Belisol - Ramen en Deuren - Geel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Winkelom 81, 2440 Geel, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hadden een afspraak met adviseur Jef Van Den Eynde (tel.: 0475 79 22 82) die vol passie uitleg heeft gegeven en waar geen enkele vraag of aanpassing enige moeite is. Geeft heel goede uitleg en is... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Danny is een goede vakman. Heeft zijn werk zeer goed gedaan. Vriendelijke en aangenae persoon. Geeft de klant de beste oplossing bij problemen. Heel hard bedankt voor het goede resultaat!

Oceniono na 5 z 5

Tijdens ons bezoek zijn wij door Jan Verachtert (0495570245) zeer goed geholpen geweest. Hij had aandacht voor wat wij voor ogen hadden, maar wist op meerdere punten betere en functionelere mogelij... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Adviseur Jef gaf ons een duidelijke uitleg en was bereid om met details aan de slag te gaan. Een eerlijke mening die ons overtuigd heeft om te kopen. We kijken uit naar de uiteindelijke plaatsing.

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca okien
  2. Sklep z drzwiami
  3. Dostawca drzwi
  4. Dostawca okien PVC

Napisane przez firmę

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 219

Napisz recenzję

Heel veel advies

Heel veel advies, duidelijke uitleg. We waren overtuigd.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn dat we u goed hebben kunnen adviseren en overtuigen. Bedankt voor de mooie woorden! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Bestelling ramen, deuren en garagepoort

Offerte gevraagd via website. Jan Verachtert ( tel: 0495/570245 ) is ter plaatse gekomen om alles te bespreken en op te meten. Later werd ik uitgenodigd in de toonzaal om de offerte te bespreken (goede uitleg gekregen) en de materialen kon je daar ook in het echt zien.Nog niks beslist. Nadien thuis wat dingen veranderd, werd terug uitgenodigd om de aanpassingen en nieuwe offerte te bespreken. Er werd geen druk gezet om direct te moeten beslissen, de prijs/kwaliteit zag er zeer goed uit, dus bestelling geplaatst. Ik ken mensen die daar ook gekocht hebben en die zijn zeer tevreden van hun werk, dus ik heb er alle vertrouwen in.

18 marca 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de uitleg in de toonzaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Het is goed te weten dat u vertrouwen heeft in uw bestelling, mede door positieve ervaringen van anderen. Mvg, Belisol Geel

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen, duidelijke uitleg over de profielen. Maakt ook simulatie van deuren zodanig je kan zien hoe dit in het echt zou zijn! Maakt het kiezen een pak gemakkelijker!

17 marca 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat onze adviezen en duidelijke uitleg over de profielen u geholpen hebben bij het kiezen. We zijn blij dat de simulatie van deuren het makkelijker maakte. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Zeer behulpzaam.Goede uitgebreide en…

Zeer behulpzaam.Goede uitgebreide en gedetailleerde informatie. Goede prijs en zelfs korking. De adviseur was Jef Van Den Eynde
Tel:0475792282

3 marca 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn met uitgebreide informatie en een goede prijs! We zijn blij dat u tevreden bent met de service. Dank voor uw feedback. Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Goede uitleg en technische kennis

Goede uitleg en technische kennis. Vriendelijk en correct.
Adviseur Jef Van Den Eynde

25 lutego 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de duidelijke uitleg en technische kennis. Dank u voor de vriendelijke woorden en de positieve feedback. Mvg, Belisol Geel

goede uitleg en zeer vriendelijk

goede uitleg en zeer vriendelijk
van de persoon jef van den eynde
0475-79 22 82

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitleg en vriendelijkheid. Dank u voor uw positieve feedback! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Zeer duidelijke uitleg en neemt tijd…

Zeer duidelijke uitleg en neemt tijd voor de uitleg en maakt alles zeer duidelijk.
Jef van den Eynde
+32475792282

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk was en dat er voldoende tijd genomen werd om alles helder te maken. Bedankt voor de positieve feedback! Mvg, Belisol Geel

Aanrader

We zijn hier al voor de derde keer goed geholpen door Jef bij Belisol in Geel. Heel vriendelijk, correct en mooie afwerkingen. Aan te raden.

Jolien,

Wat fijn dat we u voor de derde keer goed hebben kunnen helpen. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze vriendelijkheid en afwerkingen. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Fijne communicatie en snelle service…

Fijne communicatie en snelle service van Jef Van Den Eynde

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat de communicatie en service zo goed waren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Geweldige ontvangst en vanaf de eerste…

Geweldige ontvangst en vanaf de eerste minuut werd er naar ons verhaal geluisterd. Jef heeft ons meermaals perfect advies gegeven en ons de juiste offerte bezorgd. Geen vraag was teveel. Scherpe prijs en correcte offerte.
Contacteer hem gerust
Jef van den Eynde
0475/792282

14 lutego 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had. We zijn blij te horen dat u correct advies en een scherpe prijs heeft gekregen. Bedankt voor uw feedback en aanbeveling! Mvg, Belisol Geel

Ervaring Belisol

Wij hebben beroep gedaan op Belisol voor het vervangen van onze ramen en voordeur. We zijn verder geholpen door Jan Verachtert ( 0495/570245 ) en zijn zeer tevreden over de service. Zeker aan te raden!

10 lutego 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de service bij de vervanging van uw ramen en voordeur. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en danken u voor de aanbeveling! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Fijn geholpen geweest door Jan…

Fijn geholpen geweest door Jan Verachtert (0495570245) Goed advies en mooi mee naar oplossingen gewerkt. Merci hiervoor

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met de geboden oplossingen. Dank u wel voor de mooie woorden! Mvg, Belisol Geel

Klantvriendelijke winkel

De juiste nodige info gekregen in het begin van Jef Van Den Eynde .Dan verder besproken welke opties er zijn en deze aan de hand van een gesprek op papier gezet . Heel klantvriendelijk en goed geholpen in de winkel zelf.

4 lutego 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat u de informatie helder vond en goed geholpen bent in de winkel. We zijn blij te horen dat de besproken opties en de klantvriendelijkheid u bevallen zijn. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Geholpen door Jef Van Den Eynde in…

Geholpen door Jef Van Den Eynde in Belisol geel.
Nummer 0475/792282
Heel goed bereikbaar, snel geholpen en zegt hoe iets best aan te pakken met de nodige ervaring dat hij heeft.

1 lutego 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle service en het deskundige advies. Bedankt voor uw feedback! Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn heel goed geholpen door Jef…

Wij zijn heel goed geholpen door Jef Van Den Eynde.

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat we u goed van dienst konden zijn. Hartelijk dank voor uw feedback. Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

Adviseur Jef Van den Eynde (Belisol)

Onze adviseur Jef Van den Eynde (+32475792282) heeft ons echt geholpen in de juiste keuzes maken van de gekozen ramen en deuren. Stond altijd klaar met raad en daad. Echt een aangename ontmoeting en ervaring.

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn te horen dat onze adviseur zo behulpzaam was bij het maken van de juiste keuzes voor uw ramen en deuren. We zijn blij met uw positieve ervaring en danken u voor de feedback! Mvg, Belisol Geel

(Budget)vriendelijk

De adviseur van Belisol Geel was steeds zeer vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd en getoond. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om de renovatie van mijn nieuwe huis binnen mijn budget te houden. Zeer aangenaam om te werken met Jef Van Den Eynde. (+32475-79 22 82)

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

We zijn blij te horen dat u een goede ervaring had en dat alles duidelijk werd uitgelegd. We stellen het zeer op prijs dat onze inspanningen om binnen uw budget te blijven zo gewaardeerd worden. Dank voor de feedback! Mvg, Belisol Geel

Top ervaring

Duidelijke, heldere en correcte uitleg van Jef Van Den Eynde. Vriendelijk vanaf het eerste contact.

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk en correct was en dat het contact prettig verliep. Dank u voor uw vriendelijke woorden! Mvg, Belisol Geel

Aangename ervaring

Alle tijd genomen om alle mogelijkheden duidelijk toe te lichten en supervriendelijk.

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat we de tijd konden nemen om de mogelijkheden toe te lichten. We zijn blij met uw vriendelijke woorden en positieve feedback. Mvg, Belisol Geel

Oceniono na 5 z 5

eerste keer goed geholpen dus vandaar de herhaling

Eerste keer goed geholpen geweest door Jef Van den eynde . dus vandaar de keuze om opnieuw onze ramen hier te bestellen.
Weer snel geholpen en direct akkoord gegeven voor de offerte

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn dat we u opnieuw van dienst mochten zijn! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en offerte. Bedankt voor uw vertrouwen. Mvg, Belisol Geel

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej