Belisol - Ramen en Deuren - Geel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Winkelom 81, 2440 Geel, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hadden een afspraak met adviseur Jef Van Den Eynde (tel.: 0475 79 22 82) die vol passie uitleg heeft gegeven en waar geen enkele vraag of aanpassing enige moeite is. Geeft heel goede uitleg en is... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Danny is een goede vakman. Heeft zijn werk zeer goed gedaan. Vriendelijke en aangenae persoon. Geeft de klant de beste oplossing bij problemen. Heel hard bedankt voor het goede resultaat!

Oceniono na 5 z 5

Tijdens ons bezoek zijn wij door Jan Verachtert (0495570245) zeer goed geholpen geweest. Hij had aandacht voor wat wij voor ogen hadden, maar wist op meerdere punten betere en functionelere mogelij... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Adviseur Jef gaf ons een duidelijke uitleg en was bereid om met details aan de slag te gaan. Een eerlijke mening die ons overtuigd heeft om te kopen. We kijken uit naar de uiteindelijke plaatsing.

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca okien
  2. Sklep z drzwiami
  3. Dostawca drzwi
  4. Dostawca okien PVC

Napisane przez firmę

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 219

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende klantenservice en advies…

Uitstekende klantenservice en advies door Jef Van Den Eynde

29 września 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

We zijn blij te horen dat onze klantenservice en ons advies zo goed zijn bevallen. Dank voor de positieve feedback! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Jef Van Den Eynde gaf correcte info en…

Jef Van Den Eynde gaf correcte info en keek ook wat het voordeligste was voor ons!

19 września 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn dat we u correct hebben kunnen informeren en adviseren over de voordeligste optie. Bedankt voor de positieve feedback! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede ontvangst en advies !

Zeer goede ontvangst en advies !

13 września 2025

Dag Leen,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze ontvangst en ons advies! Hartelijk dank voor uw feedback. Mvg, Belisol Geel

Vestiging Geel - Jef Van Den Eynde

Jef Van Den Eynde uit de vestiging in Geel heeft ons enorm snel verder geholpen! Bekeken wat mogelijk was en ons een goede en duidelijke uitleg gegeven.

9 września 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat we u zo snel en goed van dienst konden zijn! We zijn blij met uw positieve feedback en de duidelijke uitleg die u waardeerde. Dank u wel! Mvg, Belisol Geel

Een echte aanrader

Verbouwingen brengt veel keuzestress met zich mee. Al was de keuze voor de 'raamspecialist' snel gemaakt. Zonder ons in een (eigen) richting te duwen, maar wel met de juiste expertise, heeft Jan Verachtert (0495570245) ons geholpen met de beste keuze van onze ramen. Vanaf het eerste contact werden we professioneel , maar vooral ook klantvriendelijk verder geholpen.
Een echte aanrader!

5 września 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat de keuze voor ons snel gemaakt was! We zijn blij te horen dat de expertise en klantvriendelijkheid geholpen hebben bij het kiezen van de juiste ramen. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

We zijn goed en professioneel geholpen…

We zijn goed en professioneel geholpen door Jef (0475 79 22 82)

5 września 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn om te horen dat we u goed en professioneel hebben geholpen. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Geel

Advies

Van de opmeting tot de offerte werden we goed geholpen door Jef Van Den Eynde, elke vraag werd beantwoord en tijdens het opmaken van de offerte werd er steeds vlot gewerkt met de eventuele aanpassingen waardoor we een duidelijk zicht kregen van onze ramen.

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat de hulp bij de opmeting en offerte zo goed is bevallen! We zijn blij dat de duidelijke communicatie en snelle aanpassingen aan de offerte u geholpen hebben bij uw keuze. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Geel

Aanrader

Jan verachtert (04951570245)was mijn contactpersoon. Ik kreeg een zeer professionele uitleg en zeer vlotte service. Een echte aanrader voor iedereen.

30 sierpnia 2025

Dag Lore, dank je wel voor deze mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Geel

Super te vreden…

Tot hier toe zijn we al super te vreden over Belisol , ze nemen hun tijd en luisteren naar de wensen van de klant .

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn te horen dat u tot nu toe zo tevreden bent over onze diensten! We zijn blij dat we aan uw wensen voldoen en danken u voor de feedback. Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Vlotte en open communicatie met de…

Vlotte en open communicatie met de verkoper.
Vriendelijke plaatsers die hun vak kennen.

7 lipca 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat de communicatie vlot verliep en dat onze plaatsers hun vak verstaan. Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Mvg, Belisol Geel

Heel tevreden van!

Vriendelijk personeel , goed geholpen doorheen het proces. Heel tevreden van!

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat onze medewerkers u goed hebben geholpen. We zijn blij met uw positieve feedback en uw tevredenheid! Mvg, Belisol Geel

Perfecte service

Warme ontvangst, goede service, kwaliteitsvolle producten! Wat wil je meer?

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze warme ontvangst, goede service en kwaliteitsvolle producten! Dank voor uw feedback. Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

We werden goed geholpen door Jan…

We werden goed geholpen door Jan Verachtert ( tel: 0495/570245 ) Hij kwam thuis opmeten en daarna hadden we een afspraak in de toonzaal van Geel. Hij dacht mee over mogelijkheden en praktische zaken.

20 sierpnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn te horen dat u zo goed geholpen bent! We zijn blij dat de mogelijkheden en praktische zaken goed zijn doorgesproken. Bedankt voor de positieve feedback. Mvg, Belisol Geel

Jef Van Den Eynde,oor tel 0475/792282

Goede communicatie. Direct antwoord op bijkomende vragen. Correcte en duidelijke offerte. Mijn beslissing was rap gemaakt. Topservice!

16 lipca 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat onze communicatie, snelle antwoorden en duidelijke offerte zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor de positieve feedback en de topservice beoordeling! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Een zeer duidelijke uitleg en snel…

Een zeer duidelijke uitleg en snel verder geholpen, geen lange levertermijnen.

12 lipca 2025

Hi Myrthe,

Wat fijn dat onze duidelijke uitleg en snelle service zo goed bevallen zijn. Dank voor uw positieve feedback! Mvg, Belisol Geel

Positieve ervaring bij Belisol Geel

Bij een onaangekondigd bezoek aan de toonzaal in Geel werden we vriendelijk ontvangen door Jan Verachtert (0495 570 245). Hij nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en alle opties van ramen samen in de toonzaal te bekijken. Binnen de week volgde nog een bezoek aan huis en werd de volledige offerte aan ons bezorgd. We zijn zeer tevreden over het advies van Jan Verachtert. Hopelijk is het eindresultaat even goed.

1 lipca 2025

Dag Carine,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over het advies. We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had in de showroom en met het bezoek aan huis. Bedankt voor de feedback en we hopen op een even goed eindresultaat! Mvg, Belisol Geel

Rolluiken

Snelle service. Duidelijke uitleg. Goeie prijs!

8 lipca 2025

Top, dank je wel Anke. Mvg

Nieuwe voordeur!

Aangename ervaring.
Vriendelijk en duidelijk en eerlijke uitleg!!! Kopje koffie erbij, Hij nam zijn tijd!!!
Geholpen door Jan Verachtert tel 0495/570245

25 czerwca 2025

Dag Lidy,

Wat fijn dat u een aangename ervaring had. We zijn blij te horen dat u de uitleg duidelijk en eerlijk vond en dat er tijd voor u genomen werd. Bedankt voor uw feedback! Mvg, Belisol Geel

Jef van den eynde

We hebben een goede uitleg gekregen van de mogelijkheden en de produkten zowel van de ramen en de deuren

Persoon was jef van den eynde

25 czerwca 2025

Dank je wel Jimmy! Dat doet ons enorm plezier. Mvg Belisol Geel

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej