over de werken. Zeer concurrentiële tarieven.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
We zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe ramen. De communicatie verliep vlot, de levering was stipt en de plaatsing werd professioneel uitgevoerd. De ramen zijn van topkwaliteit en passen perfect in ons nieuw interieur. Een aanrader voor wie op zoek is naar vakmanschap en betrouwbaarheid!

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Goede professionele uitleg, geduldig vriendelijk snelle reactie . Ook na goedkeuring van offerte en bijkomende vragen. Dank aan Houtmeyers Dirk!!

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Op dit moment in het proces van de vervanging van onze raamkozijnen. Op ieder moment zeer vlotte en aangename communicatie waarbij mee wordt gedacht in de wensen en behoeften van de klant.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
We hebben een goed advies gekregen van Dirk op kantoor in Turnhout. De offerte zag er goed uit dus snel besteld.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Er wordt tijd genomen voor een zeer duidelijke en professionele uitleg. Tevens krijg je goed advies.
Zeker aan te bevelen.

Zeer duidelijke uitleg.
Er werd mee nagedacht om tot goede oplossingen te komen.

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie en prijs kwaliteit

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Belisol Turnhout kon ons erg snel een afspraak bezorgen om ter plaatse alle mogelijkheden te bespreken en te bekijken in de mooie toonzaal. Dirk is een deskundige verkoper met ruime ervaring. Hij gaf ons uitstekend advies en luisterde naar onze wensen. Hij gaf ons een voorstel waar we zelf niet aan gedacht hadden en dat beter aansloot bij onze bestaande ramen. De offerte was heel mooi. Niet twijfelen dus over de service bij belisol

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Al direct vriendelijke ontvangst en alles duidelijk uitgelegd , onze vragen ook duidelijk beantwoord